- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.475
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.601
Ahahhhaha aynen ben de içmedim, niye böyle bi şey yaptıysakGünaydın kızlar. Akşam bulantı ilacımı içmedim. Bakalım günüm nasıl geçicek.Günün atraksiyonu
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahhhaha aynen ben de içmedim, niye böyle bi şey yaptıysakGünaydın kızlar. Akşam bulantı ilacımı içmedim. Bakalım günüm nasıl geçicek.Günün atraksiyonu
![]()
Sadece hindistan ceviziyle hiç çatlamayanlar olmuş ama dediğin gibi ciltten cilte değişir herhalde.Aynen hindistan cevizi yağını zaten kullanıyodum bende sürmeye başladım cok kuru çatlamaya meyilli bi cildim var..ama karin büyüdükçe başka urunlede desteklemek lazim sanki
Içime erkek gibi doğuyo oyle hissediyorum..Arkadaşlar bebişlerinizin cinsiyetini ne hissediyorsunuz ? Isaretler ne yöndeGerçi bu işin kriteri yok aslında da maksat muhabbet olsun. Misal arkadaşımın ilk çocuğu kız, onda hiç bulantı mulantı olmadı, ikinci oğlan onda deli gibi bulantıları oldu. Kız çirkinleştirir, oğlan güzelleştirir derler onun tam tersi oldu. Bnmde ilk kız 4,5 yaşında şuan. Onda hiç çirkinleşmemistim, ama bulantılarım olmuştu. 12. haftada geçmişti. Şuan 2. gebeliğim. Deli gibi bulantılarım oluyo. Ilkinde de bunda da normalde hiç meyve yemeyen ben deli gibi meyve yiyorum. Meyve yiyenin kız olur derler. Busefer değişiklik olup oğlan olaydı iyiydi
" Sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da " ya bağlayalım konuyu nihayetinde
Buarada sudan ve çaydan tiksindim. Kahve sigara zaten esamesini bile anmıyorum. Sizde durumlar nasıl?
Evet cnm bakıp gorucez ınşaallah cok çatlamayız..Sadece hindistan ceviziyle hiç çatlamayanlar olmuş ama dediğin gibi ciltten cilte değişir herhalde.
Arkadaşlar bebişlerinizin cinsiyetini ne hissediyorsunuz ? Isaretler ne yöndeGerçi bu işin kriteri yok aslında da maksat muhabbet olsun. Misal arkadaşımın ilk çocuğu kız, onda hiç bulantı mulantı olmadı, ikinci oğlan onda deli gibi bulantıları oldu. Kız çirkinleştirir, oğlan güzelleştirir derler onun tam tersi oldu. Bnmde ilk kız 4,5 yaşında şuan. Onda hiç çirkinleşmemistim, ama bulantılarım olmuştu. 12. haftada geçmişti. Şuan 2. gebeliğim. Deli gibi bulantılarım oluyo. Ilkinde de bunda da normalde hiç meyve yemeyen ben deli gibi meyve yiyorum. Meyve yiyenin kız olur derler. Busefer değişiklik olup oğlan olaydı iyiydi
" Sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun da " ya bağlayalım konuyu nihayetinde
Buarada sudan ve çaydan tiksindim. Kahve sigara zaten esamesini bile anmıyorum. Sizde durumlar nasıl?
İnsallah düzelir canım cok fenayım cunküBenimde yuksek cikti ilaclardan yada alisma evresinden dolayı olabilir dediler. 5 gun sonra tekrar kan verdim normal cikti. Dr bu kadar kisa surede dusemez dedi yanlis yapılmış dedi. Bu hafta icnde tekrar vericem bakalim nasil olmus
Yaa o derece yedin masallah2 3 haftadır o kadar çok ekşi çekiyor ki canım, geçen gün kivi ve yeşil elmaya bi yüklendim nerdeyse sirke de içecektimsonuçta dilim mahvoldu ama olsun
![]()
Evet yaa sorma 2 gün parçalanmış haldeydi dilim ama kiviyi bıraktım mı asssslaaaYaa o derece yedin masallah
Yeşil elma rahatlatiyo mideyi iyi geliyo
Valla ben devlete gittim geçen gün tuzlaya..Ikili testi devlette yaptıranınız var mı, normal sıra almak yeter herhalde değil mi
İnşallah canım, benim annem de öyle.Evet cnm bakıp gorucez ınşaallah cok çatlamayız..
Annemde bir tane bile çatlak yok umarim irsi bi durum olur![]()
Bana çok tatlı geliyo kivi yiyemiyorum..Evet yaa sorma 2 gün parçalanmış haldeydi dilim ama kiviyi bıraktım mı asssslaaa![]()
Teşekkür ederim canımBana çok tatlı geliyo kivi yiyemiyorum..
Sifa olsun çok besleyici![]()
Yaaa cok kötü mide bulantisi kusmaGünaydın kızlar nolur bulantı ilaçlarını içebiliyorken için ihmal etmeyin dr içme dedi diye bıraktım sadece bir kere içmedim ve tuvaletten çIkamıyorum cıkarmaktan hic bir sey de yiyemedim yine her şey kokuyor![]()
Son günlerde portakal ve pembe greyfurt başka biseye elim gitmiyo..bayıla bayila yiyorum hemdeTeşekkür ederim canımsen ne yiyorsun son günlerde