• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Eki Görüntüle 2909157 bu arada kızlar Ecmel nida 30ağustos ta 1yaşına girdi evde bu şekilde Bi kutlama yaptık perşembe günüde 1yaş çekimi yapacağız birsürü masraf yapıp millete yedireceğime ömürlük hatıra olsun diye çekim mantıklı geldi
İyi ki doğdun Ecmel 🥰🥰 Allah seni hep hayirlarla karşılaştırsın🙏

Ben dayanamayıp yanıma aldıM. Önce emzirdim, sonra arkamı döndüm , ışığını kısıp telefona bakıyorum. Çünkü uyu-uyanmaktan başım ağrıyor, tamamen dalsın yerine koyacağım. Yanımdayken daha rahat geçiyor uykuya ama ben de böyle çok korkuyorum
Uyuyup uyanmaktan benimde oyle oluyor bizimkide aramızda daha rahat uyuyor sanki. gece milyon kez odasına gidip gelince en son eşime sen getir ben kalkamiyorumm dedim getirdi 5:30 gibi aramızda uyudu Halen kendimize gelemedik😂

Eklentiler

• IMG_20210901_090601.jpg
    IMG_20210901_090601.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20210901_084552.jpg
    IMG_20210901_084552.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 43
Uyuyup uyanmaktan benimde oyle oluyor bizimkide aramızda daha rahat uyuyor sanki. gece milyon kez odasına gidip gelince en son eşime sen getir ben kalkamiyorumm dedim getirdi 5:30 gibi aramızda uyudu Halen kendimize gelemedik😂
Yanında yatan çocukları çok severim ben ama Ecmel nida asla yatmıyor illa tek yatacak gündüz dibimde yapışık geziyor uykuya gelince asla yatmıyor

Eki Görüntüle 2909157 bu arada kızlar Ecmel nida 30ağustos ta 1yaşına girdi evde bu şekilde Bi kutlama yaptık perşembe günüde 1yaş çekimi yapacağız birsürü masraf yapıp millete yedireceğime ömürlük hatıra olsun diye çekim mantıklı geldi
Senin gibi bi annesi olduğu icin cok şanslı. Ecmelin de, butun Yavruların yeni yaslari hayırlı olsun 🎈
Ne güzel enerjin var masallah 🤲

2konsept 550lira canım

Teşekkür ederiz inşallah 🥰 🥰 🥰 🥰 🥰
Teşekkür ederim canım ben de yaptırmayı düşünüyorum,bu zamana kadar hiç bir şey yaptırmadık bari bunu yaptıralım.Pasta patlatma diye bir olay varmış onu da yaptırmayı düşünüyorum fotoğrafçıda.

Senin gibi bi annesi olduğu icin cok şanslı. Ecmelin de, butun Yavruların yeni yaslari hayırlı olsun 🎈
Ne güzel enerjin var masallah 🤲
Teşekkür ederim canım inşallahh💕🥰
Teşekkür ederim canım ben de yaptırmayı düşünüyorum,bu zamana kadar hiç bir şey yaptırmadık bari bunu yaptıralım.Pasta patlatma diye bir olay varmış onu da yaptırmayı düşünüyorum fotoğrafçıda.
Aynen canım bende hep kendim evde bireyler yaptım yeni doğan çekimi aşırı istemiştim ayarladığım fotocu kovit oldu kaldı derken bu zamana kaldı bende bir konsepte pasta patlatma olacak diğeri normal çekim olacak

Yaşına gircek hala uyumayı bilmiyor delirdim artık ya o bi yaş aldı ben 10 yaş aldım resmen
Benimki de aynı maalesef canım.ayın 17sinden beri tatildeydik daha dün akşam geldik.gece milyonkez uyandı ağladı.en son sabaha karşı 4:30da anladım ki derdi tatil boyunca oldığu gibi yine yanımda yatmakmış.uyurken bile aşırı hareketli oldığu için hep yanımda duvar tarafında yatırıp önüne set kurmuştum yere düşmesin diye.beyefendi bu durumu fırsata çevirmiş resmen 🤔 sabaha karşı yanıma geldi ve uyudu 😳😳

bir gece çok ateşlendim ve ecel teri döktüm resmen. öleceğim sabaha çıkamam dedim yani resmen. 5-6 saat kadar sürdü. o bitti allaha şükür şimdi nefes darlığı hariç bi sıkıntım kalmadı.

