Düğün 2020 Gelinleri

Benim düğünüm olsa bile, seninki benimkinden daha rahat olacak,kimse kimseye korkuyla bakmayacak bugünkü gibi, bir de öyle düşün.
Güzel tarafı ise, takı töreninde kimsenin öpmeyecek olması. :)
Benim tek korkum o güne kadar aileme bi şey olması, tek üzüntüm de dile kolay 8 ay sevgilimle ayrı kalmak.
Nikah tarihim olsa en azından iyi kötü napacağım belli olurdu, belirsizlikle boğuşuyorum bakalım daha ne kadar beklicez

Eğer ailenin durumu sıkıntı ise bekleme, eylül-ekim yap düğününü, nişan da yetişir bu sürede, düğün de. Nişan hazırlığı olayını da atlattım, düğün hazırlıklarının da içindeyim. Neyin ne zaman nerede yapılacağını buradaki birçok kişi gibi ben de tecrübe ettim ama herşeyi kendim yapmak zorunda olduğum için belki bir tık fazla bu işlere aşina oldum.
Uzun uzun yazıp başını ağrıtmayacağım, özelden sormak istediğin birşey olursa anlatırım inşallah. Kafa şişirmeyeyim burada.

Çok teşekkür ederim
Annemle babamda kronik hastalıklar var yaşları da az değil. Yani korkuyorum her an korona oluruz diye
Şimdiye kadar çok dikkat ettik ama nereye kadar böyle devam eder ki.
düğün hazırlığı sırasında eve kapıp getirmekten de korkuyorum.Ne illet bi şeymiş hep içimde korku var
Düğün yapsam düğünde bulaşır mı, yapmasam seneye kadar bulaşır mı, dediğim gibi kuaföre gitmekten bile korkuyorum ben
Annemlere de açık açık diyemiyorum böyle böyle diye, içimde bu durumu yaşaya yaşaya olumsuz düşünür oldum iyice

Arkadasim iyi dusunuyonda onlara destek verilir buyuk bi ihtimalle onlar batmasin diye millet hastalansinmi baksana adamalar daha fabrikalari bile açmıyor nisanlanmayanlar bi bakima sansli dedigin gibi senin benim gibi olanlar bekleyemiucek bekledikce sknti. zaten başından beri biliyoduk boyle olcagini iyi dusunelim diye ama.belli hairandan sonra eylül ekim asi ebilmemde.seneye ulke.daha kotu bi hale gitmessekki ozamanda kriz bikere altinlari unutalim cok yakin olmadiktan sonra kimse takmaz.. zaten tarihleri ileriye atabiliriz diyor sporcular isyanda busene tamamen iptal olsun seneye kalsin hepimiz risk altindayiz diye.. Neyse bekleyen bekler beklemeyenin yolu açık ama kurdugumiz hayaller yikilinca daha kotu umut haziranaydı hazirandada yok bayrama yol göründü..

Cimere falan yazan var mı düğünlerle alakalı karar ne olacak diye ? Yazsak mı acaba onu da bi gündeme alsalar

Cimere falan yazan var mı düğünlerle alakalı karar ne olacak diye ? Yazsak mı acaba onu da bi gündeme alsalar
Sağlık bakanına sorulmuş 2 hafta önce sanırım, daha bunlar için konuşmamıza çok var demiş
Bunu da burda bdv de bi konuda okudum
Daha kafeler/sinemalar açılmadan düğüne sıra gemicek sanırım. Hepsi 3. Aşama
3. Aşama hangi tarihe geliyodu unuttum ağustostu galiba

NORMALLEŞME TAKVİMİ

1-3 MAYIS Sokağa Çıkma Yasağı

9-10 MAYIS Sokağa Çıkma Yasağı

11 MAYIS AVM’lerin çocuk alanları ve restoranlar hariç açılması

16-19 MAYIS Sokağa Çıkma Yasağı

20 MAYIS Küçük işletmelerin açılması

23-26 MAYIS Sokağa Çıkma Yasağı

27 MAYIS Sokağa çıkma yasaklarının sonu – Yeni Normale geçiş

5 HAZİRAN Liglerin seyircisiz başlatılması

8 HAZİRAN Okulların açılması – 5 Temmuza kadar

12 HAZİRAN Yurtdışı uçuşların açılması – kısıtlı sayıda ülkeyle

EYLÜL Eski Normale dönüş
Hükümet, *“normalleşme süreci”* olarak Ramazan Bayramı ertesinde planını yaptı.

