- 17 Ocak 2020
- 50
- 118
- 8
- 29
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.561
Ya ben çekirdek aileye söyledim sadece. 28 hafta biraz fazla değilmi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kime söylemeyeceksiniz anlamadım ben? Bir de neden söylenmiyorBulantı hariç hepsi vardı bende, halsizlik yorgunluk uyku hali... Dün de bulantı başladı hala devam ediyor ☹
Doktor bize dedi ki sizin yerinizde olsam 28.haftaya kadar söylemem. Ama 20.haftada belli oluyor zaten, siz ne düşünüyorsunuz?
Yorgunluğunuz sürekli var mı? Benim de belirtilerim hala devam ediyor ama ara ara bazen hiö hamile hissetmiyorum belirtim yok bazen oluyor bir de kaç haftalık beta değeriniz fln kaçtı acaba en sonValla bendeki belirtiler tam tutuyor bedenim hamileyim diye bağırıyor.. Sabah bulantılarım halsizlikk yorgunluk :) Özellikle sürekli uyumak istiyorum..
Yorgunluğunuz sürekli var mı? Benim de belirtilerim hala devam ediyor ama ara ara bazen hiö hamile hissetmiyorum belirtim yok bazen oluyor bir de kaç haftalık beta değeriniz fln kaçtı acaba en son
Anladım canım peki kaç gün geçikme var değerinize baktırmadan belirtilerden mi anladınızCanım değerlerime pazartesi baktıracağız. Sürekli halsizim midem hep bulanıyor ve bel ağrılarım var. Bu benim ikinci hamileliğim ilkinde hiç böyle olmamıştım 9 ay boyunca midem bile bulanmamıştı. Yorgunluk halsizlik yoktu. Sanırım hepsinde farklı oluyor..
Anladım canım peki kaç gün geçikme var değerinize baktırmadan belirtilerden mi anladınız ☺
Anladım canım direk usg ile mi anlaşıldı ne güzel erken öğrenince de zaman geçmiyorRegl gecikince test yaptım pozitif çıktı canım. Sonra hemen kadın doğum hastanesinin aciline gittim. Orada 5 hafta 3 günlük hamile oldugumu öğrendim. Pazarteside testlere başlayacağızz. Normalde ocak 4te regl olmam gerekirdi baya gecikmiştim.
Anladım canım direk usg ile mi anlaşıldı ne güzel erken öğrenince de zaman geçmiyor
Degeriniz çok güzel çıkmış. Benim adet günü 136 çıktı. Bence boşuna kan vermeyin. Direk kese görmeye gidin. Çarşamba gününden sonra kesin görünür.Merhaba arkadaşlar bende dün öğrendim 3.ye hamile olduğumu adet günüme 1 gün kala 368 çıktı beta hcg.. Sizce tekrar yaptırayım mı? Doktorum 1 hafta sonra gel keseyi görürüz dedi.. Siz keseyi ne zaman gördünüz
Hoşgeldin kuzumm bende hala inanamıyorum ama gerçekkk ❤❤❤
Gayet iyi kuzum maşallah
Canim bnm ayin 15 de beta 61 cikti
Ayin 17 de 313 cikti
Sizce kizlar degerlerim iyimi
Ayy sizinki ne güzel denk gelmişşşşşAyy canım hayırlı olsun çok sevindim Başak burcu olacak bebişlerimiz.. Tesadüf ki bende eşimdee eylül doğumluyuz
Ayy sizinki ne güzel denk gelmişşşşş
Bizde hiç eylül yok ama annem 26 ağustos başak burcu
Canimmm sendemi hamişsin cok sevindim