Düğün 2020 Gelinleri

Kızlar bu olayın 5,6 ay süreceğini duydum tv de . Öyle bir durumda nikah yapıp evlenmelimiyim yoksa dügün için beklemeliyim bilmiyorum . Beklemesem pişman olurmuyum bilmiyorum. Ama bu nişanlılık durumundan artık çok sıkıldım . Evde suan huzur yok bi an önce düzenimi kurmayı beklerken, Haziran’dan Eylül’e kalması çok sıkıntı benim için aşırı moralim bozuk 😔

Kızlar bu olayın 5,6 ay süreceğini duydum tv de . Öyle bir durumda nikah yapıp evlenmelimiyim yoksa dügün için beklemeliyim bilmiyorum . Beklemesem pişman olurmuyum bilmiyorum. Ama bu nişanlılık durumundan artık çok sıkıldım . Evde suan huzur yok bi an önce düzenimi kurmayı beklerken, Haziran’dan Eylül’e kalması çok sıkıntı benim için aşırı moralim bozuk 😔
Canım şuan sabırla beklemeliyiz. Hemen kötü düşünme, hiç belli olmaz bu durum. Virüs mutasyona uğrayabilir, tehlikeli durumu azalabilir. Bekleyeceğiz. Düğünün Haziran'da mi? Valla biz sadece nikah yapacaktık zaten benimki de Ağustos'ta. Bu durumda ben de uzatmaktan yana değilim

Ben şöyle düşünüyorum. Haziranda bu iş bitti bitti bitemezse zaten eylülden önce toparlanma ihtimali zor görünüyor. O nedenle şuan Ben mayıs sonu olan düğünümü haziran sonuna ertelemeyi planlıyorum. Yok haziranda da düğün yapamayacak durumda olursak o zaman nikah kıyacağım ne yapalım 🤷‍♀️

Canım şuan sabırla beklemeliyiz. Hemen kötü düşünme, hiç belli olmaz bu durum. Virüs mutasyona uğrayabilir, tehlikeli durumu azalabilir. Bekleyeceğiz. Düğünün Haziran'da mi? Valla biz sadece nikah yapacaktık zaten benimki de Ağustos'ta. Bu durumda ben de uzatmaktan yana değilim
Evet dügünüm haziranda ya bide konuşurken nişanlımla ben bitmezse bu virus nikah yaparız diyoruz kayınvalidem çok karsı çıkıyor olmaz diyor bi kaç ay daha bekleriz diyor Biz istesek aile izin vermicek gibi 😔 ve suan benim annemle babam boşanma arefesinde benim evlenmemi bekliyorlar .. ve bunu bizim çekirdek aile biliyor karsı taraf bilmiyor henüz . O yüzden de bi an önce çıkmak istiyorum evden yoksa kim istemez ki dügün ne güzel gün sayıyordum 😔

Bugün sayı 9 bini aşmış ya. İcinizi kararttım belki mesajlarımla kızlar üzgünüm 🤦‍♀️

Ya ben iyi düşünmeye çalışıyorum hep birkaç ay oldu çinde çıkalı ve şuan çinde nerdeyse bitti gibi bişey.
Eğer bizde dikkat edersek çok uzayacağını düşünmüyorum :110::KK42:

Ya ben iyi düşünmeye çalışıyorum hep birkaç ay oldu çinde çıkalı ve şuan çinde nerdeyse bitti gibi bişey.
Eğer bizde dikkat edersek çok uzayacağını düşünmüyorum :110::KK42:
Off zaten çok bunaldım ya şu karantina marantina olaylarından ayyy içim şişti

Sadece sağlık raporu ben fotoğraf mı isteniyor
Sanırım istenenler belediyeye göre fark ediyor. Zaten sağlık raporu için de belediye bir kağıt veriyor o yüzden önce belediyeye giderseniz ordan yönlendirmelerine göre hareket etmeniz daha kolay olur bence :)

Sanırım istenenler belediyeye göre fark ediyor. Zaten sağlık raporu için de belediye bir kağıt veriyor o yüzden önce belediyeye giderseniz ordan yönlendirmelerine göre hareket etmeniz daha kolay olur bence :)
Dağılım canım şu korona bi duruılsa gidecez inşallah😔

Tuttugumuz düğün salonundan bi telefon gelmedi olurda ertelenirse düğün ve kına salonunu aynı tariha nasıl ayarlicaz bunu düşünüyrum ve cok kafaya takıyrum ben zaten 2 yıldır nişanlıyım 1 yıl daha ertelensin istemiyrum 😓😓

X