• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ayy çok merak ederdim ben nasıl dayandın öğrenmeden. 😅 Ama dediğin gibi haftaya öğrenirsin merak ettim bak şimdi ben de 😍😍 haftaya gittiğinde kaç haftalık oluyorsun canım peki 😊
Haftaya tam.10+5 iz şu an 11+5 olucaz ya minik.bi balon patlaticam eşimle aynı anda öğrenmek için O yüzden kesin olsun istiyorum

Hayır dayanamadım normalde 7 sinde olmam gerekiyordu , var doktorum ama biraz daha geçsin haftaya giderim diyorum

Tamam canım. İnşallah benim gibi 5 hafta kalp atışı için beklemezsin. Zaman geçmek bilmiyor ama nihayet gelecek hafta pazartesi görebileceğim bebeğimi. Bende ters bir durum yok inşallah kalp atışı hersey yolundadır.

Boş mide daha çok bulaniyo o yüzden biseyler yemeye çalış cnm..bana artik ilaçta fayda etmiyo yiyip yiyip kusuyorum😞
off ilacın fayda etmemesi de çok kötü canım ya :(
bana ediyordu günüm iyi geçiyordu en azından bugün içmeyi unuttum mahvoldum :(
Bende yanımda hep çubuk kraker ve su ile geziyorum.
bende öyle valla bitek onunla besleniyorum :(

İyi diyelim sen nasılsın 😇 herkesin midesi kötü benim de başım fena bugün🤕 . Öyle yatıyorum :olamaz:
Canım baş ağrısı bendede var 10. Haftadan sonra ara ara görülebilir dedi Dr. 2. Trimester de baş ağrısı bel agrisi kasik agrisi olacak dedi yine. Tansiyonu olcturmekte fayda var tabiki.

Kızlar kocaman bi maşallah alırım. Minigim zıplayıp durdu ilk defa bu kadar hareketli gördüm. 😍 bu arada 2 li test haftaya ertelendi ❤
Oyyy maşallahhhh. Ne güzel yavruları görmeye başlıcaz ay yerim ben bu minnakları ya. Oğlum aklıma geldi. İlk kontrolde kalp atışı ve sonraki dr randevusunda böyle kocaman görünce şaşırmıştım

Oyyy maşallahhhh. Ne güzel yavruları görmeye başlıcaz ay yerim ben bu minnakları ya. Oğlum aklıma geldi. İlk kontrolde kalp atışı ve sonraki dr randevusunda böyle kocaman görünce şaşırmıştım
Kesinlikle canım hala bu kadar olduğuna ve benimle olduğuna inanamıyorum allahım.hepmizin bebislerini korusun ❤❤❤

Hamilelikte kötü rüya çok görülürmüş canım. Ben de öyleyim maalesef. Saçma sapan rüyalar görüyorum. Ama bak Allah'tan az kalmış zamanın bebeğini görmeye. İyi düşün sen :KK51:
İyi düşünmeye çalışıyorum ama çokta tedirginim çok merak içerisindeyim inşallah minik kalbi pıtır pıtır atmaya devam ediyordur :dua:

Inşallah canım benim. ❤❤❤ nasıl.durucam onuda bilmiyorum
Güzel bekleyişler ama bunlar 🥰🥰🌸
Canım baş ağrısı bendede var 10. Haftadan sonra ara ara görülebilir dedi Dr. 2. Trimester de baş ağrısı bel agrisi kasik agrisi olacak dedi yine. Tansiyonu olcturmekte fayda var tabiki.
Evet duymuştum canım. Uzun zamandır hiç baş ağrısı çekmeyince fena sarstı beni. Sürekli yattım o yüzden :KK43:

İyi düşünmeye çalışıyorum ama çokta tedirginim çok merak içerisindeyim inşallah minik kalbi pıtır pıtır atmaya devam ediyordur :dua:
Olumlu düşün sen her zaman. Miniklerimiz hep bizimle 😍🥰 unutma ki olumsuzluk hep olumsuzluğu çeker. İyi düşün iyi şeyler olsun dimi ama :KK51: :KK200:

Back