Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neredesiniz siz?Benim 12 Eylül valla kokteyli olacaktı servis yasaklanmış yarın bir arayıp soracağız
Ankara’daNeredesiniz siz?
14 ile yasak geldi yarın itibariyle.Yasaklar yinemi gelmis kızlar?
Dalgami geciyolar ya alisveris pestivalleri konserler heryer acik kafeler restorantlar düğünler yasak14 ile yasak geldi yarın itibariyle.
Gözlerine ancak o batiyor. Dediğiniz gibi heryer açık millet ustuste ama düğünler problem onlara göre..O kadar sacmaki bu olanlar...Dalgami geciyolar ya alisveris pestivalleri konserler heryer acik kafeler restorantlar düğünler yasak
Yani diyecek o kadar lafım var ki bu konuda. Geceleri uyuyamıyorum artık stresten. Markette luppo alan dayıyı linçleyen herkes gitti tatilini yaptı köpük partilerinde tekne partilerinde, her gün cafe restoran avm gezdiler. Bayramda fink attılar, Ayasofya açılışında destan yazdılar falan her şey normaldi ama düğünler salgının tek sebebi oldu resmen. Daha bugün yine maçlara seyirci alınacağı açıklandı Ekim itibariyle. Böyle rezalet olmaz ya. Haberlerde bunlar hiç yok ama ne hikmetse yok düğün oldu bilmemkaç kişi korona oldu, yok düğün oldu gelin damat covidmiş falan fişman.Dalgami geciyolar ya alisveris pestivalleri konserler heryer acik kafeler restorantlar düğünler yasak
Profilinizde İstanbul’da yaşıyor diye görünce sormak istedim saat sınırı İstanbul için de var mı? Yoksa sizin düğününüz başka bir ilde miydi sınırlama kapsamdaki? Bir şey mi kaçırdım dedim bir an çünkü daha bu ctesi akışı konuştuk 4 saate göre biz de salonla.Geçtiğimiz pazar çok şükür ki düğünüm oldu, geçen hafta düğünler iki saate düştü ve ben bunu düğünüme bir gün kala öğrendim,
daha ne kadar kötü olabilir ki derken şimdi sizden bir saate düştüğünü öğreniyorum ve şükrediyorum.
Bu başlıkta yazılanları görünce düğünümün olduğuna bile sevinemiyorum, çünkü düğünü henüz olmayan çok arkadaşım var.
Kendi düğünümü böyle gergin ve diken üstünde beklemiştim, yukarıda da mesajlarım var bu konuda. Hepinize sabır diliyorum, kolaylık diliyorum, yıpratıcı bir süreç, lütfen yüreğinizi ferah tutun.
Benim düğünüm yemekliydi, İstanbul'a yakın bir yerdeydi, iki saatte toparladık hemen hemen.
Zaten kına gecesinde iki üç kez polis kontrolü oldu salonda, insan geriliyor durmadan polis anonsu gelince maalesef.
Hoş bir durum değil çünkü.
Bizim ilk dansımız girişimiz oyun vs. oldu fakat 2 saat oldu diye çok dert etmiştim, zaten herkes sırayla oynamıştı, biri oturunca diğeri oynamaya kalktı. Yemekler de mesafe ile yendi, şuan şu durumu gördükçe şükrediyorum, bir hafta daha beklesek böyle olacaktı demek ki. Zaten yarım saat misafirlerin toplanması sürüyor.Yapıp kurtulmuşsunuz, darısı bizim basımıza. İkram da yasaklandı şimdi bizde ne yapacağımızı şaşırdık. 1 saat gelinlikle durup dağılmayı planlıyoruz. Oyun ilk dans falan da yasak hadi oynama halay neyse de ilk dansımız kalsaydı bari.
Çok teşekkürler. Biz yapana kadar tekrar yasak gelmesin yeter modundayim ben nasıl olacağını da geçtim.Bizim ilk dansımız girişimiz oyun vs. oldu fakat 2 saat oldu diye çok dert etmiştim, zaten herkes sırayla oynamıştı, biri oturunca diğeri oynamaya kalktı. Yemekler de mesafe ile yendi, şuan şu durumu gördükçe şükrediyorum, bir hafta daha beklesek böyle olacaktı demek ki. Zaten yarım saat misafirlerin toplanması sürüyor.
İnşallah sizinki de güzel olur, istediğiniz gibi olur, içinize siner, yuvalarınızı kurarsınız, sizlere dua ediyorum.
Siz sadece nikahmi yapcaksinizÇok teşekkürler. Biz yapana kadar tekrar yasak gelmesin yeter modundayim ben nasıl olacağını da geçtim.
Biz zaten haziranda nikahı kıydık evimize geçtik. Millet evlenirken görsün derdindeyiz o yüzden fake nikah yapacağız dugundeSiz sadece nikahmi yapcaksiniz