2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
geçmiş olsun canım iyi doktor bulmak gerçekten çok zor ya
çok sağol canımm
kızlar yaaa benim hiç göğüs ağrım kalmadı sizinde öylemi insan telaşlanıyor 3 hafta randevü için çok uzun geliyor bana cumartesi gideceğim doktora ama gerçekten çok zor geçiyo
kuzum benimde ilk başlardaki kadar hassasiyeti kalmadı korkma

12. haftaya kadar devam. ben bu folikasit bırakma meselesini pek anlamadım ya internette de doktorumda 12. haftaya kadar sadece folik asit diyor. sonra multivitamine geçiliyor diye biliyorum

Bende pek anlayamadım kimisi bırakıyor ama en iyisi doktoru dinleyerek ilerlemek

Merhabalar.bende sizin gibiyim adetten 6 gün sonra beta hcg değerim 25 çıktı.sonra iki günde iki kat yükselerek keseyi gördük.cuma günüde kalp atışı için gideceğim ama hala korkuyorum geç çıkmasından dolayı bir sorun olurmu diye

paranoyak gibi olduk ya benim hiç midem falanda bulanmıyo bir göğüs ağrım vardı onunla avunuyordum oda gitti
Benim de hiç ağrım kalmadi gibi bişey..
Tek mide bulantısı kusma suanlik..
Ama bugün adet ağrısı gibi agrim var oda normalmiş adet zamanlarında olurmuş..

kızlar yaaa benim hiç göğüs ağrım kalmadı sizinde öylemi insan telaşlanıyor 3 hafta randevü için çok uzun geliyor bana cumartesi gideceğim doktora ama gerçekten çok zor geçiyo
Sen deyince farkettim bak benim de kalmadı gibi

Çok geç mis olsun canm.simdi nasılsın geçti mi a
Sancıların.kum taş çok sancı yapar ablamdan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…