• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Doğum gününü planlamaya başladınız mı yapacak mısınız bişiler
Bahçede aile arası bir kutlama düşünüyorum ben. Hem hepimize moral olur, hem kuzuma da değişiklik olur. Abartı şeyler değil zaten maksat güzel hatırası kalsın. Uzun zamandır büyük aile olarak toplanamadık zaten. Bize de iyi gelecektir

Benimki de telefona çok meraklı sürekli telefonla konuştuğumuzda falan ilgisini çekiyor elimizden almaya çalışıuor ama telefonlarımızı köşe bucak saklıyoruz eline vermiyoruz.ona akıllı köpekçik almıştık.al senin telefonun bu işte diyip eline veriyoruz 🤣🤣
Benimkide aşırı meraklı elimizde olduğu için izlemek oynamak değil isteği elinde tutsun yeter Haa arada da diş kaşıyıcı moduna alıyor 😂😂

Benimkide aşırı meraklı elimizde olduğu için izlemek oynamak değil isteği elinde tutsun yeter Haa arada da diş kaşıyıcı moduna alıyor 😂😂
sorma benimki de böyle. ilgisini çeker mi diye şarkı falan açıyorum önce bakıyo sonra dişliyo. ekranım çizik içinde 😁

Kızlar 2 gündür dikkatimi çekiyor. Idrar sayısında azalma var mı sizlerde? Çok terliyorlar onunla mı atıyor? Yoksa yine idrar yollarında mı bir şey var bilmiyorum😞 Kakalı bezine bakmak aklıma gelmedi ama şu saate kadar tek çiş yapmadı mesela. Su da içmiyor bugün eskisi gibi

Evet canım bende yazmıştım cevap gelmedi geceden taşan bez artık mavi bile olmuyor nerdeyse hiç yapmıyor sanki. Dr sordum terle atıyodur vücudanda ki sıvıyı takip et kötü varsa enfeksiyon olabilir dedi. Sizde dr sorup başka bi yanıt alırsanız paylaşırsanız sevinirim
Benim kızında bebek bezi dolmuyor kızlar çok az yapıyor

Ve kaynana muhabbetine gelirsek sevmiyorum kaynanamı patavaz ve itici geliyor bana ne iyilik yaparsa yapsın daha önce yaptığı kötülükleri özellikle hazmedemedim etmicemde ondan sevmiyorum 😂 fakat benim eşim annesinin nasıl bir huyu olduğunu bilsede yine o u savunur tutatr toz kondurmaz açıkçası beni desteklesede durum bu

sorma benimki de böyle. ilgisini çeker mi diye şarkı falan açıyorum önce bakıyo sonra dişliyo. ekranım çizik içinde 😁
Aynen bende kırmızı balığı açıyorum bazen durmayınca wc ye tek gideyim die ama ne mümkün kenara atıyor wcde yanıma oturuyor🤭😂 ilk kızımda dişleye dişleye kırmıştı ekranı buda yapacak yakında Allah tan bu teli 2yıl oldu alalı gözümde çok yok😂😂 hatta dün düşürmüşüm durakta teli aklıma ilk gelen whatshap mesajları ve galeride başım açık fotolar oldu tele hiç üzülmedim 😂😂

Hem dişliyor hem fırlatıp atıyor ama aklı hep benim telimde başka kimsenin teliyle oynamıyor üstelik yeni aldım 😩

Aynen bende kırmızı balığı açıyorum bazen durmayınca wc ye tek gideyim die ama ne mümkün kenara atıyor wcde yanıma oturuyor🤭😂 ilk kızımda dişleye dişleye kırmıştı ekranı buda yapacak yakında Allah tan bu teli 2yıl oldu alalı gözümde çok yok😂😂 hatta dün düşürmüşüm durakta teli aklıma ilk gelen whatshap mesajları ve galeride başım açık fotolar oldu tele hiç üzülmedim 😂😂
ben de çaktırmadan kakalıyorum telefonu düşsün diye çaktırma 🤣

Hem dişliyor hem fırlatıp atıyor ama aklı hep benim telimde başka kimsenin teliyle oynamıyor üstelik yeni aldım 😩
Benim de ekran koruyucunun etrafı hep kemirilmiş🐰 Yere düşürmekten çatlamış. Yeni üstelik. Doğum günü hediyemdi🤩 Eşim diyor vermesene bari bir yılını doldursun🤣 Sanki görüyorum kaşla göz arası buluyor.