Kovid-19 aşısının bulunacağı tarihe kadar normalleşme 4 aşama olarak hayata geçirilecek.

Aşamalar;
*Hazırlık dönemi:* 4-26 Mayıs 2020,
*Aşama 1:* 27 Mayıs-31 Ağustos 2020,
*Aşama 2:* 1 Eylül-31 Aralık 2020,
*Aşama 3:* 1 Ocak 2021 - Aşının bulunmasına kadar.
(Şayet 1 ve 2’nci aşamada aşı henüz geliştirilerek uygulanmamış ise).

İcracı olarak İçişleri Bakanlığı’nın göründüğü çizelgede,
*27 Mayıs-31 Ağustos arasındaki 1. aşamada,* restoran ve kafelerin mesai saatleriyle sınırlı olmak üzere ve katı *fiziki mesafe* koşuluyla açılması öngörülüyor. Bu aşamanın, 14 gün boyunca Kovid-19 pozitif vaka ortaya çıkmaması halinde hayata geçirilmesi öngörülüyor.

*1 Eylül- 31 Aralık 2020 tarihleri arasındaki 2. aşamada* ise restoran ve kafeler için fiziki mesafe ve hijyen kuralları uygulanarak saat sınırının kaldırılması planlanıyor. Bunun için de 30 gün yeni Kovid-19 vakası görülmemesi gerekiyor.

*1 Ocak 2021’de başlayacak 3. aşamada* da restoran ve kafeler fiziki mesafe ve hijyen kuralları uygulanarak herkese (yaş sınırı uygulanmadan) açılacak. 3. aşama için öngörülen bu plana göre de ülke genelinde pozitif vaka çıkmaması beklenecek.

gene düğün diyen yok üvey evlat gibiyiz

Hepsine tamam ama daha ülke içinde normale dönememişken yurt dışına açılmak çok saçma geldi bana ya

Kızlar bugün Cumhurbaşkanı açıklama yapmadan önce haziranda olan düğünümü kınamı erteledim bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü ama en azından daha zaman var diyerek içim bi nebze rahatladı

Kizlar düğünleri toptanmi kaldırdılar yoksa Şaka biyanada bu asi bulunup uygulanmadikca oda kizlar asi umutya tutup tutmayacagida belli degil eylül ekimde yalan oldu desenizr seneye ömrümüz var ise..
Ya valla düğünüde gectimde hastalik korkusu daha cok bi arkadas vardi ya annrme babama birsey olursa bu surecte diye..o dahada zor korkusu

Kızlar bugün Cumhurbaşkanı açıklama yapmadan önce haziranda olan düğünümü kınamı erteledim bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mü ama en azından daha zaman var diyerek içim bi nebze rahatladı
İyi yapmışsın canım baksana ne olacağı belli değil, ne zamana erteledin?

İyi yapmışsın canım baksana ne olacağı belli değil, ne zamana erteledin?
26 Eylül kına 4 ekim düğün tarihi . İki farklı salonla görüştük tanıdık Haziran olma ihtimali zor dediler kına organizasyon yapan arkadaşım Haziranda kimse erteleme yapmadı dedi kuaförde öyle dedi herkes kendi tahminlerine göre bir yol çiziyor kendine

Hepsine tamam ama daha ülke içinde normale dönememişken yurt dışına açılmak çok saçma geldi bana ya
Sadece vaka sayısı az olan ülkeler birbirine uçuşları açacakmış. Keşke olmasa ama normale dönüş işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…