2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Keseyi gördük kızlar çok şükür 6+2 dedi doktor tam zamanında ilerliyorum şu an 31 ine randevu aldım kalp atışı için ❤❤
Oyyyyşşş ne guzel insallah kalp atişinida duymak nasip olur
Canim ben carşabm gunu randevu aldim sence kese gozukurmu

Kuzum bende az önce keseyi gördüm nasıl ağladım var ya kim bilir kalbi duysam nasıl olurum

Benim doktorumda kanda bakmadı canım, kese göründükten sonra dış gebelik ihtimali kalkmıl oluyor. Keseyi ve bebeğin kalp atışlarını duyduktan sonra kanda bakılmasına gerek yok. Tebrik ederim...

Hoş geldiniz,
Sevinememenizin sebebi henüz ilk haftalarda olmanızdır. Insan önce inanamıyor, benimseme safhaları 12.haftadan sonra düşük tehlikesi geçtikten sonra oluyor.
Sabırla beklemek en güzeli... sevincimizi yaşamamız lazım. Bir gün olumsuz birşey yaşarız ihtimali o güzel hissi yok etmemeli.
Biz şuan bir mucizeye tanıklık ediyoruz, dilerim hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız.

Hoşbuldum. İnanmakta zorlanıyorum galiba ondan. Zamanla her şey değişecek gibi. Amin inşallah

Kızlar ben çok stresliyim ya bir türlü yarın olmuyor
Geçen salı 6+4 de Dr gittim kalp atışı duyulmadı haftaya tekrar gel dedi o günden beri zaman geçmiyor adeta
Bakalım yarın ne diyecek dr
Böyle muallakta beklemek çok zor

Kızlar bir şey soracağım. Doktorunuz tam kan tahlili falan istiyor ya onu açken mi vermek gerekiyor yoksa tok da olur mu

Bu arada ben özel hastaneye gitmeden saglık ocağına gittim yapılabilecek tüm kam testlerini yaptırdım doktora o sonuçlarla gittim ama 3 test daha istedi onlar zaten özel birde idrarla bir kaç kan daha istedi toplam 400 verdim

Oyyyyşşş ne guzel insallah kalp atişinida duymak nasip olur
Canim ben carşabm gunu randevu aldim sence kese gozukurmu
Kuzum çarşambaya aşağı yukarı kaç olur hcg, çünkü benimki karından ultrasonla bakıyor 5000 i geçmesini bekledik bugün 20.000 lerde gittim ben
Gözün aydınn canmm darısıı kalpp atışlarınaaa
İnşallah kuzum aminnnnnnn

Kuzum çarşambaya aşağı yukarı kaç olur hcg, çünkü benimki karından ultrasonla bakıyor 5000 i geçmesini bekledik bugün 20.000 lerde gittim ben

İnşallah kuzum aminnnnnnn ❤❤
Benim en son cuma gunu degerim 313 tu ama iyi artiyor degerlerim ilki 61 ikicisi 313 cikti ozaman kadar kese gozukebilirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…