Benim de ekran koruyucunun etrafı hep kemirilmiş🐰 Yere düşürmekten çatlamış. Yeni üstelik. Doğum günü hediyemdi🤩 Eşim diyor vermesene bari bir yılını doldursun🤣 Sanki görüyorum kaşla göz arası buluyor.
Aynen benimki de nereye saklarsam buluyor birde parmakla tıklıyor ya sanki anlıyor gibi.😆

ben de çaktırmadan kakalıyorum telefonu düşsün diye çaktırma 🤣
Valla bende artık yeni istiyorum da eşimle anlaşma yaptık eğer unutmazsa Bi telefon sana 3yıl dayansın ne istersen dedi ben hemen kırarım bozarım 2yılı oldu bakalım 3ü tamam larsam die sabrediyorum ama sıkıldım bunteldende🤭😂

Kızlar dün başıma gelen birşeyi yazmak istiyorum. Korkusunu hala atlatamadım, dün kızıma su almaya mutfağa gitmiştim. Birden öksürük ve öğürme sesleri duydum ve hemen yanına gittim kusmaya başladı. Hem kusuyor hem bir yandan öğürüyor ve ağlıyordu. Bende kusmaktan çok korkarım, biraz sırtını sıvazladım, yanındayım geçecek annecim dedim. Kıpkırmızı oldu, yumruklarını sıkmaya tekrar öğürmeye başlayınca bu işte bir terslik olduğunu hissettim. O ana kadar midesini üşütmüş olabileceğini, klima çarpmış olabileceği aklımdan geçiyordu. Sonra ağzında kocaman bir yapay çiçek yaprağı gördüm. HEmen çıkardım bir süre ağladı korktuğu için ama ben ne kadar ağladığımı hatırlamıyorum. Bizim evimizde yerde duran kocaman bir dekoratif vazo ve içinde yapay şakayıklar, dallar falan var. Bebeğim ayakta dahi olsa uzanabilmesini imkan vermem ki daha ayaklanmadı bile. Ama bir şekilde ulaşmış, koparmış ve ağzına atmış. Ve bütün bunlar sadece 1 dakika içinde olmuş. Kızlar belki sizlerinde evlerinde böyle çiçekler vardır, Allah korusun benim yaşadığımı yaşamayın. Prizlerde koruyucu var, sehpalarımın üstünü boşaltmıştım ama vazodaki çiçeğe erişebileceği hiç aklımızın ucuna gelmedi

Kızlar dün başıma gelen birşeyi yazmak istiyorum. Korkusunu hala atlatamadım, dün kızıma su almaya mutfağa gitmiştim. Birden öksürük ve öğürme sesleri duydum ve hemen yanına gittim kusmaya başladı. Hem kusuyor hem bir yandan öğürüyor ve ağlıyordu. Bende kusmaktan çok korkarım, biraz sırtını sıvazladım, yanındayım geçecek annecim dedim. Kıpkırmızı oldu, yumruklarını sıkmaya tekrar öğürmeye başlayınca bu işte bir terslik olduğunu hissettim. O ana kadar midesini üşütmüş olabileceğini, klima çarpmış olabileceği aklımdan geçiyordu. Sonra ağzında kocaman bir yapay çiçek yaprağı gördüm. HEmen çıkardım bir süre ağladı korktuğu için ama ben ne kadar ağladığımı hatırlamıyorum. Bizim evimizde yerde duran kocaman bir dekoratif vazo ve içinde yapay şakayıklar, dallar falan var. Bebeğim ayakta dahi olsa uzanabilmesini imkan vermem ki daha ayaklanmadı bile. Ama bir şekilde ulaşmış, koparmış ve ağzına atmış. Ve bütün bunlar sadece 1 dakika içinde olmuş. Kızlar belki sizlerinde evlerinde böyle çiçekler vardır, Allah korusun benim yaşadığımı yaşamayın. Prizlerde koruyucu var, sehpalarımın üstünü boşaltmıştım ama vazodaki çiçeğe erişebileceği hiç aklımızın ucuna gelmedi
Büyük geçmiş olsın canım.Allah beterinden korusun 🤲🤲

