2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kizlar doktordan geldim cok sukur bebegimi gordum kalp atisini duydum buyumus masallah sat a gore 8+4 ama doktorum 9+3 masallah cok iyi dedi uzun boylu olcak dediRabbime binlerce sukurler olsun
Maşallah cnm bende birazdan gideceğim miniğimi görmeye biraz korku endişe biraz merak inşallah herşey yolundadır

Merhaba hamişler buradan konuları takip etmek zor oluyor face grubu açsak daha kolay iletişim kurulur bebekler dogduktan sonrada çok güzel bilgi paylaşımları olur ne dersiniz

Kizlar doktordan geldim cok sukur bebegimi gordum kalp atisini duydum buyumus masallah sat a gore 8+4 ama doktorum 9+3 masallah cok iyi dedi uzun boylu olcak dediRabbime binlerce sukurler olsun
Ay seninle ayniyiz. Masalllah nasil büyümüş ben hic boyle gormedim.benim de yarin var randevum aksam 5 te. Insalalh hersey yolundadir.

Ay seninle ayniyiz. Masalllah nasil büyümüş ben hic boyle gormedim.benim de yarin var randevum aksam 5 te. Insalalh hersey yolundadir.
Evt canim insallah sende boyle buyumus goruceksin Guzel Allahim nasip edersesenide buyuk ihtimal bidahaki 2 li tarama testi icin cagirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…