- 8 Aralık 2019
- 2.527
- 2.900
- 32
Çoğu kişi balayını (özellikle yurtdışı olanlar) 2021'e ertelemiş. Bazıları düğünü bile iptal etmişAmma şanssızmışız yav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çoğu kişi balayını (özellikle yurtdışı olanlar) 2021'e ertelemiş. Bazıları düğünü bile iptal etmişAmma şanssızmışız yav
Evet canım katy perry nin de düğünü olacakmış iptal etmiş diye biliyorum. Hemde temmuzdaki düğününü Off ya ben havalar ısınınca biraz gider diyordum . Temmuzdaki düğünü neden iptal ettiler ki.Çoğu kişi balayını (özellikle yurtdışı olanlar) 2021'e ertelemiş. Bazıları düğünü bile iptal etmiş
Benimde temmuz da çok moralim bozuk 2020 hiç güzel gelmedi bu seneEvet canım katy perry nin de düğünü olacakmış iptal etmiş diye biliyorum. Hemde temmuzdaki düğününü Off ya ben havalar ısınınca biraz gider diyordum . Temmuzdaki düğünü neden iptal ettiler ki.
Benim de 28 martta ben de sizin gibi korkuyorum4 nisan da düğünüm var. Ve ben korkmaya başladım. Gündemdeki salgın malum. İptal mı olur, kimse mi gelmez vs vs diye.
Canım sıkıldı biraz
hayırlısı diyorum ama çok belirsiz her şey. Zamana bırakalım su akar yolunu bulur diyeceğim ama zamana bırakacak kadar zamanda yok.Benim de 28 martta ben de sizin gibi korkuyorum
Bizim de 6 haziran belki düzelir o zamana kadar dua edelimDüğün salonlari falan kapatıldı napicaz bilmiyorum6 haziranda düğün
benim de davetiyelerin yarısı dağıtıldı, yarısı elimde kaldı.12 gün kalmıştı düğünüme evim hazır, davetiyeler basıldı. Haberi aldığımızda evimiz için alışveriş yapıyorduk. Hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elimden
Şehir dışındakilere bile vermiştik davetiye. Dünden beri ağlıyorum tamam ben de istemiyorum hastalığın yayılmasını, ben de korkuyorum ama hayallerinin başına yıkılması hiç kolay bi şey değilbenim de davetiyelerin yarısı dağıtıldı, yarısı elimde kaldı.
Çok iyi Anlıyorum sizi.. Benimde bugün gelinlik provam vardı. Arayıp iptal edicem simdi.. Bende şehir dışına kuzenime göndermiştim. Dağıtmıştı davetiyeleri.Şehir dışındakilere bile vermiştik davetiye. Dünden beri ağlıyorum tamam ben de istemiyorum hastalığın yayılmasını, ben de korkuyorum ama hayallerinin başına yıkılması hiç kolay bi şey değil
4 nisanmış sanırım düğün tarihiniz ne yapmayı düşünüyorsunuz erteleyip başka tarihte mi yapacaksınız?Çok iyi Anlıyorum sizi.. Benimde bugün gelinlik provam vardı. Arayıp iptal edicem simdi.. Bende şehir dışına kuzenime göndermiştim. Dağıtmıştı davetiyeleri.