• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
3 Eylül tahmini doğum tarihi ile yola çıkıp, 27 ağustos anası oldum. Eylül 2019 annelerindeyim baştan beri... Duacınizim. Rabbim sizinde sağ salim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin evlatlarınızi 😍 Sorunuz olursa etiketleyerek sorabilirsiniz. Vakit buldukça minnoşumdan cevap vermeye çalışırım. Herkese kucak dolusu sevgiler 🥰🥰🥰

Benim minnak da iyiymiş teyzeleri çok şükür ♥♥ 3 hafta SONRA gel dedi test icin 9+6 günlük 4gun geriyiz IMG_20200219_141157216_HDR.jpg

Kizlar cok şükür gördüm..kalp atışını tekrar duydum..hareket etmeye baslamis..kollarını oynatiyodu tekmeler atmaya başlamış..Çok duygulandım..
Cok guzel masallah yan yatislari beni benden aliyo :KK200: ben de dunden beri kac.kez izledim usg videosunu hatirlamiorum acip acip hareketlerine bakiyorum :KK68:

Kizlar cok şükür gördüm..kalp atışını tekrar duydum..hareket etmeye baslamis..kollarını oynatiyodu tekmeler atmaya başlamış..Çok duygulandım..
canım ben geçen gittiğimden ölçümde 9+3 çıktı ama dr hareket için erken dedi şimdi aklım karıştı

Back
X