• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kizlar merhaba ben sabaha karşı bı uyandım yüzüstü uyumuşum karnım çok sancı yaptı elimle hafif yokladım ağrı vardı bişey yoktur demi korkuyorum ☹☹
Ben hep yüzüstü yatıyorum. Doktor bile ultrason cihazını bastırarak keseyi buluyor. Bence bişey olmaz. İçin rahat olsun. 3 aydan sonra dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum.

ben de uyku böceği yuttum sanki öyle bir uyuma var bende. ara ara ilaca rağmen bulantım tutuyor mızmız çocuklar gibi oluyorum.

bi doğsun bunlar yüzünden ısırıcam poposundan :KK70: :KK70: :KK70:
Ben de çok uyuyorum ya. 12 de kalktım bugün. Bi baktım eşim kahvaltı falan hazırlamış beni kaldırıyor. Ben normalde hiç böyle uyumazdım :KK70:
Sonra hiç uyutmayacakları için şimdi uyusun annelerimiz diyorlar :uykucu::confused:

Sabah 7'de çok tedirgin uyandım. Herhangi sıkıntım olmadığı halde bebek için çok endişeleniyorum. Doktora gitmem lazım diye uyandım öyle bir şey olmadığı olmadığı halde. 1 saat nedensiz dolandım. Tekrar uyku ağır bastı uyudum.
Allah hepimizi bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Hep dua ediyorum.
İçini ferah tutmaya calış canım ben öyle cok bunaldığımda hemen dua okuyorum aklımı dagıtıyorum

Kizlar merhaba ben sabaha karşı bı uyandım yüzüstü uyumuşum karnım çok sancı yaptı elimle hafif yokladım ağrı vardı bişey yoktur demi korkuyorum ☹☹
Canım eğer rahat bir şekilde uyuduysan hic merak etme bebek de iyidir ondan zaten minicik şuan ezme gibi bir durumun olmaz ☺️ Büyüyünce de zaten yatamıyorsun belli ediyorlar rahatsız olduklarını hic endişelenme

Ben hep yüzüstü yatıyorum. Doktor bile ultrason cihazını bastırarak keseyi buluyor. Bence bişey olmaz. İçin rahat olsun. 3 aydan sonra dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum.
Canım eğer rahat bir şekilde uyuduysan hic merak etme bebek de iyidir ondan zaten minicik şuan ezme gibi bir durumun olmaz ☺️ Büyüyünce de zaten yatamıyorsun belli ediyorlar rahatsız olduklarını hic endişelenme
İçimi rahatlattinix kızlar Allah razı olsun sizden valla sabahtan aklım allak bullak olmuştu

Kizlar bisey diyicem ama gulmeyin nette bisi okudum karbonatla cinsiyet ogrenme olayi varmis tabi nekadar dogru bilmiyom eger kopururse erkek kopurmezse kiz oluyomus ben denedim kopurmedi bakalim tutucakmi? Veya sizler daha onceki hamileliklerinizde denedinizmi denediyseniz tuttumu??😁😁😁

Kizlar bisey diyicem ama gulmeyin nette bisi okudum karbonatla cinsiyet ogrenme olayi varmis tabi nekadar dogru bilmiyom eger kopururse erkek kopurmezse kiz oluyomus ben denedim kopurmedi bakalim tutucakmi? Veya sizler daha onceki hamileliklerinizde denedinizmi denediyseniz tuttumu??😁😁😁
Ben denemiştim sanki kopurmemisti🤩iki kızım var denesem mi acaba😀

Kızlar öğleden beri belim de bir ağrı belirdi. Komple belim ağrıyor. İlk gebeliğim de son 3 ayda ortaya çıkmıştı. Şimdi nereden çıktı bu anlamadım 🤔

Kızlar öğleden beri belim de bir ağrı belirdi. Komple belim ağrıyor. İlk gebeliğim de son 3 ayda ortaya çıkmıştı. Şimdi nereden çıktı bu anlamadım 🤔
Yoruldunmu ismi yaptin ondan agriyor olabilirmi uzanip dinlen istersen cnm benimde ilk hamileligim bilgim yokki hic🙄benimde sirtlarim cok agriyo nedense 2-3 gundur

Back
X