- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Arkadaşlar aşırı bel ağrısı olan var mı aranızda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay 3 gündür bel ve kasık ağrım çok sabah adım atamadım adet sancısı gbi şimdide yumurtlama dönemindeki gibi kasık ağrısı bel ağrım var. Acile gidcm öyle dvm edrse çok korktumArkadaşlar aşırı bel ağrısı olan var mı aranızda?
Geçmiş olsun ben de aynıyımAy 3 gündür bel ve kasık ağrım çok sabah adım atamadım adet sancısı gbi şimdide yumurtlama dönemindeki gibi kasık ağrısı bel ağrım var. Acile gidcm öyle dvm edrse çok korktum
İhmal etme bilemedim ki ilk gebeliğim normal mi acabaGeçmiş olsun ben de aynıyım
Ben yaşadım biri içeriden cimcikliyor çekiyor gibiydi bel ağrısı da vardı bu gün öğrendim ki hamileyim betahcg 28 cıktı biraz düşük ama daha adete 2 gün var..Hayırlı olsun sizlere kızlar bende heyecanla bekliyorum ilk haftalarda ilk 5 10 gün civarında karın kasık ağrısı yaşayan oldu mu merak ettim bende var biraz ama erken test için heyecanla bekliyorum 2. bebişimi hayırlısı
Adete 2 gün varsa güzel değer.Ben yaşadım biri içeriden cimcikliyor çekiyor gibiydi bel ağrısı da vardı bu gün öğrendim ki hamileyim betahcg 28 cıktı biraz düşük ama daha adete 2 gün var..
Muhtemel Doğum Tarihi | Cinsiyet | Başlangıç kilo | Kaçıncı | |
yavru kartal | 06 Eylül | ? | 71 | 1. |
B BUSR4 | 12 Eylül | ? | 64 | 1. |
Mihmandar_34 | 11 Eylül | ? | 75 | 2. |
Minnakk29 | 10 Eylül | 62 | 1. | |
A Azraaaa2906 | 8 Eylül | 75 | 1. | |
Sssyyyaaa | 13 Eylül | 55 | 1. | |
efrahuzeyfe | 14 Eylül | 64 | 3. | |
hobby85 | 9 Eylül | 73 | 1. | |
R Renkli bukalemun | 5 Eylül | 66 | 1. | |
Gul45masal | 5 Eylül | 66 | 1. | |
S SERAPGNL | 18 Eylül | 55 | 2 | |
Benimde belim agriyor. Ayakta 5 dk duramiyorumArkadaşlar aşırı bel ağrısı olan var mı aranızda?
Benim 2. Cocugum olacak inşallah. Bel ve kasık ağrısı çok normal. Leke de gelebilir.onlar yerleşme belirtisidirArkadaşlar aşırı bel ağrısı olan var mı aranızda?
Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder canim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Bebek isteyen bekleyen herkese saglikli nasip etsin insallah. AminHanimlar merhaba
Oncelikle mutlu haberi alanlar hayirli olsun saglicakla kucaginiza alin insallah. Benim gibi bekleyenlerede Allah gonlumuze gore versin insallah. Yas 35 henuz cocugum yok. Bir ilk haftalarda dusugum bir tanede 20 haftalik sonlandirmam var. 17 ocakta bir yil olacak henuz hamile kalamadim. Doktorlar 1 yil dolmadan bakmiyor 14 ocaga randevu aldim 11 ocak ise bat. Dun elimde bir test vardi birsey durttu kalktim beklememis idrarla yaptim hayalet cok zor gorulen birsey var ama 7 gun vardi daha bugunde pazar nobetci eczane uzak diye alamadim. Bazi belirtiler var ama emin olamiyorum. Insallah doktorlara tedaviye gerek kalmadan melegim gelir kizlar hamislerin duasi kabul olurmus tum bekleyenler icin bir icinizden gecirin Allah rizasi icin insallah araniza katilirim.
Hayırlı olsun hoşgeldin canımMerhabalar günaydınlar, ilk yazan ben olmuş olayım, regl günüm bugün normalde ama dün dayanamayıp test yapmıştım silik çizgiyi görür görmez acile koşturdum kan verdim ve sonuç 56,3 Değer artışları için 2 günde bir kan vereceğim burası da bana uğur getirir inşallah
Muhtemel doğum tarihini bilmiyorum ama 12 eylül gösteriyor şimdilik
Başlangıç kilo 64
1. çocuğum olacak inşallah
hoşbuldum canımm, ne zaman öğrendin nasılsın, ben hala çok heyecanlıyım ve korkuyorum değerlerim artmazsa diyeHayırlı olsun hoşgeldin canım
Gunaydın canımm:) umarım saglıkla ılerler ama emın ol o korku hıc bıtmıyor degerın artıyor keseyı gorecekmıyım dıyorsun sonra kese goruyorsun kalp atısını duyacakmıyım dıyorsun sonra bıan once 12hafta gelsın dusuk olmasın dıyorsun bence hıx bıtmeyecek kaygılar o yuzden bol bol dua ethoşbuldum canımm, ne zaman öğrendin nasılsın, ben hala çok heyecanlıyım ve korkuyorum değerlerim artmazsa diye
çok doğru kuzum, daha 24 saat bile olmadı öğreneli ama yerimde duramıyorum, inşallah haftaya pazartesiye randevumu aldım, keseyi o zaman görürüm inşallahGunaydın canımm:) umarım saglıkla ılerler ama emın ol o korku hıc bıtmıyor degerın artıyor keseyı gorecekmıyım dıyorsun sonra kese goruyorsun kalp atısını duyacakmıyım dıyorsun sonra bıan once 12hafta gelsın dusuk olmasın dıyorsun bence hıx bıtmeyecek kaygılar o yuzden bol bol dua et❤
Insallah goruceksın canım:)çok doğru kuzum, daha 24 saat bile olmadı öğreneli ama yerimde duramıyorum, inşallah haftaya pazartesiye randevumu aldım, keseyi o zaman görürüm inşallah
sen nasılsın nasıl gidiyor kuzum görüşemiyoruz :)Insallah goruceksın canım:) ♥
Idare eder kuzum ıstahsızlık var bıre cok yorgun hıssedıyorum yerımden kalkamıyorum agırlıktan:)sen nasılsın nasıl gidiyor kuzum görüşemiyoruz :)