• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhabaa
Benim de inşallah eylül de 😀
Ben adet günümde test yaptım çift çizgi çıktı 😀 ertesi gün doktora gittim beta hcg 271 çıktı sonra 608.7 çıktı doktor çarşamba gel bakalım dedi 😀 inşallah bebeğim vardır keseyi göreceğiz sanirim bakalım bende çok heycanliyim ilk bebeğim ve 8 aylık evliyim

Merhaba,
Dr dan geliyorum keseyi gördük kızlar, henüz çok ufak sadece 5mm :) Yeri, şekli şemali düzgün dedi dr, haftaya kontrol var, çok şükür 🙏
Yazayım dedim kızlar.
Umarım herkes iyidir🤗

Hanimlar merhaba
Oncelikle mutlu haberi alanlar hayirli olsun saglicakla kucaginiza alin insallah. Benim gibi bekleyenlerede Allah gonlumuze gore versin insallah. Yas 35 henuz cocugum yok. Bir ilk haftalarda dusugum bir tanede 20 haftalik sonlandirmam var. 17 ocakta bir yil olacak henuz hamile kalamadim. Doktorlar 1 yil dolmadan bakmiyor 14 ocaga randevu aldim 11 ocak ise bat. Dun elimde bir test vardi birsey durttu kalktim beklememis idrarla yaptim hayalet cok zor gorulen birsey var ama 7 gun vardi daha bugunde pazar nobetci eczane uzak diye alamadim. Bazi belirtiler var ama emin olamiyorum. Insallah doktorlara tedaviye gerek kalmadan melegim gelir kizlar hamislerin duasi kabul olurmus tum bekleyenler icin bir icinizden gecirin Allah rizasi icin:KK24: insallah araniza katilirim.
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah kimseye aratmasın kavuştursun sağlıkla

• Beğen
Reactions: BYV
Back