İçinde patlayacağına,söyle o patlasın
benimki de aynı.geçenlerde oğlum günlerce gecelerce ağladı.durmadan susmadan ağladı.taş olsa çatlardı dayanamazdı.bu dayandı.gelmedi de sormadı da.en son artık oğlum aşırı derecede feryat figan ağlamaya başladı ama sanırım huysuzluğunun 3.günü falandı.dayanamadı aradı.sorunun mantıksızlığı diz boyı zaten.”ee çınar neden ağlıyormuş” neden ağladığını bilsem zaten ağlatmam.nerden bileyim ben neden ağladığını? Bilmiyorum dedim bu çocuk gümlerdir böyle dedim.eee biliyorum duyuyorum diyo.neyse ben kapatıyorum dedim eee onu emzir diyor.tey Allahım yaa sanki emzirmiyorum.o söylemezse sanki ben oğluma yemek,su vermiyorum.cevap bile vermeden telefonu kapattım.akşam eşime söyledim.annene ayar oluyorum bak dedim.bu çocuk gümlerdir ağlıuor oralı olmadı bugün aramış bana diyoki çocığu emzir.annen bu çocuğu bir köşeye atıp akşama kadar aç bıraktığımı zannediyor galiba dedim.sonra ağlamaya başladım psikolojim zaten artık kaldırmıulrdı.bırak da ailemden destek alayım falan dedim.neyse bikaçgün ablam sabah götürüp akşam getirecekti.sabah ablam geldi.hanımefendi apartmanın bahçesinde sabahın köründe.beni görür görmez en meşhır lafını söyledi”hayırdır” ay sanane!!!!!! Neyse ablam bindi gidiyorlar bana diyoki çocık ağladı nasıl rahat ediyorsun.aklınca vicdan yapmamı istiyor.çocuk ağlamadı dedim içeri girdim.hayır ağlasa da ağlamasa da sanane!!! Benim kayınvalidem eltileriyle bir olıp kayınvalidesini döven bir kadın.kayınvalidesi de ömrünün son 5 yıljnda yatalak oldu ve gelinlerinin hiçbiri bakmadı kayınvalidem dahil ki kayınvalidem aralarında maddi durumu en iyi olan kişi.sırf evine akrabalar doluşmasın,hanımefendi yemek, bulaşık,iş yapmason diye kayınvaldesini eve kabul etmemiş.onun için ben de ona eşimin yanında farklı davranıyorum,eşim yokken farklı davranıuorjm.artık herkes ederi kadar.dün mesela doktorda randevusu vardı.eşim götürür müsün dedi?kusura bakma canım pandemi var benim küçük bebeğim var gidemem götüremem dedim.eskiden götürdüklerime saysın.çok değiştirdim kendimi.artık asla eski salak Zübeyde olmayacağım!