valla ailem memlekette şu durumdayken gelemezler. eşim görevde hasta olduğumdan haberi bile olmadı. o gelene kadar iyileşirim bile allahın izniyle. yemeği de dışardan söylüyorum iyiysem kendim yapıyorum ama inanın 2 adım atsam bile nefesim kesiliyor. çok yoruluyorum.
çok geçmiş olsun leblebici. şimdi nasılsın? allah yardımcın olsun bir de teksin :( Azra'yı öpüyorum
Kızlar merhaba. Ben foruma çok giremiyorum. O kadar yorgunum ki hem psikolojik hem bedenen. Kızım uyumayı bilmiyor. Yazılanları okudum sanki kimse bizim kadar gece uyanmıyor. 9 aydır geceleri sayamayacağım kadar sık uyanıyoruz. Saat başı uyandığı gece mutluluktan çıldırıyorum. Uykuya geçene kadar zaten canım çıkıyor. Memede uyuyor başka türlü imkanı yok uyumuyor. Uyku eğitimi almaya karar verdim. Kalkışmaz olaydım daha beter olduk. Bir de tecrübesiz ve saçma biri çıktı karşıma ona da ayrı sinir oldum. Nasıl bir huysuzluktur bu ben anlayamıyorum. Kaç doktora gittik çok şükür bir sıkıntımız da yok. Kilo alımı çok çok az. Aslında çok güzel yemek yiyor hiç ayırmıyor. Uykusuzluktan mı kilo almıyor acaba. Geç yatıyor ya da ondan mı ki. Gece 12 de uykuya başlarsa zil takıp oynayasın geliyor. Neden uykuya bu kadar tepkili aylardır anlayamıyorum. Oturup ağlıyorum artık. 9 ayı geçti uyku yüzü görmedim kesintisiz. 😥
benim kızımın da kilo alımı çok yavaş, iştahı iyi ... gece uyku problemi maalesf bizde de var özellikle son bir haftadır. meme de uyuyor kalkıyor sonra yatakta emekliyor, çığlık atıyor.... doktorlara ben çok gittim uyku için . baybaynight bile denedik 1 hafta işe yaradı. İlaç olarak tek uyutan atarax oldu o da allejisi olduğu için verdi doktor sadece 1 kere kullandık.

Bende bi denemek istiyorum canım, çok saolasın sorumu cevapladığın için, benim kızımda irmiği sevmiyor. Daha önce irmikli, muzlu muhallebiler denemiştim. Ama içinde irmik olan birşeyi sevmiyor. O yüzden yazdıkların bana fikir oldu, bende ilk ARI markasıyla denemeye başlıyım o zaman. Beğenmezse diğerlerini denerim. Birde bu kaşık mamaları genellik formül toz mamalarla hazırlanıyor değil mi?
arı mamayı kesin sever . geçenlerde ben de aldım. tadı muhteşem dehşet şekerli. ben bile bayıla bayıla yedim. vanilyalı muhallebi bildiğin. hipp kulldım bir dönem onu sevdi ama aynı şeyi uzun süre yemek istemiyor. ben bir siteden organik bebek muhallebileri aldım. pancarlı, hindistan cevizli bir sürü çeşiti var. o şekersiz tatlandırmak için dut veya keçiboynuzu özü kullanıyorum. o zaman yiyor :D aptamil kaşık mamasınıda denedim küçükken yiyordu ama şimdi damak tadı oluşuyor artık onları beğenmiyor.
oyyy maşallah yavrularınaa. kız ecmel anneni zorlayan şu tip olamaz. nasıl masum bakıyor. yerim ben onuuu iyi ki doğmuş

