2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260

Bu haftalarda oluyor demek ki canım. Telaşa girmistim ben de :)

Canim hic korkma. Olacak olan oluyor. Biz hayırlısını isteyelim rabbimizden gerisi boş. Bebeğimizi kucagimiza saglicakla almak varsa kaderde herşey boş.

Aynen aynen bende ole habire videoyu izliom her izledigimde gozlerim tekrar tekrar doluyo
Çok güzel bir his. Rabbim herkese yaşatsın
Kızlarr merhabalarrr folik asiti bırakan oldumu hala devam ediyormusunuz acabaa ??
Yok ilk 3 ay kullanacağız dedi doktorumuz bize de
Ayy neler gelmiş başına öyle canım. Çok çok geçmiş olsun. Bol bol su iç

Sizde kaç gün geriden geliyor?
benimde geriden geliyormuş anlamadım ben geriden geldiğini düşünmüyorum çünkü regli gününde betahcg baktırdım 232 di eğerki geç döllenme olmuş olsa iyi beta o kadar yüksek olmazdı diye düşünüyorum sat göre 9+4 doktora göre 8+4 bakalım cuma randevu o zaman ne diyecek
Bu haftalarda oluyor demek ki canım. Telaşa girmistim ben de :)
aynen bacı endişe etme olacak bu ağrılar randevu ne zaman bacı

Evet kesinlikle. Herkes yardımcı oluyor sağ olsun. O yüzden muhakkak her gün girip okuyorum yazılanları.

benim lokosit 239, epitel 17 çok yüksek çıkmıştı.

Bugun randevum vardı. Bebek henuz olusmamis bakalim haftaya gidecegiz yolc sac olusmus. tahlil verdi. tahlilleri devlette yaptirabiliyo musunuz artik yasak diye duymustum istanbulda olanlar

Bugun randevum vardı. Bebek henuz olusmamis bakalim haftaya gidecegiz yolc sac olusmus. tahlil verdi. tahlilleri devlette yaptirabiliyo musunuz artik yasak diye duymustum istanbulda olanlar
Ben bugün sağlık ocağında yaptırdım. Sağlık ocağı sadece 2 test yapmıyor onları da özelde yaptırırsın cnaım...

Canim hic korkma. Olacak olan oluyor. Biz hayırlısını isteyelim rabbimizden gerisi boş. Bebeğimizi kucagimiza saglicakla almak varsa kaderde herşey boş.
Sağol canım uzun zamandır istiyoruz ikinci cocugu.ama her zaman Allah'tan hayırlısını istedik.kismeti varsa dünyada, gelir insallah

Bu arada sağ böbreğim arada sızlıyor bunu yaşayam var mı aranızda. Hazımsızlık damaklarımda hassasiyet böbrek ağrısı gibi bir çok şikayetim oldu. Alllahın izniyle sağlıkla kucağımıza alsak şu çocuklarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…