- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.152
- 48
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #4.161
maşallah miniğeGünaydın kızlar. Dün ultrason görüntümü paylaşamamıştım. Bu da benim minik fasulyem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah miniğeGünaydın kızlar. Dün ultrason görüntümü paylaşamamıştım. Bu da benim minik fasulyem
41 kere masallahGünaydın kızlar. Dün ultrason görüntümü paylaşamamıştım. Bu da benim minik fasulyem
HosgeldinMrh uzun zamandir takip ettigim forma kayit olmaya karar verdim bende ikinci cocuguma 7 haftalik hamileyim burda sizinle paylasmak istedim goruyorum zaman ilerledikce cok guzel dostluklar oluyor gurbette olunca boyle dostluklari gormek guzel. Kanada’dan sevgiler hepinize
maşallahGünaydın kızlar. Dün ultrason görüntümü paylaşamamıştım. Bu da benim minik fasulyem
gittin mi canım kontroleOyyy maşaallah sübhanallah bana yarın olmaz artık bakalım yarın gittiğimde yine 1 hafta fark olacak mı
nasılsın canımm
Bu aralar çok uyusa bile uykuya doymayan biri olarak İyiyim canım sen nasılsın Ayrıca ne güzel bir rüya görmüşsün hayır olsun inşallah. Cinsiyet belli olduğunda göreceğiz bakalımKızlarr az önce eşimle konuştuk rüyasını anlattı sabah anlatamamıştı
Rüyamda doğum yapıyordun bende senin yanına geliyordum çok güzel bir kızımız oldu aşkımm diyordum dedi
Ayy nasıl duygulandım anlatamammm normalde anneye nail olur rüya görür falan eşim görmüş bakalım cinsiyet konusunda doğru mu çıkacak rüyası
Valla bende aynen senin gibiyim kuzum dün 20.30 da uyumuşum ama hala uykumu alamadımBu aralar çok uyusa bile uykuya doymayan biri olarak İyiyim canım sen nasılsın Ayrıca ne güzel bir rüya görmüşsün hayır olsun inşallah. Cinsiyet belli olduğunda göreceğiz bakalım
Ayy maşallah miniğeGünaydın kızlar. Dün ultrason görüntümü paylaşamamıştım. Bu da benim minik fasulyem
Kötü düşünme canım içini ferah tut. Sadece kasık ağrın mı var. Fazla mı ağrın yoksaKizlar icimde bi huzursuzluk var hayir olsun. Bebeğe birsey mi oldu acaba ya. Dr a gitmemek icin sakinleşmeye calisiyorum. Kasik agrim da var.
Kasik agrisi ama farkli bir agri gibi. Gazdir insallahAyy maşallah miniğe
Kötü düşünme canım içini ferah tut. Sadece kasık ağrın mı var. Fazla mı ağrın yoksa
Ayy benim eşim de görse bir rüya ne güzel olur. Duygulanmamak elde değil. Zati duygusalız bu aralarValla bende aynen senin gibiyim kuzum dün 20.30 da uyumuşum ama hala uykumu alamadım
bu arada rüyayı eşim görmüş ekstra duygulandımm
Bu dönemde çok gaz, hazımsızlık çekiyoruz. Ondandır canım. Hemen kötü düşünme.Kasik agrisi ama farkli bir agri gibi. Gazdir insallah
şanslıyız şanslıyız da kuzum ben işe geliyorum serviste uyukluyorum iş yerimde uyukluyorum evde olsam bol bol uyurdum haftasonu geldi diye halay çekecemAyy benim eşim de görse bir rüya ne güzel olur. Duygulanmamak elde değil. Zati duygusalız bu aralar
Ben 8+4 oldum hâlâ uyku arıyor gözlerim. Bazıları çok uyur bazıları uyuyamazmış. Biz şanslı taraftayız o zaman
Ayy kıyamam Çalışırken zor gerçekten. İyi 2 gün bol bol uyursunşanslıyız şanslıyız da kuzum ben işe geliyorum serviste uyukluyorum iş yerimde uyukluyorum evde olsam bol bol uyurdum haftasonu geldi diye halay çekecem
aynı durumdayım bende bir kafamı koyayım dedim geçen gün masaya koymamla dalmam bir olmuş bir kalktım 15 dk uyumuşum akşamları zaten tv ye bakıcam sözüm ona habire uyuyorum :)şanslıyız şanslıyız da kuzum ben işe geliyorum serviste uyukluyorum iş yerimde uyukluyorum evde olsam bol bol uyurdum haftasonu geldi diye halay çekecem
inşallah tek planım uykuuAyy kıyamam Çalışırken zor gerçekten. İyi 2 gün bol bol uyursun
buda gelip geçer her evresini yaşıyoruz çok şüküraynı durumdayım bende bir kafamı koyayım dedim geçen gün masaya koymamla dalmam bir olmuş bir kalktım 15 dk uyumuşum akşamları zaten tv ye bakıcam sözüm ona habire uyuyorum :)
nerde o hafta sonu gelsede alış veriş yapsam gezsem planları şimdi ya bebişi görmeye gideceğiz planı yada uyku planıinşallah tek planım uykuu
buda gelip geçer her evresini yaşıyoruz çok şükür
aynen öyle 14 şubatı iple çekiyorum bebişi göreyim diyenerde o hafta sonu gelsede alış veriş yapsam gezsem planları şimdi ya bebişi görmeye gideceğiz planı yada uyku planı
ben de aşırı fantastik rüyalar görüyorum. dün gece vampirdim meselaKızlarr az önce eşimle konuştuk rüyasını anlattı sabah anlatamamıştı
Rüyamda doğum yapıyordun bende senin yanına geliyordum çok güzel bir kızımız oldu aşkımm diyordum dedi
Ayy nasıl duygulandım anlatamammm normalde anneye nail olur rüya görür falan eşim görmüş bakalım cinsiyet konusunda doğru mu çıkacak rüyası