2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benimki arada da olsa emzikle geri dalardi şimdi emziği çıkarıp atiyo bı hisimla.illa meme olacak hanımefendi ye.sanirim dış sıcaklar hepsi üst üste geliyo
Bizimki emzik kullanmıyor biberonda kullanmıyor ve zamanında benim yüzümden memeye alıştı ilk aylar doymuyor sanıyordum gece 1 saat mememde duruyodu dediler bu seni emzik niyetine kullanıyor diye ama iş işten geçti bunu öğrenene kadar o çoktan bir meme bağımlısı olmuştu şimdide aynısı olsun devam etsin istiyor ve biraktirincada çığlığı basıyor illa kendi isteyince bırakacak o memeyi ve karnı ne kadar tok olursa olsun ilk uykusu en fazla 3 saat sürüyor sonrakiler daha kısa kısa acaba bunlar ne zaman bağımsız uyumayı öğrenecekler

Benimki de emzik ve biberona alışamadı.evet ben de oğlımun emziğiyim maaleseffff gece milyonkez uyanıyor emmek için.koca sıpa oldu halaaaa ve halaaa minimum 30dk emiyor

Benimki de emzik ve biberona alışamadı.evet ben de oğlımun emziğiyim maaleseffff gece milyonkez uyanıyor emmek için.koca sıpa oldu halaaaa ve halaaa minimum 30dk emiyor
Büyüdükçe işi iyice zevke bağlıyorlar doymaktan çok hiç kimse yok mu ben gece beslenmesini kestim diyip anlatacak olan

Büyüdükçe işi iyice zevke bağlıyorlar doymaktan çok hiç kimse yok mu ben gece beslenmesini kestim diyip anlatacak olan
Ben acıktıysa su veriyorum biberonuyla ve tekrar uyuyor. Ama mesela akşam 7de yediyse gece acıkır diye mama hazırlıyorum böyle anlar olmuyor değil.

Yaklaşık 1 aydır böyleyiz, doktorumuz demişti gece beslenmesini keselim diye öylelikle başladık

Su veriyorum ama emmeden geri uyumuyor ağlamaya devam ediyor etmene kadar , bir kaç gün uyanınca emzirmek yerine meyve püresi verdim uykuya daldı ama kısa süre sonra emmek için tekrar uyandı ağlayarak yani başka şeylerle kandiramiyorum ben

Anladım canım doktorundan destek alabilirsin belki o sana ne yapman gerektiğini söyleyecektir.

pandemiden dolayı hala bebeğimi görmeye gelemeyen yakınlarımız var, bende doğum günü vesilesiyle onları ağırlamak istiyorum. Birde ilk çocuğuma yapmıştım, ikinciyi ayıramam canım bebeğinin elbisesini nerden aldın? internetten aldıysan bana da link atabilir misin?

Kızlar bebekleriniz sabah kaçta kalkıyor ve benim gibi gece uykusundan halen çeken var mı sabaha kadar ve şey sorucam gündüz uykusununu tek uykuya düşüren var mı benimkinde öyle bir izlenim gordumde
ahh canım yarama bastın, şu soruya net bir cevap verebilmeyi öyle çok isterdim ki..benim kızın düzeni, düzensizliği.. asla günü gününe uymuyor. sabah 6'da da kalktığı oluyor, 10'da da...bazen dışarıda huysuzlandığı vakit, arkadaşlarım soruyor uyku saati mi geldi diye.. bilmiyorum ki geldi mi, öyle bir saati yok. canı istedi mi uyuyor. bende teslim ettim artık kendimi, çırpındıkça daha batıyorum.

kızlar ; benim kızımda ne emekleme, ne de adımlama var. Ama ilerlemek için dönme huyu var. Yere koyuyorum, 3-4 metre ilerisinede ilgisini çeken bir oyuncak koyuyorum. Bildiğiniz balerin gibi hiç durmadan döne döne ulaşıyor.. ben kendim yere yatırmıyorum. Onu yere oturtuyorum, önce yatma pozisyonuna geçiyor sonra başlıyor dönerek oyuncağa gitmeye. böyle birşey yaşayanınız var mı? endişe ettiğim için değilde komik geliyor. Büyük çocuğumda diyor ki; anne kardeşim işi biliyor. Yürümeye başlarsa hemen eline bezi tutupturucaksın temizlik için o yüzden ağırdan alıyor diyor

Bizimki böyle yapıyordu aynen eşimle guluyorduk ne üşengeç bu ya diye bu hafta önce lavaboya gittim bir geldim bıraktığım yerde değil salonun yapısına doğru surunmustu iki üç gün o şekil yaptı sonra dizinin üstüne durmayı keşfetti ve hızlı olmasada yavaş yavaş ağlayarak emekliyor , diyorum insan neden ağlar emeklerken yani kendi çanları ne zaman isterse o zaman emekliyorlar

Benimki de karnının üstünde sürünerek başladı işe bikaçgün sonra dizlerinin üzerinde emeklemeye başladı.şimdi de kendi kendine sıralıyor.çekyatı sehpaları tutarak kalkıyor.sanırım yürümesi yakın.çekyatı tutup kalkıyo diğer çekyata bakıo sanırım oraya yürümeye cesaret edemiyor acelemiz yok takılsın bakalım kendi çapında

Mağazadan almıştım canım yaz başı. Lcw gördüm hoşuma gitmisti. Ama bulursam bir tanede tütülü kabarık bir şey alabilirim pamuk şeker gibi olsunlar

Benim diğer 2cocugum memeyi birakana kadar gece sınırsız uyandı ne kadar karnı tok Yatsa da

Benim kardeşim de evin içinde yuvarlanarak gezerdi emeklemedi

Benim en merak ettiğim şey de bebişler memeyi bıraktıklarında annenin göğsündeki süt ne oluyor? Ve nasıl bi daha süt üretmeme gerçekleşiyor? Ben 5/6 saat emzirmesem göğüslerim çatlayacak gibi oluyor memeyi bıraktığında ne yapacam diye kara kara düşünüyorum

Çok dayanamadigimsa sağıp dokmüştüm.dusa girip ılık suyun altında hafif ovmak da bı çözüm.eskisi gibi uyarılmadigi için bı sure sonra duruyo süt üretimi

Bende bunu denedim ama meme vermiyormusunuz acaba benim bebeğim 3 gün bunu çok iyi uyguladı sonra yeni diş vakamiz olunca süt emmek istedi tabi her uyandığında meme vermiyorum su veriyorum halen ama illa meme emmeyede çalışıyor milyonkez uyandigi bir icin

Ben artık uyku konusunda kendimi sıkmiyorum akışına bıraktım .sanki böyle daha iyi oldu gibi daha sakin bakabiliyorim yoksa ne kadar takip beynimi yorarsam daha fazla herşey karışıyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…