- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #36.581
Aynen ben de öyle.akışına bıraktım.bi müddet ablalarım baktılar biraz kendime geldim çok şükürBen artık uyku konusunda kendimi sıkmiyorum akışına bıraktım .sanki böyle daha iyi oldu gibi daha sakin bakabiliyorim yoksa ne kadar takip beynimi yorarsam daha fazla herşey karışıyor gibi
İyisin dimi şimdi bı ara bende senin gibi oldum kendimden korkar olmuştum ara ara yine olmuyor değil ama en azından sakinleştiren izliyorum kendimi artıkAynen ben de öyle.akışına bıraktım.bi müddet ablalarım baktılar biraz kendime geldim çok şükür
İlk aşıda benim kolum,bacaklarım ve başım aşırı ağrımıştı. Kolum şişmişti hatta o zaman. Annemlerdeydim çocuğa bakmışlardı eve döndüm bugün aşı oldum aynı şekilde olcak diye çok korkuyorumkızlar ben bugün biontech'in ikinci dozunu oldum. Kolum o kadar ağrıyor ki, yürürken duvara sürtünsem bile gözlerim doluyor. kızımı gün boyunca kucağımda taşırken o kadar zorlandım ki..şansıma onunda mızmız günü, ben yerde oyalamaya çalıştıkça kucağımı istedi. ikinci dozu vurulan arkadaşlar, sizde böyle bir kol ağrısı hissettiniz mi?
Ben 2.dozu Çarşsmba günü olacağım canım.inşAllah sıkıntıların sabah uyandığında geçmiş olurkızlar ben bugün biontech'in ikinci dozunu oldum. Kolum o kadar ağrıyor ki, yürürken duvara sürtünsem bile gözlerim doluyor. kızımı gün boyunca kucağımda taşırken o kadar zorlandım ki..şansıma onunda mızmız günü, ben yerde oyalamaya çalıştıkça kucağımı istedi. ikinci dozu vurulan arkadaşlar, sizde böyle bir kol ağrısı hissettiniz mi?
Ben 2 dozu da sinovac oldum hiç böyle bir şey yaşamadım ama eşim annem kardeşlerim herkes biontech oldu ve hepsi de bahsettiğin şekilde yan etki yaşadılar. 3.doz olursam yine sinovac olurum diye düşünüyorum artıkkızlar ben bugün biontech'in ikinci dozunu oldum. