2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
çok geçmiş olsun canım bol bol su iç . zaten bu dönem hassas oluyoruz bide bu doktorlar yüzünden geriliyoruz

Çok geçmiş olsun inşallah sağlınıza tez vakitte kavuşursunuz

çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya. Rabbim şifa versin.

çok çok geçmiş olsun canım benim. ne kadar sürecek acaba ağrın

Hoşgeldin aramıza

Hoşbuldumm herkese sorunsuz bir hamilelik ve sonrası temenni ediyorum. Burada okuduklarım bana acayip rahatlama ve fikir veriyor. Mesela diğer anne adaylarımıza fikir vermesi için yazayım. Benim adetim 4 gün geciktiginde beta hcg 20 cikti.doktor geç yumurtlamis olabilirsin demisti. Dedigi gibi de oldu. 8+2 saniyordum kendimi ama doktor ölcümlerde 7+2 sin dedi demem o ki panik yapmayın oluyor öyle şeyler.

Kizlar gunaydin az once bebegimi gordum ve kalp atisinida duydum cok sukur Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsinhersey cok guzel dedi sat a gore 6+4 ama ultrosona gore 6+3 gorunuyor 2 hafta sonraya verdi tekrar randavu
Çok sevindim cnm darısı başıma inşallah cuma günü bende duyarım

mide bulantımı durduran tek şeyin tost olduğunu keşfettim dün. mecbur yediklerimi çıkardıkça ufak bir tost yapıp yiyorum

benimki de geç döllenme. sat a göre gitmiyorum

Çok geçmiş olsun cnm bol su iç sancılı ve zor bir durum allah yardımcın olsun

Çok geçmiş olsun cnm..
kum taş agrisi cok kötüdür annemden bilirim..
Her devlet bir olmuyo tabi de doktorların da hayırlısını çıkartsın rabbim karsimiza

geçmiş olsun canım iyi doktor bulmak gerçekten çok zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…