2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Günaydınnnn 10+3 olmuşuz biz bugün 2hafta sonra randevumu var cinsiyet tahmininde bulunacak doktorum günler geçmek bilmiyor bi gelseydi ogün
ne güzel maşallah benimde 9 martta randevum belki cinsiyet söylerim dedi bakalım bende bekliyorum ama sağlıkla devam etmesi benim için daha önemli tabi

Kızlar herkes cinsiyet konuşuyor, ilk cinsiyet öğrenen olarak bir kaç fikir paylaşmak istedim:)
Benim 11+2 de belli oldu, sanırım 11den sonra belli olacak duruma geliyor ancak özellikle kızsa pipi görünümlü başka şeyler aldatıcı olabiliyor bu nedenle biraz daha beklemek isteyebiliyorlar. Ama benimki erkek ve o kadar netti ki ne kordon ne başka bir şeyle karışma ihtimali yoktu burdan çıkarımla; erkenden belli olmuyorsa kız ihtimalini cebinizde bulundurun derim.

Benim bu geçen haftaki videodan görüntüm.Yakinlastirdim iyice burası bacak arasi.Pipi olabilirmi o parlaklık.Fikri olanlar tecrübeli anneler yardim pls

Eklentiler

• 20200219_113952.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar herkese günaydın tansiyon problemi yaşayan varmı aranızda sürekli tansiyonm düşüyor tuzla falanda cıkmıyor ustelık boyle dengesız bı bakıyorum dusuk 1 dk sonra yuksek .
ben gebelikten önce de tansiyon düşüklüğü sorunu yaşıyordum şimdi de yaşıyorum canım. beni kurtaran şeyler tuzlu yemek. en etkilisi de ayran. kendime geliyorum resmen.

Kızlar herkese günaydın tansiyon problemi yaşayan varmı aranızda sürekli tansiyonm düşüyor tuzla falanda cıkmıyor ustelık boyle dengesız bı bakıyorum dusuk 1 dk sonra yuksek .
Kaça kadar cıkıyor canım benim drum düşmesi önemli değil ama 14/9 gördüğün an bana geleceksin dedi

İşte benim tutunduğum değerlendirme 11+2 de cinsiyet söyleyemem dedi ama rahim yapısı kız ihtimalini arttırır dedi, aynı haftada olan bir arkadasım aynı dr a gidiyoruz erkek dedi hic tereddütsüz bende kız istediğimden seviniyorum bu duruma valla

Kizlar doktordan geldim cok sukur bebegimi gordum kalp atisini duydum buyumus masallah sat a gore 8+4 ama doktorum 9+3 masallah cok iyi dedi uzun boylu olcak dediRabbime binlerce sukurler olsun

Eklentiler

• 20200219_124552.webp
    85,9 KB · Görüntüleme: 60
  • 20200219_124531.webp
    67,7 KB · Görüntüleme: 61
  • 20200219_124507.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 55
Maşallah canm ,benimde randevum var bekliyorum inşallah herşey yolundadir
Kizlar doktordan geldim cok sukur bebegimi gordum kalp atisini duydum buyumus masallah sat a gore 8+4 ama doktorum 9+3 masallah cok iyi dedi uzun boylu olcak dediRabbime binlerce sukurler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…