- 30 Aralık 2019
- 508
- 507
- 18
- 34
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.881
ben yemedm ama hareketli olmasada doktor ultrason cihazıyla dürtünce hareketleniyorCikolata yemeye gerek varmi ki cikolata yiyincede hareketli oluyomus sanirim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yemedm ama hareketli olmasada doktor ultrason cihazıyla dürtünce hareketleniyorCikolata yemeye gerek varmi ki cikolata yiyincede hareketli oluyomus sanirim
Amin canım inşallah. SağolCok uzuldum Raabim en kisa zamanda saglikli bir bebek daha nasip etsin insallah![]()
Folik asit harici birşey kullanmıyordumKullandiginiz ilac vs varmıydı
Amin canım çok sağolCanm çok geçmiş olsun.uzukdum rabbim yardımcın olsun. Senin de olur insallh kısa zamanda sağlıklı bir şekilde. Raabbim kucağını boş birakmasin
canım ikili testin sonucunu hemen mi söylüyorlar bir hafta sonra falan söyleniyo diye duymuştum bu arada oğluşunda sağlıcakla gelsin bende cumartesi gideceğim çok erken geliyordu ama belki gösteriryok cnm tok olunabilir hatta tam girerken bol su içtim ben =)
çin takvimine bakmadım ama usg görüntüsü bu :) birde biri erkek cocuk kullanma yapıyormus demişti burda bende kıllanma var demiştim usg goruntumuz bu direk belli ediyor
evet canım sağdaki cıkıntı pipisiymiş hahahabe nde hiç anlayamadım, sağdaki minik çıkıntı mı acaba neymiş :))
canım usg ile bakılıyor değerler normal cıktı fakat birde kan tahili verliyor oda burda 2 3 güne cıkar dediler allahımın izniyle oda temiz cıkar insallah :)canım ikili testin sonucunu hemen mi söylüyorlar bir hafta sonra falan söyleniyo diye duymuştum bu arada oğluşunda sağlıcakla gelsin bende cumartesi gideceğim çok erken geliyordu ama belki gösterir![]()
![]()
kusma bünyeden bünyeye değişiyor sanırım benim şuan mide bulantı olayım bitti 7 ve 8 . haftada oldu ilaç kullandım ondada kilo vermedim aldımÇin, rus hepsi tuttu bir tek rüyalarımız tutmadı
Belirti derken bulantı kusma vs gibi şeylerden mi bahsediyorsun?
Bulantım 6.haftada başladı, kusma 9. Haftada başladı, yaklaşık 2 kilo verdim(kilolu değildim zayıf olmasam daha çok verirdim diye düşünüyorum). Son bir haftadır bulantı azaldı ama kusma iki üç günde bir oluyor yine de. İlaç hiç içmedim çünkü doktor kraker bile yiyemiyorsan ilaç içelim yoksa idare edebildiğin sürece idare et dedi.
geçmiş olsun çok üzüldüm Allah sabırlar versin bizlerde benzer şeyler yaşadık sürecini atlat hayırlısı ile şuan senin sağlığın önemliKızlar doktordan çıktım malesef kalp atışı yok kürtaj olacamAllah sizin bebişlerinize sağlık versin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
çin takvimi hissiyat ve çevre hep erkek gibi geliyor herkese nedense bakalım hayırlısı olsun inşallah ya :)sağlıklı olsunlar insallah sen ne hissediyorsan odur istediğin değil hissettiğine odaklan. ben en basından erkek hıssettım erkek cıktı :)
Gecmis olsun canım, her şey allahtan, ne gelirse kabulümüz, kısa sürede atlatman dilegiyleKızlar doktordan çıktım malesef kalp atışı yok kürtaj olacamAllah sizin bebişlerinize sağlık versin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Masallah, erkek bebisler çoğalıyor, sağlıkla gelsin hepsiçin takvimine bakmadım ama usg görüntüsü bu :) birde biri erkek cocuk kullanma yapıyormus demişti burda bende kıllanma var demiştim usg goruntumuz bu direk belli ediyor
Sağol canım.geçmiş olsun çok üzüldüm Allah sabırlar versin bizlerde benzer şeyler yaşadık sürecini atlat hayırlısı ile şuan senin sağlığın önemli
Aynen öyle sağol canım.Gecmis olsun canım, her şey allahtan, ne gelirse kabulümüz, kısa sürede atlatman dilegiyle
Masallah, erkek bebisler çoğalıyor, sağlıkla gelsin hepsi![]()
amin cümlemizin insallah :)Gecmis olsun canım, her şey allahtan, ne gelirse kabulümüz, kısa sürede atlatman dilegiyle
Masallah, erkek bebisler çoğalıyor, sağlıkla gelsin hepsi![]()
önceki düşüklerin sebebi neydi acabaSağol canım.
Çubuk kraker, leblebi...Kızlar selam,
Bugün 6+3 günlük olduk. Bende hafif mide bulantısı var gibi. Sabah metroda bi ateşim yükseldi kusacağım sandım indim hemen.
Bulantıya en iyi ne gelir ? sabah toplu taşıma kullananlar ne yapıyor ?
Hiç su gibi akmadı idrarım hep sarımtrak.Kızlar çok afedersiniz,sizinde idrariniz sarı akıyor mu.bol su icneyede calisiyor um.acaba idrar yolu enfeksiyonu henüz bitmedi mi
Normalde çok üşümeme rağmen(yazın bile ayaklarım üşür) ayaklarım hiç üşümedi hatta bazen yandı diyebilirimkusma bünyeden bünyeye değişiyor sanırım benim şuan mide bulantı olayım bitti 7 ve 8 . haftada oldu ilaç kullandım ondada kilo vermedim aldımhani ayak üşümesi kese şekli bu tarz şeyleri sordum canım