2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Malesef canım bugun beta hcg değerim 300 lere inmiş; kimyasal oldugu kesinleşti kanamayı bekliyorum
canım çok geçmiş olsun bende haziran ayında geçirmiştim kimyasal en azından hamile kalabiliyoruz diyo insan çok üzüldüm gerçekten çok bekletmeden gelecek ay gelir bebeğin inşallah kimyasalın arkası çabuk geliyor diyorlar

erkek çocukta daha az bulantı olur diyorlar belki ondandır

Malesef canım bugun beta hcg değerim 300 lere inmiş; kimyasal oldugu kesinleşti kanamayı bekliyorum
Uzulme canim ben kasimda dusuk yasadim Rabbim yeniden umut verdi hep hayirlisini istedim zamani degilmis dedim . Senin de hayirli bi zamanin var demekki Rabbim umut veriyor yeniden

Çok iyi canım o zaman. Inşallah Şu zaman geçse biran önce. Bazen bu 9 ay nasıl geçecek diyorum. Şimdilerde 1 gün geçmiyor
sorma valla perşembe nasıl olacak bilemiyorum hep heyecan içindeyiz
canım benim çok çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı saatte hayırlı vakitte hayırlı evlad versin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…