Kızlar dün başıma gelen birşeyi yazmak istiyorum. Korkusunu hala atlatamadım, dün kızıma su almaya mutfağa gitmiştim. Birden öksürük ve öğürme sesleri duydum ve hemen yanına gittim kusmaya başladı. Hem kusuyor hem bir yandan öğürüyor ve ağlıyordu. Bende kusmaktan çok korkarım, biraz sırtını sıvazladım, yanındayım geçecek annecim dedim. Kıpkırmızı oldu, yumruklarını sıkmaya tekrar öğürmeye başlayınca bu işte bir terslik olduğunu hissettim. O ana kadar midesini üşütmüş olabileceğini, klima çarpmış olabileceği aklımdan geçiyordu. Sonra ağzında kocaman bir yapay çiçek yaprağı gördüm. HEmen çıkardım bir süre ağladı korktuğu için ama ben ne kadar ağladığımı hatırlamıyorum. Bizim evimizde yerde duran kocaman bir dekoratif vazo ve içinde yapay şakayıklar, dallar falan var. Bebeğim ayakta dahi olsa uzanabilmesini imkan vermem ki daha ayaklanmadı bile. Ama bir şekilde ulaşmış, koparmış ve ağzına atmış. Ve bütün bunlar sadece 1 dakika içinde olmuş. Kızlar belki sizlerinde evlerinde böyle çiçekler vardır, Allah korusun benim yaşadığımı yaşamayın. Prizlerde koruyucu var, sehpalarımın üstünü boşaltmıştım ama vazodaki çiçeğe erişebileceği hiç aklımızın ucuna gelmedi