• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
bende de durum aynı kafamı kaldıramıyorum sadece bugün 3 kere sızıp kalmışım halsizlikten birşey yemek istemiyorum arada canımın istediği şeylerle migdeme birşeyler giriyor onun dışında hep uyukluyorum 😔
Ah bu hormonlar:(
Eşim bile kokuyo, her şeyi batıyo adamın sanki az önce kalbini kırdım

bende de durum aynı kafamı kaldıramıyorum sadece bugün 3 kere sızıp kalmışım halsizlikten birşey yemek istemiyorum arada canımın istediği şeylerle migdeme birşeyler giriyor onun dışında hep uyukluyorum 😔
Şimdi nerdeyse 1,5 aylık olduk inşallah. 1,5 ay daha sabredelim inşallah 3aydan sonra toparlanırız 🙏🏻

Ah bu hormonlar:(
Eşim bile kokuyo, her şeyi batıyo adamın sanki az önce kalbini kırdım
iyiki annem var suan yanimda sabah kahvaltisina bile kalkamadim ben zaten bayadır eşimle uyuyamiyorum 3 vardiya çalışıyor 1 yaşında oğlum var biz onunla uyuyoruz artık babasının ne zaman gidip ne zaman geleceği belli olmuyor cunki

Şimdi nerdeyse 1,5 aylık olduk inşallah. 1,5 ay daha sabredelim inşallah 3aydan sonra toparlanırız 🙏🏻
insallah henuz oyle kusacak gibi olmadim sukur sadece migdem ekşiyor kalkıyor 2. oglumda 5. aya kadar çıkardım bakalim bunda neler bekliyor beni

iyiki annem var suan yanimda sabah kahvaltisina bile kalkamadim ben zaten bayadır eşimle uyuyamiyorum 3 vardiya çalışıyor 1 yaşında oğlum var biz onunla uyuyoruz artık babasının ne zaman gidip ne zaman geleceği belli olmuyor cunki
Hayat şartları işte:(
Benim annem herzaman gelemiyor, gündüz ben kurstayim, akşam ne bulursak onu yiyoruz, dayanamıyorum bazen halsizligime:(

Ben de aranıza yeni katılıyorum. Adetim 2 gün geçtiğinde kan testimde beta hcg 64 çıktı. Bugün doktor kontrolüne gittim, kese görmek için henüz çok erken biliyorum ama küçük bir lekelenmem olmuştu, kontrol etmek istedim. Doktor sorun görünmediğini, rahmimin kalınlaştığını söyledi. Ben beta hcg düşük mü diye biraz tereddütlüyüm, doktorum normal ama yarın tekrar kan verin bakalım dedi.
Sizce çok mu düşük değerim? Hamileliğime sevinemiyorum, emin olamıyorum bir türlü..

Bulantı hariç hepsi vardı bende, halsizlik yorgunluk uyku hali... Dün de bulantı başladı hala devam ediyor ☹️
Doktor bize dedi ki sizin yerinizde olsam 28.haftaya kadar söylemem. Ama 20.haftada belli oluyor zaten, siz ne düşünüyorsunuz?

Bulantı hariç hepsi vardı bende, halsizlik yorgunluk uyku hali... Dün de bulantı başladı hala devam ediyor ☹
Doktor bize dedi ki sizin yerinizde olsam 28.haftaya kadar söylemem. Ama 20.haftada belli oluyor zaten, siz ne düşünüyorsunuz?
28. Hafta neredeyse 7 aylık değil mi ya biraz abartmamış mı sanki doktor🙈

Back