• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
canım ikili testin sonucunu hemen mi söylüyorlar bir hafta sonra falan söyleniyo diye duymuştum bu arada oğluşunda sağlıcakla gelsin bende cumartesi gideceğim çok erken geliyordu ama belki gösterir :KK36: :KK48:
canım usg ile bakılıyor değerler normal cıktı fakat birde kan tahili verliyor oda burda 2 3 güne cıkar dediler allahımın izniyle oda temiz cıkar insallah :)

Çin, rus hepsi tuttu bir tek rüyalarımız tutmadı🙈
Belirti derken bulantı kusma vs gibi şeylerden mi bahsediyorsun?
Bulantım 6.haftada başladı, kusma 9. Haftada başladı, yaklaşık 2 kilo verdim(kilolu değildim zayıf olmasam daha çok verirdim diye düşünüyorum). Son bir haftadır bulantı azaldı ama kusma iki üç günde bir oluyor yine de. İlaç hiç içmedim çünkü doktor kraker bile yiyemiyorsan ilaç içelim yoksa idare edebildiğin sürece idare et dedi.
kusma bünyeden bünyeye değişiyor sanırım benim şuan mide bulantı olayım bitti 7 ve 8 . haftada oldu ilaç kullandım ondada kilo vermedim aldım:110: hani ayak üşümesi kese şekli bu tarz şeyleri sordum canım

Kızlar doktordan çıktım malesef kalp atışı yok kürtaj olacam:KK43: Allah sizin bebişlerinize sağlık versin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
geçmiş olsun çok üzüldüm Allah sabırlar versin bizlerde benzer şeyler yaşadık sürecini atlat hayırlısı ile şuan senin sağlığın önemli

sağlıklı olsunlar insallah sen ne hissediyorsan odur istediğin değil hissettiğine odaklan. ben en basından erkek hıssettım erkek cıktı :)
çin takvimi hissiyat ve çevre hep erkek gibi geliyor herkese nedense bakalım hayırlısı olsun inşallah ya :)

Kızlar çok afedersiniz,sizinde idrariniz sarı akıyor mu.bol su icneyede calisiyor um.acaba idrar yolu enfeksiyonu henüz bitmedi mi

Kızlar doktordan çıktım malesef kalp atışı yok kürtaj olacam:( Allah sizin bebişlerinize sağlık versin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Gecmis olsun canım, her şey allahtan, ne gelirse kabulümüz, kısa sürede atlatman dilegiyle🙏
çin takvimine bakmadım ama usg görüntüsü bu :) birde biri erkek cocuk kullanma yapıyormus demişti burda bende kıllanma var demiştim usg goruntumuz bu direk belli ediyor
Masallah, erkek bebisler çoğalıyor, sağlıkla gelsin hepsi🐣🧿😍

Kızlar selam,
Bugün 6+3 günlük olduk. Bende hafif mide bulantısı var gibi. Sabah metroda bi ateşim yükseldi kusacağım sandım indim hemen.
Bulantıya en iyi ne gelir ? sabah toplu taşıma kullananlar ne yapıyor ?
Çubuk kraker, leblebi...
Sevdiğin bir koku varsa onu da yanında taşı koklar rahatlarsın. Beni limon kolonyası rahatlatıyor.

kusma bünyeden bünyeye değişiyor sanırım benim şuan mide bulantı olayım bitti 7 ve 8 . haftada oldu ilaç kullandım ondada kilo vermedim aldım:110: hani ayak üşümesi kese şekli bu tarz şeyleri sordum canım
Normalde çok üşümeme rağmen(yazın bile ayaklarım üşür) ayaklarım hiç üşümedi hatta bazen yandı diyebilirim🙈 kese şekli de en baştan beri uzun inceydi, hiç yuvarlak olmadı. Sanırım kese tahmini bende de tuttu.

Back
X