- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.310
- 598
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
uyku istiyor vücut tabi normal kuzum :)Idare eder kuzum ıstahsızlık var bıre cok yorgun hıssedıyorum yerımden kalkamıyorum agırlıktan:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uyku istiyor vücut tabi normal kuzum :)Idare eder kuzum ıstahsızlık var bıre cok yorgun hıssedıyorum yerımden kalkamıyorum agırlıktan:)
Hemde nasıl gozlerımı açamıyorumuyku istiyor vücut tabi normal kuzum :)
ahh bende o döneme girdiğimde rapor alır evde dinlenirim büyük ihtimalleHemde nasıl gozlerımı açamıyorum
Insallah cok rahat gecırırsın kuzumahh bende o döneme girdiğimde rapor alır evde dinlenirim büyük ihtimalle
şuan tam kaç haftalıksınızMerhaba,
Dr dan geliyorum keseyi gördük kızlar, henüz çok ufak sadece 5mm :) Yeri, şekli şemali düzgün dedi dr, haftaya kontrol var, çok şükür
Yazayım dedim kızlar.
Umarım herkes iyidir
4+3 canımşuan tam kaç haftalıksınız
Hadi inşallah, guzel haberlerini bekliyoruzbizde tekrar beta hcg ye geldik umarım benimledir hala
benim de 4+2 gözüküyor bugün kan verdim sonucumu bekliyorum . bugün adet günüm normalde testte pozitif gördüm henüz dr gitmedim4+3 canım
Sonucunu yazarsın, iyi haberlerle insallahbenim de 4+2 gözüküyor bugün kan verdim sonucumu bekliyorum . bugün adet günüm normalde testte pozitif gördüm henüz dr gitmedim
inşallah canım inşallahSonucunu yazarsın, iyi haberlerle insallah
idrar testi de yapmadınız?Daha test falan yapmadım ama adetim 3 gun geçti 2 cocugum olacagı için biraz daha beklemek istiyorum tahimnş dogum 11 eylül gösteriyor bakalım
Kesin olsun diye bekliyorum Bugun yapacam inşallahidrar testi de yapmadınız?
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah kimseye aratmasın kavuştursun sağlıklaHanimlar merhaba
Oncelikle mutlu haberi alanlar hayirli olsun saglicakla kucaginiza alin insallah. Benim gibi bekleyenlerede Allah gonlumuze gore versin insallah. Yas 35 henuz cocugum yok. Bir ilk haftalarda dusugum bir tanede 20 haftalik sonlandirmam var. 17 ocakta bir yil olacak henuz hamile kalamadim. Doktorlar 1 yil dolmadan bakmiyor 14 ocaga randevu aldim 11 ocak ise bat. Dun elimde bir test vardi birsey durttu kalktim beklememis idrarla yaptim hayalet cok zor gorulen birsey var ama 7 gun vardi daha bugunde pazar nobetci eczane uzak diye alamadim. Bazi belirtiler var ama emin olamiyorum. Insallah doktorlara tedaviye gerek kalmadan melegim gelir kizlar hamislerin duasi kabul olurmus tum bekleyenler icin bir icinizden gecirin Allah rizasi icin insallah araniza katilirim.