- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #36.541
Diş çıkarma döneminde bebekler zayıflar canım onun için kafaya çok takmamaya çalışmanı tavsiye ederim.benim oğlum da çok süzülüyor diş çıkarma sürecinde.ama dişini çıkardıktan birkaçgün sonra toparlamaya başlıyor.ama bi ara arka arkaya çok diş çıkarmıştı ve gören herkes zayıfladığını farketmişti.ama şimdi maşallah biraz toparladı.Oğlum kilo vermiş 8. Aydan daha zayıf şuan canım çok sıkkın yapcak bişi yok bekliceksin dedi dr
diş döneminde iştahları sıfıra yaklaşıyor neredeyse. kızım yemek yemeyi geçtim mamasını bile bitirmiyor bazen. çok fena vurdu diş bizi.Oğlum kilo vermiş 8. Aydan daha zayıf şuan canım çok sıkkın yapcak bişi yok bekliceksin dedi dr
ufak bir pasta alıp kutlamayı düşünüyorum fazlasını yapmam sanırım o da anısı kalsın diye. ne hatırlayacak neyden haberi olacak ki zaten. büyüdükçe onun isteğine göre yaparız herhalde.ooo kızlar neler konuşmuşsunuz nelersayfalar birikmişti bu saatte hepsini okudum valla . kızlar doğum günü yapacak mısınız? daha zaman var ama şimdiden araştırmaya başladım ben ne yapabilirim diye. her türlü fikre açığım
Bizde eşimle onu konustuk dünooo kızlar neler konuşmuşsunuz nelersayfalar birikmişti bu saatte hepsini okudum valla . kızlar doğum günü yapacak mısınız? daha zaman var ama şimdiden araştırmaya başladım ben ne yapabilirim diye. her türlü fikre açığım
Tam da benim aklımdan geçiyordu sormakooo kızlar neler konuşmuşsunuz nelersayfalar birikmişti bu saatte hepsini okudum valla . kızlar doğum günü yapacak mısınız? daha zaman var ama şimdiden araştırmaya başladım ben ne yapabilirim diye. her türlü fikre açığım
8 gibi uyanıyor ama gece deliksiz uyuduğu söylenemez. Uykuya beşikte başlıyor oraya yatırıyorum ama bir iki saat içinde yanıma geliyor mızlayıp. Tüm gecede memedeKızlar bebekleriniz sabah kaçta kalkıyor ve benim gibi gece uykusundan halen çeken var mı sabaha kadarve şey sorucam gündüz uykusununu tek uykuya düşüren var mı benimkinde öyle bir izlenim gordumde
Benimkide baştan beri problemliydi uykusu ama büyüdü diyorum yine gece bitmiyor demek halen biz gibi olan var8 gibi uyanıyor ama gece deliksiz uyuduğu söylenemez. Uykuya beşikte başlıyor oraya yatırıyorum ama bir iki saat içinde yanıma geliyor mızlayıp. Tüm gecede memedecanım çıkıyor acıyor artık uçları. Şöyle rahat uyuduğumuz yok yani
Gündüz öğlen zorda olsa uyutuyorum. Ama akşam üstü uykusu olmasına rağmen direniyor. Mızlayıp huysuzluk yapıyor. Ayakta duramıyor düşüyor ama uyumucam diyede ağlıyor. Teke düşecek büyük ihtimal
Bende öyle çok özledim bekar günlerimi daha doğrusu sorumsuzluk günlerimi tabi Allah yokluğunu göstermesin yavrularımızınDoğum günü yapmayı düşünmüyorum.küçük bir pasta bir de foto yeter.neyi hatırlayacak sanki? Büyüdüğünde yaparım büyük bir organizasyon.hiç büyük çaplı bir şey yapıp kv suratı göremem valla.uyku düzenine gelince de benim oğlumun asla düzenli bir uykusu olmadı.bu aralar zaten hepten tırlarttı.sabaha kadar beni inim inim inletiyor.gece mutlaka en az bir kez ağlama krizi şeklinde ağlayarak uyanması var.sabah da horoz gibi 6dan ayakta.gündüz uykusu da yok denecek kadar az.deliksiz uyuduğum hatta uyumaktan sıkıldığım bekarlık günlerimi çok özledim
Benimde geç çıkardı dişleri ama iki tane üstten birlikte patladı alt diş ve üstten yanlardan da ucu gözüküyor yani biri gelince peşpeşe hepsi geldi sayılır bendeKızlar benim kız üç dört gündür minik minik emeklemeye başladı çok şükür ve bugün ilk dişi patlamis . Artık vazgeçmiştim ikisinde de bu dişsiz nene gibi gezecek diyordum daha günikiside biraz geç oldu ama çok şükür oldu
Gece 134663,kez uyananlarda bizde varız halaBenimkide baştan beri problemliydi uykusu ama büyüdü diyorum yine gece bitmiyor demek halen biz gibi olan var
Bizde de öyle çiş bile yapmıyor çocuk. Diş mi bilmiyorum bi kabarıklık yokbiz memleketten döndük döner dönmez yine diş dönemine girdik. zaten çıkamamıştık ya neyse. iştah sıfır. huysuzluk bana düşkünlük tavan neredeyse. havalar da sıcak daha da artacakmış ne yaparız bilemiyorum. her şey üst üste geliyor gibi bazen de buna da şükür
+1le bizde varızGece 134663,kez uyananlarda bizde varız hala
Bakalım bizde nasıl olacakBenimde geç çıkardı dişleri ama iki tane üstten birlikte patladı alt diş ve üstten yanlardan da ucu gözüküyor yani biri gelince peşpeşe hepsi geldi sayılır bende
Bu aralar gündem konum sürekli araştırıyorum ama bir sonuca varamadım nasıl uyucak diyeGece 134663,kez uyananlarda bizde varız hala
Bu aralar gündem konum sürekli araştırıyorum ama bir sonuca varamadım nasıl uyucak diyeuyanınca emmezse geri uyumuyor kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?