• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Teyzeleri benim minigimden selamlar 😍 her şey yolunda gidiyor şükürler olsun ki ama bisey sorucam 6+4 görünüyoruz 6+5 olması lazım di bir gün önden yada geriden gelmesi sıkıntı değil dimi ?
Ayy maşallah size ☺️☺️☺️ Yok tabi canım bir kaç günden sorun olmaz ölçümlerde o kadar yanlış ölçümde olabilir

Bugünkü test sonucumu da aldım.
Çarşamba adete 2 gun kala 72
Cuma adet gunu 136.
Senin nasıldı değerlerin
Ben en son carsamba baktirdim 300 e yukselmisti bi daha baktirmadim canim seninde guzel artmis cok sevindim canim saglikla kucaklarimiza alalim bebeklerimizi insallah🙏😊

Sorun olmasında canım çok bekledin bu minigi. Sağlıklı olsunlar yeterki 🙏🙏🙏
Benden bu tahlilleri istedi doktorum canım yapılanları yaptırdım sağlık ocağında diğerlerini hastanede yaptıracağım

Eklentiler

• 7D3C5DCB-D45E-407E-9D8E-8205AA78EB13.jpeg
    7D3C5DCB-D45E-407E-9D8E-8205AA78EB13.jpeg
    124,9 KB · Görüntüleme: 47
  • 4BDB1647-9889-4455-872C-3B0CB2AB2BF8.jpeg
    4BDB1647-9889-4455-872C-3B0CB2AB2BF8.jpeg
    115,6 KB · Görüntüleme: 50
Benden bu tahlilleri istedi doktorum canım yapılanları yaptırdım sağlık ocağında diğerlerini hastanede yaptıracağım
Aynı testler kuzum prosedür muş zaten bunlar ama önemli olanlari bebek ve bizim için olanlariymis. Geri kalanları gerekli görmedi.

kese gozukmeden agrılarınız oldumu benım bazen cok sıddetlı kasık bel karın agrılarım oluyo bu neden hıc bılmıyorum yasayan varmı
Bende ağrı oluyor canm. Bazen değişiyor. Karın bölgemde şişkinlik de var sanırım.sizde var mi

dün kalp atışını görünce hemen kan tahlili istedi hoca sonuca görede iğneye başladık clexan 4000 lik günde 1 tane aynı zamanda coraspin folik asit progestan devam doktorum tahlil sonuçlarıyla beraber 1 hafta sonra tekrar görelim dedi yani haftaya cuma tekrar gideceğim o günde kan tahlili yapacak yine neden diye sordum trombositlerine bakacağım dedi eğerki azaltma varsa iğneyi bırakacağız dedi böyle birşey yaşayan varmı ay valla doktorumun takibi çok hoşuma gitti daha öncede iğne yazmışlardı hemen 4000 lik biri günde 1 diğeri günde 2 demişti hiçte böyle tahlil birşey yapmadan verdiler sonrasındada tahlil istemediler valla kadını takdir ettim 1 kere daha hayırlısı bakalım inşaallah
canım ben de 6000 lik kullanıyorum. sonucu paylasırmısın trombositlere bakınca

lekelenme yasayan varmı kızlar cok korkuyorum. 4 gundur lekelenmem var 4+0 dayım daha. gunde 3 progestan alıyorum. dr birsey demiyo bakalım hamılelık duzgun gidecekmi dıyo canım sıkılıyor

Kızlar ya ben 4+5 ‘im. Aşermelerin başlaması normal mi? Sürekli yer fıstığı canım istiyor? Erken değil mi?

lekelenme yasayan varmı kızlar cok korkuyorum. 4 gundur lekelenmem var 4+0 dayım daha. gunde 3 progestan alıyorum. dr birsey demiyo bakalım hamılelık duzgun gidecekmi dıyo canım sıkılıyor
ACABA İLACINIZIN DOZUMU YÜKSEK GELİYOR İĞNEDEN HARİÇ KAN SULANDIRICI HAP KULLANIYORMUSUNUZ BENCE BİR DOKTORUNUZA DANIŞIN DURUMU NEDEN 6000 LİK VERDİ BİRDE VERMEDEN ÖNCE KAN DEĞERLERİNİZE BAKTIMI NE ZAMANDIR İĞNE KULLANIYORSUNUZ

Back