2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben de aynısını diyorum küçükkken daha rahatmışım diye.Herkes zor zamanlarını atlattın diyor ama bence bu dönem daha yorucu ve yıpratıcı.Allah sağlık versin,bugünümüze şükür ama ben de 2 yaş sendromundan şüpheleniyorum.
Aynen bence bundan sonra zor zamanlarımız şimdi bi arkadaş uğredı tam ağlıyordu ilk defa gördü o halini bu ne kız dedi biz hep böyleyiz dedim kız şok oldu ağıt kucak yapışma nazar ettiler bebeme diyorum eşim hee milletin işi gücü yok diyor 🤭😂

kızlar bebeğim dün sabah uyandığından beri ne yemek teklif edersem ediyim ağzını kitliyor ve açmıyor? iki gün boyunca 7- 8 kaşıktan öteye gidemedim. aynı durumu yaşayanınız oldu mu? lütfen bana dönüş yapın geçici bir durum mu?

kızlar bebeğim dün sabah uyandığından beri ne yemek teklif edersem ediyim ağzını kitliyor ve açmıyor? iki gün boyunca 7- 8 kaşıktan öteye gidemedim. aynı durumu yaşayanınız oldu mu? lütfen bana dönüş yapın geçici bir durum mu?
Geçici olmasını ümit ediyorum. Ecmelde aynı durumda ağzı kilit sadece mama içiyor. Çözüm bulan varsa bende yararlanmak isterim.

İyi, güvenilir bakıcı bulmak çok zor. Bizim son bakıcı bana sormadan kızımı evine götürdü, kameraları kapattı ondan dolayı yolumuzu ayırdık.
Bakıcının artısı da var eksisi de. Bir kere kv ye istediğin her şeyi söyleyemiyorsun. Çok dikkatli olmak zorundasın. Bakıcıya her şeyi rahatça söylüyorsun ama o da anladığı kadar. Benim kp bakıyor. Kv altını temizleme, yemek ,uyutmayı yapıyor ki artık yemekleri ben evden gönderiyorum çünkü alejik bebek.
Gözüm arkada kalmıyor. Her ne kadar kendisi ile anlaşamasamda sonuçta canı , kanı iyi bakıyorlar.
Benim kızda çok hareketli. Mahveti onları :) ama sabah 7 de bırakıyorum 11-12 ye kadar uyuyor sonra 14:00 da uyuyup 17:00 de kalkıyor. Orada sıkılıyor. Kendini uykuya veriyor. Akşam da bizi süründürüyor. En çok uyku düzeni ve oyun arkadaşları olsun diye kreşe vermek istiyorum.
Anladım canım,hepsinin zorlukları var,hakkımızda hayırlısı olsun.

Benimki de bir şey yemiyor,kaşığa ağzını açmıyor.

Benimki yaklasik 2 ay bisey yemedi doğru düzgün. Agzini kitledi hele kasik hic. Ardarda diş cikardi o dönem azilar. Tam yiyo rahatladı dedim geçen haftalarda,bikac gun sürdü simdi yine yemiyo. Bi dis daha geliyo sanirim ama artik corba fln unuttu kesinlikle veremiyorum.. gun içinde bir kase dolmuyor inan kac aydır ama artik yıldım bende

Benim ki mama da içmiyor, sadece geceleri biraz emiyor. Bakalım nolucak böyle.. çok geriyor bu konu beni
Benimki ağzını açıyor ama hemen geri çıkartıyor😔 Yoruldum artık valla. Bazen kaşık mama veriyorum ben geceleri. Acaba açlıktan mı uyanıyor diye ama yok ne yaparsam yapayım yapışık gece bana😤

Benimki ağzını açıyor ama hemen geri çıkartıyor😔 Yoruldum artık valla. Bazen kaşık mama veriyorum ben geceleri. Acaba açlıktan mı uyanıyor diye ama yok ne yaparsam yapayım yapışık gece bana😤
Gece boyu yapışığız artık aç diye mi uyanıyor bilmiyorum sürekli memede.gece en az 3-4 kere uyanıyor herşeyi kendi yemek istediği için çoğu azman aç.çorba hiç içmiyor kaşığa ağzını açmıyor,çok yıprandım

