2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
3 Eylül tahmini doğum tarihi ile yola çıkıp, 27 ağustos anası oldum. Eylül 2019 annelerindeyim baştan beri... Duacınizim. Rabbim sizinde sağ salim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin evlatlarınızi Sorunuz olursa etiketleyerek sorabilirsiniz. Vakit buldukça minnoşumdan cevap vermeye çalışırım. Herkese kucak dolusu sevgiler

Kaça kadar cıkıyor canım benim drum düşmesi önemli değil ama 14/9 gördüğün an bana geleceksin dedi
Yaa ben 14/9 gördüm ama sonra düştü diye normal sayışıyor gebelikte diye söylemedim bile. Üzüldüm inşallah sorun yaşamam.

Kizlar cok şükür gördüm..kalp atışını tekrar duydum..hareket etmeye baslamis..kollarını oynatiyodu tekmeler atmaya başlamış..Çok duygulandım..
Cok guzel masallah yan yatislari beni benden aliyo ben de dunden beri kac.kez izledim usg videosunu hatirlamiorum acip acip hareketlerine bakiyorum

Kizlar cok şükür gördüm..kalp atışını tekrar duydum..hareket etmeye baslamis..kollarını oynatiyodu tekmeler atmaya başlamış..Çok duygulandım..
canım ben geçen gittiğimden ölçümde 9+3 çıktı ama dr hareket için erken dedi şimdi aklım karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…