• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlarr az önce eşimle konuştuk rüyasını anlattı sabah anlatamamıştı
Rüyamda doğum yapıyordun bende senin yanına geliyordum çok güzel bir kızımız oldu aşkımm diyordum dedi
Ayy nasıl duygulandım anlatamammm normalde anneye nail olur rüya görür falan eşim görmüş bakalım cinsiyet konusunda doğru mu çıkacak rüyası :KK36:
Ben hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce eşim rüyasında 3-4 yaşlarında bana benzeyen bir kız çocuğunu sevdiğini görmüş. İlk an rüyayı ciddiye almadık sonra hamilelik haberini alınca acaba kız mı dedik ama kapılıp gitmek istemediğimiz için şuan kendimizi erkeğe alıştırıyoruz. Bakalım tutacak mı eşlerin rüyası😁

Ben hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce eşim rüyasında 3-4 yaşlarında bana benzeyen bir kız çocuğunu sevdiğini görmüş. İlk an rüyayı ciddiye almadık sonra hamilelik haberini alınca acaba kız mı dedik ama kapılıp gitmek istemediğimiz için şuan kendimizi erkeğe alıştırıyoruz. Bakalım tutacak mı eşlerin rüyası😁
ayy bende çok kaptırmıştım kız kesin diye o zaman bi yavaşlayım :KK70:

Kızlar benimde bir arkadaşım mesaj attı seni rüyamda gördüm hamileydin ve kız doguruyordun diye ama hamile oldugumdan haberi dahi yok ve cok samimiyetimizde yok oyle şok oldum ama diyemedim daha cok erken diye hayırlısı olsun diyebildim sadece 😂😂

Kızlar benimde bir arkadaşım mesaj attı seni rüyamda gördüm hamileydin ve kız doguruyordun diye ama hamile oldugumdan haberi dahi yok ve cok samimiyetimizde yok oyle şok oldum ama diyemedim daha cok erken diye hayırlısı olsun diyebildim sadece 😂😂
Bence insanlara söylemeye başladığında ilk o arkadaşına söylemelisin, temiz kalpliymiş.

Merhaba kızlar 8+2 olduk bizde.kahverengi lekelenme oldu bende ilk gebeliğim düşük olduğu için doktorum iğne ve fitil verdi 1 hafta kullanıcam.birdahaki kontrolüm 24 şubatta.halsizlik sürekli uyku hali ve karın şişliği sabahlarıda öğürme halindeyim.çalışırken zorlasada bunada şükür.

Yarın neye bakacak doktor? Genel gelişimine mi? Bir önceki kontrolün ne zamandı?
Çok soru bombardımanı oldu kusura bakma😂 ben 9da gitmiştim bir de 13 te gideceğim takvimlerimiz yakın olunca merak ettim senin durumunu.
2 hafta önce gelmiştim kontrole riskli grupta olduğum için doktorum 2 haftada bir çağırıyor beni onun için geldim ay ne çok sorusu kuzum soracağız tabii
gittin mi canım kontrole
Şimdi geldim hastaneye 14:20 randevum bekliyorum canım çıkınca yazarım inşaallah

Kızlar doktorlar benim keseyi çok zor buluyorlar. Karnıma cihazı bastırarak oldukça aradılar. Hatta bir an korktum. İlk gittiğimde rahimin ters demişti biri. Kızıma hamileyken hiç böyle diyen olmamıştı. Sizde de oldumu böyle.

Be
Kızlar doktorlar benim keseyi çok zor buluyorlar. Karnıma cihazı bastırarak oldukça aradılar. Hatta bir an korktum. İlk gittiğimde rahimin ters demişti biri. Kızıma hamileyken hiç böyle diyen olmamıştı. Sizde de oldumu böyle.
benimde zor görüyor göbek yağları çok ondan benimki

benim rüyalarim da çok tuhaf. ben kırlarda koşmak, denizlerde yüzmek isterken yok tren kazası, yok otobüs kazası yok deprem, yok sel hep bir hayatta kalma mücadelesi.
gündemden etkilenmişsin belli ki canım benim. haberleri izleme mümkün olduğunca. pozitif şeyler düşün. biz ne yapıyorsak bebeklerimiz de ona maruz kalıyor. iyi düşün iyi şeyler gör ❤

Back