- 11 Kasım 2008
- 1.767
- 84
- 358
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
sızın betalarınız kactı nasıl arttı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında değerin 2 kat artmış iyi artmış canım doktora gitseydin hemen ilaç veriyolar kanamalar içinkızlar cumartesı degerım 53.01 dı bugun 110.38 sızce nasıl kanamam var benım ama
Yok canım olmadı. Senden de hayırlı haberler alalım inşallahBende de yumurtlamadan sonra başlayan bel ağrısı ve zaman zaman adet olacak gibi bir karn agrım var ama bakalım nasip yerleşme kanaman oldu mu peki
canım çok geçmiş olsun bende haziran ayında geçirmiştim kimyasal en azından hamile kalabiliyoruz diyo insan çok üzüldüm gerçekten çok bekletmeden gelecek ay gelir bebeğin inşallah kimyasalın arkası çabuk geliyor diyorlarMalesef canım bugun beta hcg değerim 300 lere inmiş; kimyasal oldugu kesinleşti kanamayı bekliyorum
aslında değerin 2 kat artmış iyi artmış canım doktora gitseydin hemen ilaç veriyolar kanamalar için
anladım canım ozaman ilaçını düzenli kullanıp bol bol dinlen kanaman biter inşallahprogestan verdı
anladım canım ozaman ilaçını düzenli kullanıp bol bol dinlen kanaman biter inşallah
Var canım atayımultrason fotosu varsa atsana canım
Canım çok çok geçmiş olsunMalesef canım bugun beta hcg değerim 300 lere inmiş; kimyasal oldugu kesinleşti kanamayı bekliyorum
Sağol canım benim sen nasılsın buarada nasıl gidiyor bulantin göğüs ağrın varmıYok canım olmadı. Senden de hayırlı haberler alalım inşallah
erkek çocukta daha az bulantı olur diyorlar belki ondandırBenimmm. ilk hamileliğimde hic mide bulantısı yorğunluk hissetmemiştim bunda acayıp mide bulantısı var, ayy bide oğlumun agzı bile kokuyor gibi geliyor cok yaklasınca caktırmadan uzaklasıyorum ama nasıl üzülüyorum anlatamam acayıp vicdan yapıyorum
Merhaba Protestan hap mı verdi? Kaç mg?progestan verdı
inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin canım bende bugün gidip kesemi gördüm haftaya çarşambada kalp atışı için çağırdıbende 2. hamileligimde 5 . aya kadar çıkardım
bunda nasıl olacak bakalım
Maşallah kaç hafta +günlük?
6.5 mm canim kese boyutu masallah
Kese boyutu ne kadar?inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin canım bende bugün gidip kesemi gördüm haftaya çarşambada kalp atışı için çağırdı
Uzulme canim ben kasimda dusuk yasadim Rabbim yeniden umut verdi hep hayirlisini istedim zamani degilmis dedim . Senin de hayirli bi zamanin var demekki Rabbim umut veriyor yenidenMalesef canım bugun beta hcg değerim 300 lere inmiş; kimyasal oldugu kesinleşti kanamayı bekliyorum
sorma valla perşembe nasıl olacak bilemiyorum hep heyecan içindeyizÇok iyi canım o zaman. Inşallah Şu zaman geçse biran önce. Bazen bu 9 ay nasıl geçecek diyorum. Şimdilerde 1 gün geçmiyor
canım benim çok çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı saatte hayırlı vakitte hayırlı evlad versin inşaallahMalesef canım bugun beta hcg değerim 300 lere inmiş; kimyasal oldugu kesinleşti kanamayı bekliyorum