Bu minnoşların uykusu ne zaman düzene girecek acaba.resmen yıkılmak üzereyim.sürekli bana yapışık yaşıyor.eve birileri geldiğinde asla kucağımdan inmiyor kucağımdayken de sürekli mızmızmızmızmızmızmızzzzzz.gece sürekli uyanıyor ve yine kucağımda evi geziyoruz başka türlü asla sakinleşmiyor.dün tam 1 saat beyefendiyi evde kucakta gezdirdim tam sevindim uyudu diye.5 dk sonra yatağındannyine ağlama sesi geldi ve yine tam 1 saat evde gezdik.zaten ağır.o ağırlık bir müddet sınra 3/4/5 kat hissediliyor.tamamen uyuduğunda kollarım halaa yerinde duruyor mu dşye uzun bir süre baktım ve bu sefer kol ağrısından uyuyamadım 🥵🥵

allah korumuş iyi ki duymuşsun ve müdahele etmişsin. ben de bütün sehpaları kaldırdım. masaların köşelerine koruyucu taktım. prizler kapalı. tvnin yüksekliğini arttırdık. çekmecelere kilit taktık. jet hızıyla hareket ediyolar vallahi ve bizim aklımıza bile gelmeyecek şeylere uzanıyolar. boyunun yettiği elinin uzandığı yerlerdeki her şeyi kaldırdık korkudan.

Bu minnoşların uykusu ne zaman düzene girecek acaba.resmen yıkılmak üzereyim.sürekli bana yapışık yaşıyor.eve birileri geldiğinde asla kucağımdan inmiyor kucağımdayken de sürekli mızmızmızmızmızmızmızzzzzz.gece sürekli uyanıyor ve yine kucağımda evi geziyoruz başka türlü asla sakinleşmiyor.dün tam 1 saat beyefendiyi evde kucakta gezdirdim tam sevindim uyudu diye.5 dk sonra yatağındannyine ağlama sesi geldi ve yine tam 1 saat evde gezdik.zaten ağır.o ağırlık bir müddet sınra 3/4/5 kat hissediliyor.tamamen uyuduğunda kollarım halaa yerinde duruyor mu dşye uzun bir süre baktım ve bu sefer kol ağrısından uyuyamadım 🥵🥵
valla hiç bilmiyorum. bazen diyorum ki tamam düzeldi uykusu rahatım bundan sonra. gece bakıyorum bikaç defa kalkmış. bazen diyorum tamam bu saatlerde uyumaya alıştı geç vakte kalmaz yine bakıyorum sonra 11 de uyumuş. pelte gibi oluyorum akşama kadar.

valla hiç bilmiyorum. bazen diyorum ki tamam düzeldi uykusu rahatım bundan sonra. gece bakıyorum bikaç defa kalkmış. bazen diyorum tamam bu saatlerde uyumaya alıştı geç vakte kalmaz yine bakıyorum sonra 11 de uyumuş. pelte gibi oluyorum akşama kadar.
Dün arkadaşımla konuştım.onun oğlu da benimkinden 3 ay büyük.uykusu düzene girdi de ne olur dedim.bizimkinde uyku düzeni diye bir durum hala söz konusu değil dedi.inşAllah benim oğlum farklı olur diye dua ettim 😩😩

begonvil1985 begonvil1985 çok geçmiş olsun canım. Canlı çiçekler var bizde de. Geçen topraklarını çıkartmış. Önüne koltuk koyduk şimdilik. Yakında orta sehpaya çıkacak. Onun çalışması içinde😊

Uykuya gelirsek uyuyor muyum dayak mı yiyorum geceleri bilmiyorum? Her yerim ağrıyor😔
Asla kesintisiz uyumuyor. Surekli mızlıyor memeye yöneliyor. Bazen bir çekip dönüyor 2 dakika sonra yine istiyor. Güne yorgun başlıyoruz. Tüm gün inmiyor üstümden🙄

Geçmiş olsun canım kaşla göz arasında malesef herşeyi yapiyorlar

Back