B Bebekannesiii canım sen bebeğini huzursuz diye doktora mı götürecektin? yanlış mı hatırladım bilmedim ama yoksa Ballilokumm Ballilokumm muydu? sonucunu soracaktım
Götürmedim canım.tatile gidecektik öyle de kaldı 🤢 dün döndük daha ve tatilde de iki kez hastaneye gittik.diş patlatma+boğaz enfeksiyonu aynı günde denk gelince çocukcağız kaldıramamış 🥺🥺🥺 sabaha kadar bir dakika bile uyumamıştı

Canım bizim ki hiç tatlı sevmiyor ya.. tamamen ekşici😁 eline limon ver bayıla bayıla yesin ama çikolata uzat burun kıvırır. Çikolata sevmeyen çocuk mu olur demeyin oluyormuş🙈 Tek sevdiği tatlı Karpuz 🍉 tam bir kısır günü teyzesi 😁 bol limonu sık yesin. H hamsigafa bende aldım bakalım deniyecem ama şimdi sen tatlı diyince bir düşündüm

oyyy maşallah yavrularınaa. kız ecmel anneni zorlayan şu tip olamaz. nasıl masum bakıyor. yerim ben onuuu iyi ki doğmuş
Teşekkür ederiz canım 🥰 valla o masumiyetin altında yaramaz Bi boddi var bugün çekimi vardı mahvetti bizi kadın diyor ki nolur burada dur söz dinliyor duruyor ama totosunu dönüyor bol totolu resim çekimi oldu😂
Ruzgaressedee Ruzgaressedee canım maşAllahh çocukların çok tatlı Allah esirgesin.hele Ecmel 😍😍 böyle minnoş minnoş giydireceğim bir kızım olmadan ölmem inşAllahhhh 🤲🤲
Amin inşallah canım 🥰inşallah Rabbim ikisini de bana tattırdı eşim hep oğlu olanlara diyor bide kızınız olsun inşallah cilvesi felan seveceğiniz yoksa bile sevdiriyor diyor 😊seninde gönlüne göre olsun inşallah 🥰

çok geçmiş olsun leblebici. şimdi nasılsın? allah yardımcın olsun bir de teksin :KK43: Azra'yı öpüyorum

benim kızımın da kilo alımı çok yavaş, iştahı iyi ... gece uyku problemi maalesf bizde de var özellikle son bir haftadır. meme de uyuyor kalkıyor sonra yatakta emekliyor, çığlık atıyor.... doktorlara ben çok gittim uyku için . baybaynight bile denedik 1 hafta işe yaradı. İlaç olarak tek uyutan atarax oldu o da allejisi olduğu için verdi doktor sadece 1 kere kullandık.

arı mamayı kesin sever . geçenlerde ben de aldım. tadı muhteşem dehşet şekerli. ben bile bayıla bayıla yedim. vanilyalı muhallebi bildiğin. hipp kulldım bir dönem onu sevdi ama aynı şeyi uzun süre yemek istemiyor. ben bir siteden organik bebek muhallebileri aldım. pancarlı, hindistan cevizli bir sürü çeşiti var. o şekersiz tatlandırmak için dut veya keçiboynuzu özü kullanıyorum. o zaman yiyor :KK70: aptamil kaşık mamasınıda denedim küçükken yiyordu ama şimdi damak tadı oluşuyor artık onları beğenmiyor.

gün geçtikçe daha iyi oluyorum allaha şükürler olsun. nefesim de düzeliyor yavaş yavaş.

Kızlar Alparslan düştü yanağını vurduğunu gördüm ben biraz sonra bi baktım ağzı yüzü kan. Damağını vurdu heralde kanamış çok fena bayağıda kanadı ben dra götürelim dedim ama eşim gereksiz buldu ikimizde çok gerildik

Back