Düğün 2020 Gelinleri

Haberi duyan gelmiş, 5 Eylül benimki gerçekten sinirden, bu bilinmezlikten delircem artık. İstanbul’dayım şuan için bir şey yok ama bu 10 günde ne olur bilmiyorum

Şimdi wp durumlarıma baktım Gaziantep’te lafta yasak çeyiz götürme yapmışlar halaylı oynamalı kimsede maske yok falan. Böyle beyinsizler yüzünden olan bize oluyor arayıp şikayet etmemek için kendimi zor tutuyorum

Dalgami geciyolar ya alisveris pestivalleri konserler heryer acik kafeler restorantlar düğünler yasak
Yani diyecek o kadar lafım var ki bu konuda. Geceleri uyuyamıyorum artık stresten. Markette luppo alan dayıyı linçleyen herkes gitti tatilini yaptı köpük partilerinde tekne partilerinde, her gün cafe restoran avm gezdiler. Bayramda fink attılar, Ayasofya açılışında destan yazdılar falan her şey normaldi ama düğünler salgının tek sebebi oldu resmen. Daha bugün yine maçlara seyirci alınacağı açıklandı Ekim itibariyle. Böyle rezalet olmaz ya. Haberlerde bunlar hiç yok ama ne hikmetse yok düğün oldu bilmemkaç kişi korona oldu, yok düğün oldu gelin damat covidmiş falan fişman.

Geçtiğimiz pazar çok şükür ki düğünüm oldu, geçen hafta düğünler iki saate düştü ve ben bunu düğünüme bir gün kala öğrendim,
daha ne kadar kötü olabilir ki derken şimdi sizden bir saate düştüğünü öğreniyorum ve şükrediyorum.
Bu başlıkta yazılanları görünce düğünümün olduğuna bile sevinemiyorum, çünkü düğünü henüz olmayan çok arkadaşım var.
Kendi düğünümü böyle gergin ve diken üstünde beklemiştim, yukarıda da mesajlarım var bu konuda. Hepinize sabır diliyorum, kolaylık diliyorum, yıpratıcı bir süreç, lütfen yüreğinizi ferah tutun.

Geçtiğimiz pazar çok şükür ki düğünüm oldu, geçen hafta düğünler iki saate düştü ve ben bunu düğünüme bir gün kala öğrendim,
daha ne kadar kötü olabilir ki derken şimdi sizden bir saate düştüğünü öğreniyorum ve şükrediyorum.
Bu başlıkta yazılanları görünce düğünümün olduğuna bile sevinemiyorum, çünkü düğünü henüz olmayan çok arkadaşım var.
Kendi düğünümü böyle gergin ve diken üstünde beklemiştim, yukarıda da mesajlarım var bu konuda. Hepinize sabır diliyorum, kolaylık diliyorum, yıpratıcı bir süreç, lütfen yüreğinizi ferah tutun.
Profilinizde İstanbul’da yaşıyor diye görünce sormak istedim saat sınırı İstanbul için de var mı? Yoksa sizin düğününüz başka bir ilde miydi sınırlama kapsamdaki? Bir şey mi kaçırdım dedim bir an çünkü daha bu ctesi akışı konuştuk 4 saate göre biz de salonla.

Benim düğünüm yemekliydi, İstanbul'a yakın bir yerdeydi, iki saatte toparladık hemen hemen.
Zaten kına gecesinde iki üç kez polis kontrolü oldu salonda, insan geriliyor durmadan polis anonsu gelince maalesef.
Hoş bir durum değil çünkü.

Benim düğünüm yemekliydi, İstanbul'a yakın bir yerdeydi, iki saatte toparladık hemen hemen.
Zaten kına gecesinde iki üç kez polis kontrolü oldu salonda, insan geriliyor durmadan polis anonsu gelince maalesef.
Hoş bir durum değil çünkü.

Yapıp kurtulmuşsunuz, darısı bizim basımıza. İkram da yasaklandı şimdi bizde ne yapacağımızı şaşırdık. 1 saat gelinlikle durup dağılmayı planlıyoruz. Oyun ilk dans falan da yasak hadi oynama halay neyse de ilk dansımız kalsaydı bari.

Yapıp kurtulmuşsunuz, darısı bizim basımıza. İkram da yasaklandı şimdi bizde ne yapacağımızı şaşırdık. 1 saat gelinlikle durup dağılmayı planlıyoruz. Oyun ilk dans falan da yasak hadi oynama halay neyse de ilk dansımız kalsaydı bari.
Bizim ilk dansımız girişimiz oyun vs. oldu fakat 2 saat oldu diye çok dert etmiştim, zaten herkes sırayla oynamıştı, biri oturunca diğeri oynamaya kalktı. Yemekler de mesafe ile yendi, şuan şu durumu gördükçe şükrediyorum, bir hafta daha beklesek böyle olacaktı demek ki. Zaten yarım saat misafirlerin toplanması sürüyor.
İnşallah sizinki de güzel olur, istediğiniz gibi olur, içinize siner, yuvalarınızı kurarsınız, sizlere dua ediyorum.

Bizim ilk dansımız girişimiz oyun vs. oldu fakat 2 saat oldu diye çok dert etmiştim, zaten herkes sırayla oynamıştı, biri oturunca diğeri oynamaya kalktı. Yemekler de mesafe ile yendi, şuan şu durumu gördükçe şükrediyorum, bir hafta daha beklesek böyle olacaktı demek ki. Zaten yarım saat misafirlerin toplanması sürüyor.
İnşallah sizinki de güzel olur, istediğiniz gibi olur, içinize siner, yuvalarınızı kurarsınız, sizlere dua ediyorum.
Çok teşekkürler. Biz yapana kadar tekrar yasak gelmesin yeter modundayim ben nasıl olacağını da geçtim.

Tatillere yasak yok, barlara cafelere yasak yok kısıtlama yok toplu taşımalar Allaha emanet , düğüne gelince kınaya gelince yasak bu nasıl adelet ya İstanbul gibi bir şehirde yok bursada var zaten buraya gelenler dışardan geldi gitti bu şekilde çoğaldı şubattan beri ev kirası ödüyoruz -temmuzda erteledik kına salonu 500 tl daha istedi sanki keyfimizden erteledik ekime şimdi ekimde de böyle olursa kına organizasyonuna para verdim yanıcak mı kim karşılıcak maddi manevi hakkımı bu nasıl adalet ya bu devlet büyüklerinden kimsenin düğünü olmuyo heralde bu 14 ilde yoksa böyle yapamazlardı kendi tuzları kuru sabahtan beri başım çatlıyo stresten midem bulanıyo nolcak ya her açıdan çöktüm artık yeter

X