2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bayadır giremedim forma kızlar aşırı Bi yoğunluğum vardı eşim hastalandı peşine kuzen düğünü vardı şehir dışı misafirler derken teli elime bile alamadım nasılsınız inşallah iyisinizdir hepiniz ben aşırı yorgunum çocuklar ve koşturmacalar Bi yandan okullar açılıyor yorgunum ama her kendimi kötü hissettiğimde salmamalıyım diye kendime uğraş buluyorum daha çok yoruluyorum ama kendimi daha iyi hissediyorum 3çocukla yine de yapabiliyorum diyorum çok korkuyordum altından kalkamazsam diye çok şükür kalkamasamda üstünden atlıyorum diyelim

kızlar testim pozitif çıktı şoktayım gerçekten. o kadar izoleydim ki nerden kaptım bilmiyorum.
Canım çok geçmiş olsun Allah yar ve yardımcın olsun kekik çayını çok öneriyorlar zencefilli ballı limonlu şerbet yapıp içsen hem şifa olur direncin artar Rabbim kolayca atlatmanı nasip etsin inşallah
Benim büyük oğlumda bakıyor bitik halde olduğumda iki küçüğünü alıyor anne sen az uyu yada dinlen ben bakarım diyor okadar duygulanıyorum ki çocuklarımızın bizi teselli etmesi insanı çok duygulandırıyor Bi yandan da çok şükür merhametli Bi çocuk yetiştirmişim gururu oluyor

Maşallah canım, sen anneliğin profesörüsün zaten. Ben iki çocukla beyaz bayrağı çektim. Dış görünüşüm bile değişti. Sanki kamburum çıktı gibi hissediyorum. kilo veremiyorum, saçıma cildime bakamıyorum... kaşlarımı bile 2-3 gün sürüyor şekle sokmak. demek ki benim üç tane olsa ne halde olurdum diyorum. Ama senin yazılarını okuyunca motive oluyorum, kadın 3 çocukla hiç mızmızlanmıyor diyorum.

Bence sende ve bu tüm kızlar çok iyi annesiniz ve çok güzel bakıyoruz hepimiz bizi en çok mahveden pandemi oldu psikolojik olarak bitirdi birde hayatımıza sürekli yanımızda bize muhtaç +1kişi daha çok yordu birde dillendirince uyumuyor genelde ama benim çocuklarım en geç 10da yatar sabah 8-9gibi kalkarlar küçüğede gece 1gibi uyku arasında mama veriyorum uyuyor çok şükür oda benim şansım uykusuzluk çekmiyorum çok şükür

Keşke benim oğlumun da uykusu iyi olsaydı.gece boyunca 2739037264893 kez kalkıyor ve birkaç gündür sabah 4:30dan sonra bir huysuzlanmalar yatakta oturup uykuya direnmeler resmen çıldırıyorum

Keşke benim oğlumun da uykusu iyi olsaydı.gece boyunca 2739037264893 kez kalkıyor ve birkaç gündür sabah 4:30dan sonra bir huysuzlanmalar yatakta oturup uykuya direnmeler resmen çıldırıyorum
Benimkide gece 2 3 gibi kalkıyor saatlerce uyumuyor delirmeme ramak kaldı sürekli uyanması yetmezmiş gibi bide saatlerce uyuması başladı seni en iyi ben anlarım

Doğumdan bu yana toplam 21 kilo vererek yok olma sürecim başlamıştır. Hem fiziken hem psikolojik bittim diyordum inanmıyordunuz bakın ne oldum şimdi Çocuğumu aşırı mızmız kucakçı filan olsa ölcekmişim demek ki. Oğlumun tek derdi o salonda oyuncaklarıyla oynarken benimde malak gibi yanında oturmam mutfağa tuvalete gidip bişi yapamam. Ha bide bizimki ne anne diyor ne baba 1 yaşında en az bir kelime biliyor olması gerekmiş

Peki gebelikte kaç kg almıştın ? Mesela ben doğımda aldığım kiloların hepsini 40 gün içersinde verince ayrıntılı tahliller falan yapılmıştı ki sonrasında yoğun saç dökülmelerim başlamıştı ve 7 ay boyunca da saçlarım sular seller gibi dökülmüştü.oğlun anne babanın haricinde başka şeyler söylüyorsa çok da kafana takma canım.benim oğlum da odadan çıktığım anda ağlıyor istiyor ki hep yanında onunla oyuncaklarıyla oynayayım bazen idrarımı bile saatlerce tuttuğum oluyor ya da Allah affetsin onu kucağıma alıyorum ve öyle yapıyorum tövbe tövbe Sinir sistemim iptal

Hepsinin gelişim aşaması başka kuzum takma kafana, benim ki de ne emekliyor, ne adımlıyor..döne döne ilerliyor evde...

Canım hamileyken 20 kilo aldım. Çok zayıf başlamıştım hedefim 15 kilo vermekti başta veremedim sonra Alparslan çok gazlı olunca sürekli emişmekten hiçbir şey yapamaz oldum 1 ayda 15 kilo gitti devamını vermek istemiyodum 39 kiloyum çocuk gibiyim hiçbir giydiğim yakışmıyor iyice bunalıma girdim.
Hepsinin gelişim aşaması başka kuzum takma kafana, benim ki de ne emekliyor, ne adımlıyor..döne döne ilerliyor evde...
Baybay da yapmıyor yaşına gircek artık insan kafasına takıyor. Bi alkış var yapabildiği sadece

Keşke ben de 39 kilo olsaydım bunu tüm samimiyetimle söylüyorum.boy-kilo orantın varsa bence çok da kafana takma canım.
Benim oğlum baybayı daha 5 gün önce öğrendi.çok uğraştım ama yaptırabilmek için.mesela gel geli de çok çok zor öğrenmişti

Allah yardımcınız olsun canım çok zor uykusuzluk biz Bi diş döneminde uykusuz oluyoruz onda bile aşırı yıpranıyoruö sürekli olsa dayanamam sanırım
Canım boyunla orantılı şekilde verdiysen kafana takma yoksa takviye vitamin felan al direncin yükselsin
Ecmel de asla iş yaptırmıyor iş yaparken. Gelip ayağıma yapışıyor yanına oturunca tıp uslu Bi çocuk ama asla kalkamıyorum
Konuşma süreci her çocuğun gelişimi farklı çok takma kafana

insallah hemen simdi saglikla uyurlar ve öğlene kadar biz de uyuruz
Ben dayanamayıp yanıma aldıM. Önce emzirdim, sonra arkamı döndüm , ışığını kısıp telefona bakıyorum. Çünkü uyu-uyanmaktan başım ağrıyor, tamamen dalsın yerine koyacağım. Yanımdayken daha rahat geçiyor uykuya ama ben de böyle çok korkuyorum

Haklisin canim.. uyudu mu, Umarim cevap yazmazsin. Bizimkinin vucudunda biseyler çıktı, o rahatsız ediyor sanrım durmuyor

Canım ben de 1 yaş çekimi düşünüyorum.Ne kadara anlaştınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…