• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hayırlı olsun sizlere kızlar bende heyecanla bekliyorum ilk haftalarda ilk 5 10 gün civarında karın kasık ağrısı yaşayan oldu mu merak ettim bende var biraz ama erken test için heyecanla bekliyorum 2. bebişimi hayırlısı
Ben yaşadım biri içeriden cimcikliyor çekiyor gibiydi bel ağrısı da vardı bu gün öğrendim ki hamileyim betahcg 28 cıktı biraz düşük ama daha adete 2 gün var..

Merhaba kızlar, gebeliğinizi muhtemelen yeni öğrendiyseniz doğumunuz eylüle denk gelecek. Burdan kontrollerimizi, rutinlerimizi paylaşalım birbirimize fikir verelim. Takvime eklenmek isteyen arkadaşlar bana yazın bazen kaçıyor 😂

Muhtemel Doğum TarihiCinsiyetBaşlangıç kiloKaçıncı
yavru kartal yavru kartal 06 Eylül?711.
B BUSR4 12 Eylül?641.
Mihmandar_3411 Eylül?752.
Minnakk2910 Eylül621.
A Azraaaa2906 8 Eylül751.
Sssyyyaaa Sssyyyaaa 13 Eylül
55
1.
efrahuzeyfe efrahuzeyfe 14 Eylül643.
hobby85 hobby85 9 Eylül731.
R Renkli bukalemun 5 Eylül661.
Gul45masal Gul45masal 5 Eylül661.
S SERAPGNL 18 Eylül552

Son düzenleme:
Bel ve kasık ağrısı korkuttu beni gittim doktora bugün. Dinlen dedi duvar kalınlığı 21mm dedi Dr. 3mm keseye benzio dedi ultrason da. 3 gün önce 171 di beta bugün 554 çıktı. Gördüğü kesemiydi acaba bu beta değer ile karın ultrason ile görülebilir mi sizce. İlk gebeliğim olduğu için merak ediyorum ve korkuyorum açıkçası.

Hanimlar merhaba
Oncelikle mutlu haberi alanlar hayirli olsun saglicakla kucaginiza alin insallah. Benim gibi bekleyenlerede Allah gonlumuze gore versin insallah. Yas 35 henuz cocugum yok. Bir ilk haftalarda dusugum bir tanede 20 haftalik sonlandirmam var. 17 ocakta bir yil olacak henuz hamile kalamadim. Doktorlar 1 yil dolmadan bakmiyor 14 ocaga randevu aldim 11 ocak ise bat. Dun elimde bir test vardi birsey durttu kalktim beklememis idrarla yaptim hayalet cok zor gorulen birsey var ama 7 gun vardi daha bugunde pazar nobetci eczane uzak diye alamadim. Bazi belirtiler var ama emin olamiyorum. Insallah doktorlara tedaviye gerek kalmadan melegim gelir kizlar hamislerin duasi kabul olurmus tum bekleyenler icin bir icinizden gecirin Allah rizasi icin:KK24: insallah araniza katilirim.

Merhabalar günaydınlar, ilk yazan ben olmuş olayım, regl günüm bugün normalde ama dün dayanamayıp test yapmıştım silik çizgiyi görür görmez acile koşturdum kan verdim ve sonuç 56,3 :KK36: Değer artışları için 2 günde bir kan vereceğim burası da bana uğur getirir inşallah :KK200:

Muhtemel doğum tarihini bilmiyorum ama 12 eylül gösteriyor şimdilik
Başlangıç kilo 64
1. çocuğum olacak inşallah :KK36:

Hanimlar merhaba
Oncelikle mutlu haberi alanlar hayirli olsun saglicakla kucaginiza alin insallah. Benim gibi bekleyenlerede Allah gonlumuze gore versin insallah. Yas 35 henuz cocugum yok. Bir ilk haftalarda dusugum bir tanede 20 haftalik sonlandirmam var. 17 ocakta bir yil olacak henuz hamile kalamadim. Doktorlar 1 yil dolmadan bakmiyor 14 ocaga randevu aldim 11 ocak ise bat. Dun elimde bir test vardi birsey durttu kalktim beklememis idrarla yaptim hayalet cok zor gorulen birsey var ama 7 gun vardi daha bugunde pazar nobetci eczane uzak diye alamadim. Bazi belirtiler var ama emin olamiyorum. Insallah doktorlara tedaviye gerek kalmadan melegim gelir kizlar hamislerin duasi kabul olurmus tum bekleyenler icin bir icinizden gecirin Allah rizasi icin:KK24: insallah araniza katilirim.
Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder canim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Bebek isteyen bekleyen herkese saglikli nasip etsin insallah. Amin 🤲

Merhabalar günaydınlar, ilk yazan ben olmuş olayım, regl günüm bugün normalde ama dün dayanamayıp test yapmıştım silik çizgiyi görür görmez acile koşturdum kan verdim ve sonuç 56,3 :KK36: Değer artışları için 2 günde bir kan vereceğim burası da bana uğur getirir inşallah :KK200:

Muhtemel doğum tarihini bilmiyorum ama 12 eylül gösteriyor şimdilik
Başlangıç kilo 64
1. çocuğum olacak inşallah :KK36:
Hayırlı olsun hoşgeldin canım :KK36:

hoşbuldum canımm, ne zaman öğrendin nasılsın, ben hala çok heyecanlıyım ve korkuyorum değerlerim artmazsa diye
Gunaydın canımm:) umarım saglıkla ılerler ama emın ol o korku hıc bıtmıyor degerın artıyor keseyı gorecekmıyım dıyorsun sonra kese goruyorsun kalp atısını duyacakmıyım dıyorsun sonra bıan once 12hafta gelsın dusuk olmasın dıyorsun bence hıx bıtmeyecek kaygılar o yuzden bol bol dua et❤️

Gunaydın canımm:) umarım saglıkla ılerler ama emın ol o korku hıc bıtmıyor degerın artıyor keseyı gorecekmıyım dıyorsun sonra kese goruyorsun kalp atısını duyacakmıyım dıyorsun sonra bıan once 12hafta gelsın dusuk olmasın dıyorsun bence hıx bıtmeyecek kaygılar o yuzden bol bol dua et❤
çok doğru kuzum, daha 24 saat bile olmadı öğreneli ama yerimde duramıyorum, inşallah haftaya pazartesiye randevumu aldım, keseyi o zaman görürüm inşallah

Back