2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Teyzeleri benim minigimden selamlar her şey yolunda gidiyor şükürler olsun ki ama bisey sorucam 6+4 görünüyoruz 6+5 olması lazım di bir gün önden yada geriden gelmesi sıkıntı değil dimi ?

değil benimki de 2 gün önden gidiyor doktor iyi-kötü herhangi bişey söylemedi her şey çok güzel gidiyor dedi. endişelenme zaten zamanla oturuyor

Kızlar benim sabah uyandığımdan beri kasık bölgemde bilakis sol kısımda ağrı sızı var korkuyorum tuvalete gidip bakıyorum kan vs var mı diye şimdilik yok
Benim gibi yaşayan var mı
Bugüne kadar bu kadar fazla şiddetli ağrı olmamıştı

Evet canım.5+5 te duydum. Şükürler olsun ki ama riskli gebelik olduğum için hafta da 1 kontrole gidiyorum. Şimdi 2 hafta ya çıkarttık
Oyy maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun
Bende 6+4 de Dr gittin kalp atışı duyamadı da Dr o yüzden sordum canım
Salı günü tekrar gideceğim

Oyy maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun
Bende 6+4 de Dr gittin kalp atışı duyamadı da Dr o yüzden sordum canım
Salı günü tekrar gideceğim
Amin kuzum. Bebek gorundumu peki canım? Kendini sakin üzme geç döllenme olmuş olabilir.

Teyzeleri benim minigimden selamlar her şey yolunda gidiyor şükürler olsun ki ama bisey sorucam 6+4 görünüyoruz 6+5 olması lazım di bir gün önden yada geriden gelmesi sıkıntı değil dimi ?

Canım zamanla düzeliyor diye biliyorum.

benim bel agrısı değil de karnım ağrıyor ara ara regl agrısı gibi ama ilk haftalarda normalmiş sanırım araştıra araştıra bi hal oldum

Benimde sanki regl olmuşum gibi ağrılarım oluyor işte panik oluyoruz böylede olunca

Allah korusun seni ve bebeğini canım. Benimde rahmimde biçim bozukluğu var tam anlamıyla pazartesi öğreneceğiz nasıl olduğumuzu
Allahım kimseyi evlat acısı ile sınamasın canım. Inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın çok zor bir durum. Inşallah her sey yolunda gider ❤

ayben onu yiyeyim maşaallah sübhanallah kuzum benim çok şükür Elhamdülillah yok canım sorun değil ben regliye göre 6+5 olmam gerekiyor ama dün doktorda 5+5 çıktım muhtemelen geç döllenme oldu benim kızımda öyle 1 hafta geriden geliyordu ama tam zamanında doğdu anlamadım
yerleşiyor kuzum büyüyor annesi kötü düşünmek yok bebişim

İlk bulantıyı yaşadım korkunçtu trendeydim üstelik

Hicbir sıkıntı olmaz haftasını yakalar, benimki de 5+5 olması gerekirken 6+2 ile uyumlu dedi dr, ama ilerleyen zamanlarda tam olarak oturur dedi, biz yeter ki iyi olalım, onlar içerde zaten en korunaklı yerdeler
Maşallah kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…