2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
çin takvimine bakmadım ama usg görüntüsü bu :) birde biri erkek cocuk kullanma yapıyormus demişti burda bende kıllanma var demiştim usg goruntumuz bu direk belli ediyor
oyyy maşaallah sübhanallah darısı bizlere inşaallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin canım benim tam olarak kaç+kaç gitiğinde

Kızlar doktordan çıktım malesef kalp atışı yok kürtaj olacam Allah sizin bebişlerinize sağlık versin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
çok çok geçmiş olsun Rabbim hayırlı vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlad nasip eylesin inşaallah çok üzgünüm

ya benimde keselere bak bakalım valla çatlayacağım meraktan

Benim de tam tersi hep yuvarlak, yuvarlak olunca erkek diye biliyorum, bazı kaynaklar kız da diyor. Hayırlısı sağlıklı olsunlar da

Kızlar selam bu gun 2 li testim vardı sağlıklıymış allahıma bin şükür , bu arada benimki açtı bacakları direk cinsiyeti gösterdi
Yaa maşallah canım ikili testi nerde yaptırdın özelde mi devlette mi
Kan verip ultrason a mı giriyorsun nasıl oluyor bende ikili test için gün almaya çalışıyorum
Kaçıncı haftadasın canım

Yaa maşallah canım ikili testi nerde yaptırdın özelde mi devlette mi
Kan verip ultrason a mı giriyorsun nasıl oluyor bende ikili test için gün almaya çalışıyorum
Kaçıncı haftadasın canım
canım ben hastanede çalısıyorum zaten :) Burda perinatoloji var oradan gün aldım ve yaptırdım once usg ölçümler yapılıyor daha sonra 1 tüp kan verıyorsun oda bir kaç güne çıkıyor :)

Merhaba arkadaşlar, bugün doktor randevum vardı, hem cinsiyet öğrenip, hem de down sendromu için kan testi verecektim. Benimki tüp bebekti, 13 aylık kızım olduğu için tek embriyo transfer edilmişti. Doktor hem alttan hem karından uzun uzun ultrasonla baktı ve tek yumurta ikizlerine hamile olduğumu söyledi, eşimde ben de şok olduk duyunca. 8 haftalıkken gitmiştik o zaman anlayamamış demekle.Cinsiyet de öğrenemedik, çok iç içeler. Hayırlısı olur inşallah, bi yandan korkuyorum bi yandan mutluyum.

ayyyy cinsiyet öğrenen arkadaşları ve seni tebrik ederim. hem de tek yumurta ikizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…