2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
15 şubat inşallah kuzum

Kızlar merhaba , ben şu içimdeki korkuyu bi türlü geciremiyorum , kan pıhtılaşması var her gün iğne yapıyorum , her gün bişey olmuşmu korkusu var , 7 haftalık hamilelik bu arada , bugün temizlik yaptım biraz , yine bi korku var içimde ne olur bi akıl verin ,her şeye sinirleniyorum , herşey Allah'tan diyorum ama yinede hep aynı düşünceler

Alllah yardımcın olsun öncelikle inanç ve dua. Onlar melek Rabbim korur ferah tutun içinizi

Reactions: Mgt
hoşgeldinnn rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin bende de pıhtılaşma var bende hergün iğne oluyorum canım biz tedbirimizi aldık takdir Allahü Tealanın Rabbimin dediği olur böyle şeyler düşünüp kendini üzme hamileliğinin tadını çıkar yoksa dokuz ay nasıl geçer

ay kızlar demesi ayıp canınızda çekmesin de benim canım hep acı ekşi bol salçalı yemekler çekiyor salçayı kavurup ekmek banıp banıp yiyiyoruz sizde durumlar nasıl tatlıyı çok seven ben hiç canım istemiyor kızçem var bir prenses dahamı geliyor acaba

Ayy ne güzel iştahımı açtın afiyet olsun yiyebiliyorken ye ekşi genelde kızı temsil ediyor ama bilemedim hayırlısı olsun hiç belli olmuyor o işler

Tatlı canı çekmeyi geçtim görmek dahi istemiyorum. Midem bulanıyor. Tatlı, çikolata hep markette reyonda görünce kafamı çeviriyorum ama tuzlu, ekşi şeyleri acayip istiyor canım

Hoşbuldum teşekkürler , amin inşaallah Allah isteyen herkese içlerinde bizlere de nasip eder , dediğiniz gibi elimizden geleni yaptık gerisi takdir ,cok tesekkur ederim , sağolun ,zamanla alışırım inşallah hamileleğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…