• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kizlar cok şükür gördüm..kalp atışını tekrar duydum..hareket etmeye baslamis..kollarını oynatiyodu tekmeler atmaya başlamış..Çok duygulandım..
Oy oy ne güzel keseydi kalp atışıydı şimdi hareketleri maşallah miniğine bizde inşallah hareketlerini görürüz

ay ağlayacağım şimdi 😭😭😭 çok güzel görüntüler geliyor bugün. allah devamını gösterir inşallah.

ben de bebeğimi özledim ama daha var randevumuza 🥺
Çok teşekkür ederim canm 😘 Allah razı olsun.insallah zamanı gelince sende bebeğini görürsün canm sağlıklı şekilde.cok heyecanlı ama benim elim sürekli karnimda sabah aksam🤩

3 Eylül tahmini doğum tarihi ile yola çıkıp, 27 ağustos anası oldum. Eylül 2019 annelerindeyim baştan beri... Duacınizim. Rabbim sizinde sağ salim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin evlatlarınızi 😍 Sorunuz olursa etiketleyerek sorabilirsiniz. Vakit buldukça minnoşumdan cevap vermeye çalışırım. Herkese kucak dolusu sevgiler 🥰🥰🥰
Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin omurlu olsun darisi bizim basimiza insallah🙏🥰

Bizde geldik teyzeleri büyümüş herşey yolunda Allah’a şükür 1 gün önde olmuş çok duygulandım geçsin artık günler haftalar
Allahim nasil bir guzel gun bugun cok sukur bugun hep minnaklarin resimlerimleri geliyor nazar degmesin insallah🧿🥰

Back
X