Düğün 2020 Gelinleri

Sevindim yalnız olmadığıma.. Geçti mi peki bu duygu ? Birde evden ayrılacağım aklıma geliyor sürekli ağlıyorum. Kardeşim var tek kalacak evde en cok ona uzuluyorum. Ne bileyim yaa karışık duygular
Yavaş yavaş geçiyor, alışıyorsun. Zaten hep o zamanlardaki gibi kalsa kimse evlilik sürdüremez ki, ama şu yaşadığın dönemi de çok net yaşadım.
Annemin evine her gidişimde, odama her çıkışımda ağlıyordum, sebep var mı, yok, ama ağlıyordum işte. Tuhaf :)

merhaba arkadaşlar öncelikle evlenecek olanlara ve evlenenlere mutluluklar diliyorum inşallah şu zor günleri atlatabiliriz. sizlere bir şey soracağım. Nikah tarihi öne çekilebiliyor mu? benim nikahım 27 ağustos ancak temmuz sonuna almak istiyoruz. nikah dairesine de gitme durumum yok şuan o yüzden sizlere sorayım dedim belki sizler bilirsiniz. virüsten dolayı planlarım değişti kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum.

merhaba arkadaşlar öncelikle evlenecek olanlara ve evlenenlere mutluluklar diliyorum inşallah şu zor günleri atlatabiliriz. sizlere bir şey soracağım. Nikah tarihi öne çekilebiliyor mu? benim nikahım 27 ağustos ancak temmuz sonuna almak istiyoruz. nikah dairesine de gitme durumum yok şuan o yüzden sizlere sorayım dedim belki sizler bilirsiniz. virüsten dolayı planlarım değişti kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum.
Benim hazirandı, mayısa çektim.

Geçen hafta bu zamanlar ben 😅. Geceleri uyuyamıyordum düğün öncesi beş günlük evliyim şimdi şaka gibi 🥰
[/QUOT
Mutluluklar,düğün kına yaptınız mı yaptıysanız nasıl geçti mağlum corona için soruyorum benimde Eylül ayında olucak nasipse o zamana kadar da hiç düğün kına yok gidip görebilceğim:KK17:

X