Düğün 2020 Gelinleri

OBenim kınam cuma günü oldu kapalı salonun teras katındaydı çok kalabalık değildi ama çok güzel geçti, Cumartesi günü de gelin alma oldu davullu zurnalı onda da oynadık kapı önünde evde falan hoca tutmuştuk dua falan da yapıldı sonra gelinliğimi değiştirip hemen başka şehire gittim pazar günü de orada kır salonunda düğünüm oldu o da çok güzel geçti hiç oturmadık baya eğlendik halay bile çektik. Yani üç gün oldu çok yorulduk ama herşey içime sindi bi eksiklik olmadı. Bence şimdi bile güzel oluyor düğünler eylüle kadar ikinci dalga olmazsa çok güzel geçer hiç stres yapma.

O
Benim kınam cuma günü oldu kapalı salonun teras katındaydı çok kalabalık değildi ama çok güzel geçti, Cumartesi günü de gelin alma oldu davullu zurnalı onda da oynadık kapı önünde evde falan hoca tutmuştuk dua falan da yapıldı sonra gelinliğimi değiştirip hemen başka şehire gittim pazar günü de orada kır salonunda düğünüm oldu o da çok güzel geçti hiç oturmadık baya eğlendik halay bile çektik. Yani üç gün oldu çok yorulduk ama herşey içime sindi bi eksiklik olmadı. Bence şimdi bile güzel oluyor düğünler eylüle kadar ikinci dalga olmazsa çok güzel geçer hiç stres yapma.
İnşaallah herkes dilediği gibi güzel geçirir,Rabbim hayırlı geçim versin sizede bizlerede mutluluklar:KK200:

Tecrübeliler mobilyalarınızı nereden seçtiniz biraz yardımcı olur musunuz😂
Nerede yaşıyorsunuz, ben inegölden aldım gitme imkanınız varsa gidin bakın derim , yoksa enzahome dan bakın derim eğer inegölden almasaydım ordan alıcaktım zevk meselesi ben oradaki ürünleri beğenmiştim kaliteli de duruyor

Kızlar selam, bizimki de 5 eylülde olacak, corona olaylarından içim sıkıldığı için bir süredir girmiyordum. Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla düğünler normale dönmüş gibi. Bizim her şey tamam gibi ama kuaför işinde hiçbir araştırma yapmadım. Var mı sizlerin istanbul avrupa yakası için tavsiyeleriniz acaba?

Kızlar selam, bizimki de 5 eylülde olacak, corona olaylarından içim sıkıldığı için bir süredir girmiyordum. Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla düğünler normale dönmüş gibi. Bizim her şey tamam gibi ama kuaför işinde hiçbir araştırma yapmadım. Var mı sizlerin istanbul avrupa yakası için tavsiyeleriniz acaba?
Saç mı türban mı yaptiracaksiniz ben türban için ayarladım birini isterseniz isim verebilirim

Saç mı türban mı yaptiracaksiniz ben türban için ayarladım birini isterseniz isim verebilirim
Saç canım türban değil. Valla normal zamanda bile kuaförle asla anlaşamayan bi insanım bu durum beni çok geriyor o yüzden erteledikçe erteliyorum ama artık ayarlamam gerekiyor sanırım.

Ama napim saçım yapılacak sonuçta evlenirsem 😂 evet onu biliyorum da ne kadara yapıyordur ki acaba ?
Hala evlenirsem diyor, kuaför tavsiyesi istiyor ve evlenirsem diyor.
Kızlar bn düğünden kaçtım diye gelme sonra. :)))))))
Her an vazgeçecek gibi konuşuyor ya. :KK70:

Hala evlenirsem diyor, kuaför tavsiyesi istiyor ve evlenirsem diyor.
Kızlar bn düğünden kaçtım diye gelme sonra. :)))))))
Her an vazgeçecek gibi konuşuyor ya. :KK70:
Aklıma gelmiyor değil 😂😂😂
Bazen düşünüyorum düğün anını kalbim çarpmaya nefesim sıkışmaya başlıyor yav 😂

Aynen kuaför konusunda avrupa yakasında yardımcı olacaklardan ben de mesaj bekliyorum 🙏
Ben bugün artık daha fazla ertelemeyerek Mehmet Tatlı’yı aradım. 850 prova dahil paketleri varmış takma kirpik istersen +100 dedi. Bir konuşmaya gideceğim. Fiyatlar piyasa nasıl bilmiyorum gerçi de uygun geldi bana.

Ben bugün artık daha fazla ertelemeyerek Mehmet Tatlı’yı aradım. 850 prova dahil paketleri varmış takma kirpik istersen +100 dedi. Bir konuşmaya gideceğim. Fiyatlar piyasa nasıl bilmiyorum gerçi de uygun geldi bana.
Bana da uygun geldi ya . Bin civarından başlıyor diye. Biliyordum ben . Provaya da bir üşeniyorum ki sorma bu sıcakta 😹😹 şey düşündüm aslında arkadaşımın düğününe gidicem diye kuaföre gidip az para ödemeyi 😹 evde duvağımı takarım nolcak

Bana da uygun geldi ya . Bin civarından başlıyor diye. Biliyordum ben . Provaya da bir üşeniyorum ki sorma bu sıcakta 😹😹 şey düşündüm aslında arkadaşımın düğününe gidicem diye kuaföre gidip az para ödemeyi 😹 evde duvağımı takarım nolcak
Ben onu nişanımda yaptım 😂 kuzenimin düğünü dedim yaptırdım saç makyaj çıktım valla 😂 kaizen 1000 tl ymiş bu arada ama göktürk bana çok ters diye eledim. En kıytırık yerler bile 600-700 çeker diye düşünüyorum en azından asabım bozulmaz; Mehmet Tatlı ile görüşmeye gideceğim Trump Towers şubesiyle görüştüm ben. Dedim aklımda bir şey yok beni yönlendir bana danışmanlık yap modumu yükselt. Gelin görüşelim gelinliğiniz ve yüzünüzle de önerilerimiz olur dedi bir rahatladım yaklaşımı hoşuma gitti. Bir görüşeyim bakalım memnun olursam hala, yine haber ederim 😊

Ben onu nişanımda yaptım 😂 kuzenimin düğünü dedim yaptırdım saç makyaj çıktım valla 😂 kaizen 1000 tl ymiş bu arada ama göktürk bana çok ters diye eledim. En kıytırık yerler bile 600-700 çeker diye düşünüyorum en azından asabım bozulmaz; Mehmet Tatlı ile görüşmeye gideceğim Trump Towers şubesiyle görüştüm ben. Dedim aklımda bir şey yok beni yönlendir bana danışmanlık yap modumu yükselt. Gelin görüşelim gelinliğiniz ve yüzünüzle de önerilerimiz olur dedi bir rahatladım yaklaşımı hoşuma gitti. Bir görüşeyim bakalım memnun olursam hala, yine haber ederim 😊
Tamam teşekkür ederim. Ama benim düğünüm çok yakın sizinki daha sonra sanırım 7 ağustosta 😂🙈
Ne kadar verdiniz nişanınızda kuaföre ? Bir de ne zaman gideceksiniz m tatlıya ?

X