2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Oğlum kilo vermiş 8. Aydan daha zayıf şuan canım çok sıkkın yapcak bişi yok bekliceksin dedi dr
Diş çıkarma döneminde bebekler zayıflar canım onun için kafaya çok takmamaya çalışmanı tavsiye ederim.benim oğlum da çok süzülüyor diş çıkarma sürecinde.ama dişini çıkardıktan birkaçgün sonra toparlamaya başlıyor.ama bi ara arka arkaya çok diş çıkarmıştı ve gören herkes zayıfladığını farketmişti.ama şimdi maşallah biraz toparladı.

ooo kızlar neler konuşmuşsunuz neler sayfalar birikmişti bu saatte hepsini okudum valla . kızlar doğum günü yapacak mısınız? daha zaman var ama şimdiden araştırmaya başladım ben ne yapabilirim diye. her türlü fikre açığım

Oğlum kilo vermiş 8. Aydan daha zayıf şuan canım çok sıkkın yapcak bişi yok bekliceksin dedi dr
diş döneminde iştahları sıfıra yaklaşıyor neredeyse. kızım yemek yemeyi geçtim mamasını bile bitirmiyor bazen. çok fena vurdu diş bizi.
ufak bir pasta alıp kutlamayı düşünüyorum fazlasını yapmam sanırım o da anısı kalsın diye. ne hatırlayacak neyden haberi olacak ki zaten. büyüdükçe onun isteğine göre yaparız herhalde.

biz memleketten döndük döner dönmez yine diş dönemine girdik. zaten çıkamamıştık ya neyse. iştah sıfır. huysuzluk bana düşkünlük tavan neredeyse. havalar da sıcak daha da artacakmış ne yaparız bilemiyorum. her şey üst üste geliyor gibi bazen de buna da şükür

Bizde eşimle onu konustuk dün iki ailede burda olursa evde biseyler hazirlayip pasta alıp kutlucaz ama aileler yoksa sadece pasta yeterli açıkçasi hiç öyle organizeler yapabilicek biri olmadım sevmemde

Kızlar bebekleriniz sabah kaçta kalkıyor ve benim gibi gece uykusundan halen çeken var mı sabaha kadar ve şey sorucam gündüz uykusununu tek uykuya düşüren var mı benimkinde öyle bir izlenim gordumde

Tam da benim aklımdan geçiyordu sormak Doğumdan önce ve sonra bir şey yapamadığım için en azından bunu yapmak istiyorum. Açık havada aile arasında olur büyük ihtimal. Özel bir pasta ve süslemeler düşünüyorum. İlk doğum günleri biraz özenmeliyim diyorum kendi adımaSonraki doğum günlerinde biz olmayız büyük ihtimal. Arkadaş arasında yaparlar En azından fotoğraflarda ailecek bir anımız olsun. Zaten gelemedik kaç zamandır bir araya.
Onun elbisesini aldım ama kendime bir şeyler almam gerek. Evdekiler olmuyor şu göğüsler yüzünden Aynı sebep yüzünden büyük beden almakta istemiyorum ama bu gidişle emmeyi bırakacağı yok Yaşına kadar bir emse diyordum görünen o ki anaokuluna kadar emecek

Kızlar bebekleriniz sabah kaçta kalkıyor ve benim gibi gece uykusundan halen çeken var mı sabaha kadar ve şey sorucam gündüz uykusununu tek uykuya düşüren var mı benimkinde öyle bir izlenim gordumde
8 gibi uyanıyor ama gece deliksiz uyuduğu söylenemez. Uykuya beşikte başlıyor oraya yatırıyorum ama bir iki saat içinde yanıma geliyor mızlayıp. Tüm gecede memede canım çıkıyor acıyor artık uçları. Şöyle rahat uyuduğumuz yok yani

Gündüz öğlen zorda olsa uyutuyorum. Ama akşam üstü uykusu olmasına rağmen direniyor. Mızlayıp huysuzluk yapıyor. Ayakta duramıyor düşüyor ama uyumucam diyede ağlıyor. Teke düşecek büyük ihtimal

Doğum günü yapmayı düşünmüyorum.küçük bir pasta bir de foto yeter.neyi hatırlayacak sanki? Büyüdüğünde yaparım büyük bir organizasyon.hiç büyük çaplı bir şey yapıp kv suratı göremem valla.uyku düzenine gelince de benim oğlumun asla düzenli bir uykusu olmadı.bu aralar zaten hepten tırlarttı.sabaha kadar beni inim inim inletiyor.gece mutlaka en az bir kez ağlama krizi şeklinde ağlayarak uyanması var.sabah da horoz gibi 6dan ayakta.gündüz uykusu da yok denecek kadar az.deliksiz uyuduğum hatta uyumaktan sıkıldığım bekarlık günlerimi çok özledim

İştah demişsiniz bir de.benimki yememek için direniyor.iki gündür banyoya küvetini doldurup içine oyuncak koyup öyle oyalayıp yediriyorum.öteki türlü saniye başı açlıktan memeye saldırıyor memedeki de süt onu doyurmuyor ve aç olduğu için de sürekli ağlıyor.2 gündür kafam bu yöntemle biraz rahatladı.

Benimkide baştan beri problemliydi uykusu ama büyüdü diyorum yine gece bitmiyor demek halen biz gibi olan var

Bende öyle çok özledim bekar günlerimi daha doğrusu sorumsuzluk günlerimi tabi Allah yokluğunu göstermesin yavrularımızın dün gece artık memeleri şaşırmıştı eşimi emmeye çalıştı ağzına girmeyince ağladı hatta

Benimde geç çıkardı dişleri ama iki tane üstten birlikte patladı alt diş ve üstten yanlardan da ucu gözüküyor yani biri gelince peşpeşe hepsi geldi sayılır bende

Bizde de öyle çiş bile yapmıyor çocuk. Diş mi bilmiyorum bi kabarıklık yok

Benimki arada da olsa emzikle geri dalardi şimdi emziği çıkarıp atiyo bı hisimla.illa meme olacak hanımefendi ye.sanirim dış sıcaklar hepsi üst üste geliyo
Bu aralar gündem konum sürekli araştırıyorum ama bir sonuca varamadım nasıl uyucak diye uyanınca emmezse geri uyumuyor kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…