• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım yalnız üretim şekli onun çok önemli bu tost peyniri eritme peyniri varya onlar kalmış tarihi geçmiş peynirlerle üretiliyor güvenilir markanın taze kaşar peyniri yazanı tercih edersen daha sağlıklı bende okumuştum en cok kalsiyum içeren peynir kaşar diye peynir altı suyu kullanılıyormuş çünkü ☺
aynen canım özellikle ev yapımı peynir önerilmiyor . kaşar peynir severim ama faydalı olduğunu hiç düşünmemiştim :)

Gece yatıyorum beş aylık sabah kalkıyorum ıkı bucuk aylık. Öğleden sonra şişkinlik başlıyor ne yapsam çare bulamadım. Yemek yiyesim gelmiyor kızlar. Şimdiden katı kakao yağı kullanmaya başladım çünkü akşamları geriliyor karnım. Kızımda da kullanmıştım hiç çatlatmadı. İkinci hamilelik bu ama çok başka. Lütfen biri bi çözüm bulduysa söylesin bu durumu yaşayan varsa aranızda. 11 haftalık ama akşamları bildiğiniz 20 haftalık oluyorum. Ki çok yemiyorum....:((((

Gece yatıyorum beş aylık sabah kalkıyorum ıkı bucuk aylık. Öğleden sonra şişkinlik başlıyor ne yapsam çare bulamadım. Yemek yiyesim gelmiyor kızlar. Şimdiden katı kakao yağı kullanmaya başladım çünkü akşamları geriliyor karnım. Kızımda da kullanmıştım hiç çatlatmadı. İkinci hamilelik bu ama çok başka. Lütfen biri bi çözüm bulduysa söylesin bu durumu yaşayan varsa aranızda. 11 haftalık ama akşamları bildiğiniz 20 haftalık oluyorum. Ki çok yemiyorum....:KK43:(((
Canım bir fincan rezene çayı içebilirsin akşamları birde gazlı içecek gaz yapan yiyeceklerden uzak durmaya çalış hatta akşamları yürüyüş yaparsan biraz azalır sanırım ☺️

Gece yatıyorum beş aylık sabah kalkıyorum ıkı bucuk aylık. Öğleden sonra şişkinlik başlıyor ne yapsam çare bulamadım. Yemek yiyesim gelmiyor kızlar. Şimdiden katı kakao yağı kullanmaya başladım çünkü akşamları geriliyor karnım. Kızımda da kullanmıştım hiç çatlatmadı. İkinci hamilelik bu ama çok başka. Lütfen biri bi çözüm bulduysa söylesin bu durumu yaşayan varsa aranızda. 11 haftalık ama akşamları bildiğiniz 20 haftalık oluyorum. Ki çok yemiyorum....:KK43:(((
Canm şişkinlik normal galiba.bende de oluyor.doktrum progestan kullandın için o da yapar dedi. İlaçi kullanıyormusun

Yaa ye cnm ye yarasın bebise 😁
Benim annemde bana hamileyken cok siyah zeytin yermiş..hatta demişler o kadar çok yeme cocuk kapkara doğacak..bi doğmuşum ki bembeyaz koyu mavi gözlü bi bebek 😁😁
Yemeye devam yani 😁😁
Kızımda yemedim ama o kara sayılır. Çok değişik bir ten rengi var. Kayınvalideme benzemiş. Ben ilk defa böyle bir ten rengi gördüm. Yularıdan aşağı doğru kararıyor. 😂 Yüzü beyaz kalan yeri esmer. Özellikle bacaklar daha bir esmer 😊

Cogu kiside de çıkıyor bu durum. Bebek beslenemedigi icin ya gelisme sağlanamıyor kalp atisi duyulmuyor ya da gelişme geriliği olup kalp durmasi vs oluyor onemli bi durum aslinda. Burda da ben dahil kac kisi igne oluyoruz hergun