Benimki 1 aya yakın öyleydi canım 🙄🙄🙄 daha bugün biraz biraz yemeye başladı

canım emziriyorsan hiç şikayet etme en azından senden alacağını alıyordur... benim ki artık sadece gece 1 sefer emiyor. keşke emse de, muhakkak tğm ihtiyacını karşılamazdı ama hiç yemediği için bşraz rahat olurdum

Benimki 1 aya yakın öyleydi canım 🙄🙄🙄 daha bugün biraz biraz yemeye başladı
yapma ciddi misin...1 ay sürdü mü? peki bu süreçte diş vs çıkardı mı? acaba dişten mi yada ağzında aft mı çıktı da böyle yapıyor diye sorguluyorum. ama çok üzülüyorum, aç olduğunu belli ediyor çünkü.. zorlamıyorum inadlaşmaya girmesin diye ama sinirlerim yıprandı

bu arada merkür retrosu başlamış kızlar..ben böyle şeylere hiç inanmazdım ama geçen senede bu zamanlarda retro başlamıştı ve meme reddi yaşamıştım. Şimdide yemek reddi yaşıyorum🤦🏼‍♀️

yapma ciddi misin...1 ay sürdü mü? peki bu süreçte diş vs çıkardı mı? acaba dişten mi yada ağzında aft mı çıktı da böyle yapıyor diye sorguluyorum. ama çok üzülüyorum, aç olduğunu belli ediyor çünkü.. zorlamıyorum inadlaşmaya girmesin diye ama sinirlerim yıprandı
Karadut şurubu ver istersen aft varsa geçirir rahatlar belki

Benim oğlum hiç mememden ayrılmıyor. 10dk oyun mu oynadı hop emme pozisyonu istemediği bişi mi oldu hop emme pozisyonu. Gece saat başı uyanıyor. Misafirliğe birine gitsem yapışıyor. Geçen çarşıda işim vardı krize girdi yol ortasında dışarda bi bank buldum emzirdim öyle kendine geldi. Emdiği için doğru düzgün su içmez yemekte maalesef vidyo sayesinde yer. O kadar yoruldum ki bazen memelerimi kesip atasım geliyor. Zaten bi avuç şekilsiz torba kaldı.

Benim ki mama da içmiyor, sadece geceleri biraz emiyor. Bakalım nolucak böyle.. çok geriyor bu konu beni
Allah yardımcın olsun canım
Bugün artık zorla tavuk çorbası içirdim tükürsrde püskürtsede ağlasada direnci yerine geldi erken uyudu diğer günlere göre inşallah düzelir diye umut ediyorum

Allah yardımcın olsun canım
Bugün artık zorla tavuk çorbası içirdim tükürsrde püskürtsede ağlasada direnci yerine geldi erken uyudu diğer günlere göre inşallah düzelir diye umut ediyorum
Benimki bugün biraz meyve yedi ve sabah kahvaltıda çeri domatesin yarısını.. hiç bir zaman çok iştahlı bir bebek olmadı ama bu kadar yemediği de olmamıştı. Nasıl dolanıyor ben hayret eediyorum

Evet canım bir ay belki de biraz daha fazla sürdü.evet alt azı dişlerini çıkardı bir de sanırım büyüme atağı da eklendi çünkü oğlumun boyu da uzadı.ben neler yaptım neler sırf yesin diye.hatta adamakıllı emmiyordu bile.bikaç kez mastit de oldum bu süreçte.emmediği için süt kanallarım tıkanmıştı.dün ve bugün biraz biraz iyileşme söz konusu.haa ama şu da var.oğlum asla isteyerek yemez.arkasından koştura koştura zorla ağzına teperim.hatta bazen çıkarmaya çalışır sonra ben de tekrar teperim ağzına 🤦‍♀️🤦‍♀️

Bugün ilk kez oğlum traş oldu. Kafasının arkadı kocamanmış o çıktı meydana ve bu yüzden kaynanam tarafından eleştirildim 😑 hep aynı pozisyonda yatırmışım. Hiç sırt üstüne yatırmamışım(!) nasıl sinir oldum nasıl

X