• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Me
Dün çatlatma ignesinin 15. Günü kan değerim 21.25 henüz çok yeni pazartesi tekrar bakılacak değer katlandiysa yola devam. Yalnız üç yumurta dollenip çatlamış ti umarım korktuğum başıma gelmez. İkize bir şekil alışırım ama üçüz biraz zor. Tabi tek TE olabilir. Büyük bir belirsizlik var. Şimdi tek sorun değerin yükselip yukselmedigi pazartesi herşey belli olacak. Hayırlısı olsun
Merhaba canım idrar testinde ne zaman gördün pozitifi benimde bugün 14.gün ve çok silik bir çizgi çıktı bugün negatiftir diye kan testi de yapmak istemedim 2 gündür regl ağrılarım var hep geçmiyor anlamadım

Hayırlı olsun hoşgeldin canım :KK36:

Merhaba , inşallah bende Eylul annesi olacağım.Sat. 4 Aralıktı 16 Aralikta 2.aşılamam yapılmıştı vee 31 Aralikta beta hcg 637 çıktı.3 ay boyunca crinone jel kullanacağım.Doktorum yarin için çağırdı herseyin hayırlısı insallah..

14. Gün yaptım silikti. Ertesi gün kanda balktirdim 21.25ti. bugün tekrar kan verdim sonucu bekliyorum. Testler hala silik tam.netlesmedi. değerim.yukselmistir umarım. 14. Gün iğnenin etkisi geçmiştir silik çıkınca genelde pozitif oluyor geçen ay 14. Gün test tek cizgiydi kanda negatifti. Umutlandirmak istemem ama mutlaka kan ver varsa zaten çıkar.

Me

Merhaba canım idrar testinde ne zaman gördün pozitifi benimde bugün 14.gün ve çok silik bir çizgi çıktı bugün negatiftir diye kan testi de yapmak istemedim 2 gündür regl ağrılarım var hep geçmiyor anlamadım
Regl ağrısı bende de var bugün olmadı şu saate kadar gittikçe azalıyor. Göğüslerim ağrıyor hafif baş dönmem var. Ve bugün beklenen adet günüm. Temennim değerlerin yükselmesi yonunde

14. Gün yaptım silikti. Ertesi gün kanda balktirdim 21.25ti. bugün tekrar kan verdim sonucu bekliyorum. Testler hala silik tam.netlesmedi. değerim.yukselmistir umarım. 14. Gün iğnenin etkisi geçmiştir silik çıkınca genelde pozitif oluyor geçen ay 14. Gün test tek cizgiydi kanda negatifti. Umutlandirmak istemem ama mutlaka kan ver varsa zaten çıkar.
5 sene oldu hiç gebelik oluşmadı o yüzden sanki yine negatif çıkar gibi geliyor. Kasiklarim ağrıyor bacaklarıma şancı vuruyor aynı regl olduğum zamanlarda ki gibi. Çok silik olunca da emin olamadım. Bugün gidemicem galiba hastaneye ama bir test daha alıp yarın sabah yapsam mi acaba

Regl ağrısı bende de var bugün olmadı şu saate kadar gittikçe azalıyor. Göğüslerim ağrıyor hafif baş dönmem var. Ve bugün beklenen adet günüm. Temennim değerlerin yükselmesi yonunde
Benim bat dündü ama 14.gün bugün olduğu için bugünü baz aldım inşallah pozitif çıkar 🤲🏻😊

Benim bat dündü ama 14.gün bugün olduğu için bugünü baz aldım inşallah pozitif çıkar 🤲🏻😊
Tekrar yapın testi bende on tane vardı persembeden beri durmadan yapıyorum İçim.disim test oldu. Yalnız hep.silik bir türlü koyulasmadi kafamı kurcalıyor. Değer yükselsin tek silik.olsun.cokta önemli.degil arım.sende müjdeli haberi verirsin. Burda dokuz aylık maceraya yoldaşlık ederiz

Tekrar yapın testi bende on tane vardı persembeden beri durmadan yapıyorum İçim.disim test oldu. Yalnız hep.silik bir türlü koyulasmadi kafamı kurcalıyor. Değer yükselsin tek silik.olsun.cokta önemli.degil arım.sende müjdeli haberi verirsin. Burda dokuz aylık maceraya yoldaşlık ederiz
Amin inşallah canım rabbim nasib eder inşallah

Arkadaşlar aşırı bel ağrısı olan var mı aranızda?
Merhaba sat günüm 3 Ocak ben 29 Aralık'ta öğrendim hamile olduğumu cuma günü tekrar gidicem beta yukselmismi diye ama bel ve sol bacağımda ağrı oluyor bazen şiddetli oluyor arada da kasıkta oluyor korkuyorum bazen bişey olurmu diye normalde bel fitigim var kendimi onunla teselli ediyorum ondandır diye

Back