Düğün 2020 Gelinleri

İpek kirpik kirpikleri döküyor ama ipek lifting ise keratin bakımı ile kirpikleri daha da güçlendiriyor diye araştırdım. Aklıma yattı 😊

İpek kirpik kirpikleri döküyor ama ipek lifting ise keratin bakımı ile kirpikleri daha da güçlendiriyor diye araştırdım. Aklıma yattı 😊
Anladım canım iyimiş. Peki kirpik lifting yaptırınca takma kirpikte takabiliyor muyuz dügün günü üstüne ?

Kızlar nikahı düğünde mi yapacaksınız ayrı mı ? Ben çok arada kaldım. Nişanlım ayrı istiyor ben düğünde istiyorum ama düğüne de nikah memurunun geç gelme ihtimali var e toplam dört saat zaten düğün takısı vs de var emin olamıyorum :/

Kızlar nikahı düğünde mi yapacaksınız ayrı mı ? Ben çok arada kaldım. Nişanlım ayrı istiyor ben düğünde istiyorum ama düğüne de nikah memurunun geç gelme ihtimali var e toplam dört saat zaten düğün takısı vs de var emin olamıyorum :/
Merhabalar, ben de çok düşündüm bu konuyu galiba garantici olmamdan dolayı düğün öncesi bir haftasonuna gün alacağım, aileler ne düşünür bilmiyorum ama en rahatı böyle olcak bence

Merhaba kızlar, benimde Nisan da düğünüm var. Biz düğün salonuna çağırdik nikah memurunu. Çok vakit alacak bir sey değil. Geç gelme ihtimali en fazla 15 dk olur. Bir o kadar da erken gelme ihtimali de var tabi.

Biz salonda yapacağız. Davetiyeye düğün saati 7 yazıldı biz 7.30 gibi giriş yapacağız nikah memuruna da 7.45e randevu aldık en fazla 10-15 dakika gecikir 8de olur nikah. Şimdiye kadar bir sürü kişi yaptırmıştır düğünde sorun olan hiç duymadım ben 🤷🏻‍♀️

1 Nisan Geliniyimm :KK52:
Herşey tamam sayılır evin ufak tefek eksikleri kaldı sadece o_O
Nikahımı önceki haftaya aldım 28 mart olarak ayrı olsun istiyordum zaten :KK36: zaman yaklaştıkça bi yanım buruk bi yanım mutlu heyecanlı...
Çok farklı duygularmış ve aşırı stresli dönem :silah:

Kızlar yapmam gereken çok şey var ama hangisinden başlayacağım bilmiyorum :olamaz: Temmuza ne kaldı şurada :KK14:
  • Gelinlik bakmaya çıkmadım
  • Davetiye seçemiyorum (İnstagramda çok güzel davetiyeler var ama alışveriş yapmayada güvenemiyorum fiyatlarıda oldukça uygun geldi daha önce instagram üzerinden alan varsa bilgi versin lütfen):KK51:
  • Evin salon ve yatak odası kısmını hala seçmedik (nişanlımla farklı şehirlerdeyiz).
  • Kına için elbisem ve kaftanım henüz yok.
  • Damat bohçası eksik. Ve aklıma gelmeyen bir sürü şey :KK64:

Kızlar yapmam gereken çok şey var ama hangisinden başlayacağım bilmiyorum :olamaz: Temmuza ne kaldı şurada :KK14:
  • Davetiye seçemiyorum (İnstagramda çok güzel davetiyeler var ama alışveriş yapmayada güvenemiyorum fiyatlarıda oldukça uygun geldi daha önce instagram üzerinden alan varsa bilgi versin lütfen):KK51:
  • Evin salon ve yatak odası kısmını hala seçmedik (nişanlımla farklı şehirlerdeyiz).
Site ismi vermek yasak değilse davetiye için bir yer söyleyebilirim. Arkalı önlü tek kağıtlık davetiyeleri var ama farklı tasarımları renkli zarfları var siparişle birlikte isimlik ve ip de gönderiyorlar fiyatı da çok uygun

Site ismi vermek yasak değilse davetiye için bir yer söyleyebilirim. Arkalı önlü tek kağıtlık davetiyeleri var ama farklı tasarımları renkli zarfları var siparişle birlikte isimlik ve ip de gönderiyorlar fiyatı da çok uygun
Ay çok iyi olur özelden yazabilir misiniz ismi sanırım burda vermek yasak.🥰

senin gene temmuzmuş. Benim mayıs ve ben de bunların hiç birini yapmadım 🤦🏻‍♀️ Nasıl yetişecek fikrim yok. Ki davetiyeyi sen yazınca hatırladım . Ben davetiyeyi tamamen unutmuşum 😂

senin gene temmuzmuş. Benim mayıs ve ben de bunların hiç birini yapmadım 🤦🏻‍♀️ Nasıl yetişecek fikrim yok. Ki davetiyeyi sen yazınca hatırladım . Ben davetiyeyi tamamen unutmuşum 😂
O zaman biran önce hazırlanman gerek özellikle gelinlik konusunda 😂

1 Nisan Geliniyimm :KK52:
Herşey tamam sayılır evin ufak tefek eksikleri kaldı sadece o_O
Nikahımı önceki haftaya aldım 28 mart olarak ayrı olsun istiyordum zaten :KK36: zaman yaklaştıkça bi yanım buruk bi yanım mutlu heyecanlı...
Çok farklı duygularmış ve aşırı stresli dönem :silah:
Hayırlı olsun ben de 28 martta evleniyorum 💃🏻

X