- 21 Mart 2018
- 407
- 1.006
- 113
- 44
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #3.841
slm, benim de idrar yolu enfeksiyonum var. monurol şase verdi. 3 gün arayla iki kere kullan dedi. ilk dozu kullandım ama ikinciye gerek var mı önce bir test mi yaptırsam diye düşünüyorum açıkçası. Senin lokosit ya da epitel kaç çıkmıştı?Bugün dr. kontrolüm vardı 20 ocakta 6+6 idi şimdi 9+5 olmuş 2.90 cm.
Antibiyotik yeni bittiği için idrar kültürü veremedim. Haftaya vereceğim İdrar yolu enfeksiyonu geçmiş olsun artık
doktorun takdiri bilemiyorum arkadaşım6. hafta folik asit bırakmak için çok erken değil mi
meraba bende 8 5 çalışıyorum ve gerçekten çok bitkin hissediyorum kendimi enerjim hiç yok uyukluyorum bazen hattaÇalışan arkadaşlar, nasıl gidiyor hamilelik? Ben çok yoruluyorum sizlerde durum nasıl?
Ben de 9 buçuk 7 çalışıyorum sürekli uyukluyorum ve halsizim kolumu kaldırsam yoruluyorum. Şuraya yazacak halim bile yokÇalışan arkadaşlar, nasıl gidiyor hamilelik? Ben çok yoruluyorum sizlerde durum nasıl?
bir değişiklik yok hamdolsun. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah. doğuma kadar çalışıp izinleri bebeğimle birlikte kullanmayı çok istiyorumÇalışan arkadaşlar, nasıl gidiyor hamilelik? Ben çok yoruluyorum sizlerde durum nasıl?
Ben. hatta doktora da dedim mide bulantılarım ara ara geçiyor diye olabiliyor korkma sen kötü bi durum olduğunda zaten belirti vermiyor genelde anlamayız malesef bişey olsa daKizlar mide bulantisi yaşayıp birden kesilen oldumu hic. Benim bulantim bu sabahtan beri hic yok. Bebegemi birsey oldu acaba diye de dusunmeye basladim. Gece de laf kez kramp girdi kasiklarima. Dsha dun gittim dr a surekli gidemem ki
sağlık dolu gebelik hikayesi diliyorum arkadaşım hoşgeldin
Gözünaydın. Eğer yarın benimki de 6+4 çıkarsa seninle aynı oluyoruz.Kizlar gunaydin az once bebegimi gordum ve kalp atisinida duydum cok sukur Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsinhersey cok guzel dedi sat a gore 6+4 ama ultrosona gore 6+3 gorunuyor 2 hafta sonraya verdi tekrar randavu
Saol canim darisi basina yarin insallah sende duyucaksin Rabbiminde izniyle evt seninle biz ayni zamanlarda gittik bakalim ne dicek doktor yarinGözünaydın. Eğer yarın benimki de 6+4 çıkarsa seninle aynı oluyoruz.
Hoş geldin aramızaMerhaba ben de varımyaş 30 ilk gebeliğim. 7+4 oldum allah hepimize sağlıklı sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin. Adanadayım bu arada
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz, güzel haberlerle gel yarın inşallahKızlar kalp atışı için haftasonunu bekleyemedim. Yarına randevu aldım. Çok heyecanlıyım.
Hoş geldin aramıza
Ayy ne mutlu maşallahKizlar gunaydin az once bebegimi gordum ve kalp atisinida duydum cok sukur Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsinhersey cok guzel dedi sat a gore 6+4 ama ultrosona gore 6+3 gorunuyor 2 hafta sonraya verdi tekrar randavu
Aynen aynen bende ole habire videoyu izliom her izledigimde gozlerim tekrar tekrar doluyoHoş geldin aramıza
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz, güzel haberlerle gel yarın inşallah
Hoş geldin aramıza
Ayy ne mutlu maşallahne güzel bir his o atışı duymak. Eşim video çekmişti. Açık açıp izliyorum
12. haftaya kadar devam. ben bu folikasit bırakma meselesini pek anlamadım ya internette de doktorumda 12. haftaya kadar sadece folik asit diyor. sonra multivitamine geçiliyor diye biliyorumKızlarr merhabalarrr folik asiti bırakan oldumu hala devam ediyormusunuz acabaa ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?