• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
gündemden etkilenmişsin belli ki canım benim. haberleri izleme mümkün olduğunca. pozitif şeyler düşün. biz ne yapıyorsak bebeklerimiz de ona maruz kalıyor. iyi düşün iyi şeyler gör ❤
Aslında gündemle alakası yok bence çünkü bende depremden 3 gün kadar önce rüyamda deprem oluyordu ben birini bıcaklıyordum o beni bıcaklıyordu pencereden aşağı filan atıyordum birkaç gün önce nefessiz kalmış gibi uyandım bir anda irkilerek yani bende genelde böyle kötü rüyalar görmeye başladım hamileliğimi öğrenmeden önce başladı hatta hormonlarla alakalıdır belki canım

Aslında gündemle alakası yok bence çünkü bende depremden 3 gün kadar önce rüyamda deprem oluyordu ben birini bıcaklıyordum o beni bıcaklıyordu pencereden aşağı filan atıyordum birkaç gün önce nefessiz kalmış gibi uyandım bir anda irkilerek yani bende genelde böyle kötü rüyalar görmeye başladım hamileliğimi öğrenmeden önce başladı hatta hormonlarla alakalıdır belki canım
Ben de hamile olduğumu öğrendiğimde çok kötü rüya gördüm. Olumsuz düşünmeme sebep oluyor bu rüya aklıma gelince.
Rüyamda uyurken bir anda uyannıyorum ve yerde kocaman bir yılan. Kıvrılarak daire şeklini almış. Korkuyorum kımıldayamıyorum. Sonra biri geliyorum yerde yılan vardı diyorum. Evet gördüm bir tane değil 2 taneydi diyor. Biri 7m biri 1m. Bu kadar 😔

Ben de geldim dra heyecanla bekliyorum miniğimin kalp atışını duyarım inşallah ama heyecandan mı bilmiyorum kramp giriyor korkuyorum
Heyecandan kalbim duracak tansiyonum yükselmese bari 😔 benim 7. Haftada duruyordu kuzucuklarımın kalbi bakalım kuzum nasıl
Hayırlısıyla duyarsınız umarım, çıkar çıkmaz yazın güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Kızlar doktorlar benim keseyi çok zor buluyorlar. Karnıma cihazı bastırarak oldukça aradılar. Hatta bir an korktum. İlk gittiğimde rahimin ters demişti biri. Kızıma hamileyken hiç böyle diyen olmamıştı. Sizde de oldumu böyle.
Ben de 7+5 de karından göremedi. Alttan ultrasonla baktı. Rahmin ters demişti o zaman bana da

Ben de hamile olduğumu öğrendiğimde çok kötü rüya gördüm. Olumsuz düşünmeme sebep oluyor bu rüya aklıma gelince.
Rüyamda uyurken bir anda uyannıyorum ve yerde kocaman bir yılan. Kıvrılarak daire şeklini almış. Korkuyorum kımıldayamıyorum. Sonra biri geliyorum yerde yılan vardı diyorum. Evet gördüm bir tane değil 2 taneydi diyor. Biri 7m biri 1m. Bu kadar 😔
Ben hemen unutmaya çalışıyorum. rüyayı hatırlamaya çalışmıyorum kimseye de anlatmıyorum. Durdukça daha kötü etkliyor çünkü.

gündemden etkilenmişsin belli ki canım benim. haberleri izleme mümkün olduğunca. pozitif şeyler düşün. biz ne yapıyorsak bebeklerimiz de ona maruz kalıyor. iyi düşün iyi şeyler gör ❤
hiç izlemeyemiyorum ki haberleri daha kötü oluyorum. ben tv'yi kapatıyorum.

Ben hemen unutmaya çalışıyorum. rüyayı hatırlamaya çalışmıyorum kimseye de anlatmıyorum. Durdukça daha kötü etkliyor çünkü.
Evet aslında rüyalara inanmam ama aklıma gelince de bir an takılmıyor değil. En güzeli anlatmamak aslında. Buarada hamileyken özellikle sonlara doğru çok saçma rüyalar görülüyor.

Hayır olsun diyelim kötüye yormayalım dediğim gibi bence hormonlardan kaynaklanıyor gibi

Merhaba teyzeleri biz geldik çok şükür herşey yolunda iğneye folik aside progestan ve coraspine devam 2 hafta sonra yine gel dedi çok şükür birde kalbini dinletti ilk kez nasıl heyecanlandım nasıl ağladım anlatamam cinsiyet tahmini bekliyorum 😍😍😍

Eklentiler

• 8106015D-73E5-4E87-B2B6-AE64904B3161.jpeg
    8106015D-73E5-4E87-B2B6-AE64904B3161.jpeg
    82,3 KB · Görüntüleme: 102
Merhaba teyzeleri biz geldik çok şükür herşey yolunda iğneye folik aside progestan ve coraspine devam 2 hafta sonra yine gel dedi çok şükür birde kalbini dinletti ilk kez nasıl heyecanlandım nasıl ağladım anlatamam cinsiyet tahmini bekliyorum 😍😍😍
Çok sevindim 😍 ne güzel bir fotoğraf öyle 🥰🥰 maşallah 🧿🧿

Ayy canım maşallah ne güzel :) cinsiyet tahmini yapan var mı burda ya

Back