Cogu kiside de çıkıyor bu durum. Bebek beslenemedigi icin ya gelisme sağlanamıyor kalp atisi duyulmuyor ya da gelişme geriliği olup kalp durmasi vs oluyor onemli bi durum aslinda. Burda da ben dahil kac kisi igne oluyoruz hergun
Aynen öyle benimde bir kürtajım var kalp durması nedeniyle..2 de kimyasal gebelik var..kalp durması yada gelisim geriligi varsa özellikle panel testlerinin yapılması taraftariyim..sebebi kanda pihtilasma oluyo genelde..hem coraspirin hem igne kullanıyorum sağlıklı olsunda herşeye raziyiz🤲

Gece yatıyorum beş aylık sabah kalkıyorum ıkı bucuk aylık. Öğleden sonra şişkinlik başlıyor ne yapsam çare bulamadım. Yemek yiyesim gelmiyor kızlar. Şimdiden katı kakao yağı kullanmaya başladım çünkü akşamları geriliyor karnım. Kızımda da kullanmıştım hiç çatlatmadı. İkinci hamilelik bu ama çok başka. Lütfen biri bi çözüm bulduysa söylesin bu durumu yaşayan varsa aranızda. 11 haftalık ama akşamları bildiğiniz 20 haftalık oluyorum. Ki çok yemiyorum....:((((
Galiba normal bi durum bende de var herkeste var..vucut mekanizmasının aksam yavaşlamasından kaynakli olabilir o şişkinlik..sabah kalkınca oh ne rahatım be diyorum ama biseyler atıştırdıkça şişmeye başlıyorum..e kabizlikda eşlik edince bu duruma dedigin gibi karnim davul gibi aksam dolanıyorum evde 🙄

Merhaba kızlar, ikili test veya fetal DNA yaptıran var mı? Fetal DNA epey maliyetli bir testmiş ama daha güvenilir olduğu söyleniyor. Yaptırmayı düşünen var mı?
merhaba arkadaşım ben fetal dna yaptırmayı düşünüyorum doktorum da onu önerdi.istanbulda fiyat araştırması yaptım 2 tane labaratuardan fiyat aldım fiyatlar 2600 ve 2700 kredi kartından çekim var peşin olursa 2500 dediler.sonuç 12 gün sonra geliyormuş.

merhaba arkadaşım ben fetal dna yaptırmayı düşünüyorum doktorum da onu önerdi.istanbulda fiyat araştırması yaptım 2 tane labaratuardan fiyat aldım fiyatlar 2600 ve 2700 kredi kartından çekim var peşin olursa 2500 dediler.sonuç 12 gün sonra geliyormuş.
buarada fetal dna testi 10.haftadan itibaren yapılabiliyor.ikili test ise 12. haftadan önce yapılamıyor.ikili testte düşük bir risk bile çıksa üçlü test derken dörtlü test yaptırma sürecinde benim moralim çok bozulur diye düşünüyorum. tabiki herşey allahtan o neyi bize layık gördüyse hepsine razıyım o ayrı ama birşeyin sonucunu beklemek bende çok stres yaratıyor.

yuvarlağa yakın senin ama inan çok bi fikrim yok bu konuda bide kesenin içindeki konuma göre tahmin yapılıyor sağa daha yakınsa erkek sola yakınsa kesenin içinde bebek kız diyorlar ama ne ne kadar doğru bilemeyiz yinede rabbim gönlündeki ne ise onu nasip etsin sana da:KK200:
Amin hepimizin inşAllah

Galiba normal bi durum bende de var herkeste var..vucut mekanizmasının aksam yavaşlamasından kaynakli olabilir o şişkinlik..sabah kalkınca oh ne rahatım be diyorum ama biseyler atıştırdıkça şişmeye başlıyorum..e kabizlikda eşlik edince bu duruma dedigin gibi karnim davul gibi aksam dolanıyorum evde 🙄
Ben özellikle akşamları mide bulantısı cekiyorum ve çoğunlukla çıkarıyorum :(
Şişkinlik ve gaz da akşam saatleri oluyor ne yesem gaz yapıyor. Kolayını akşam en geç 5te yemekte buldum.
O da en hafif ne varsa. Ilerleyen saatlerde sadece elma tuketiyorum ve yatıyorum. Bence akşam çok yemek yemek de sindirimi zorlastiriyor.
Hele ki gebelikte bunu çok iyi anladım.

Back
X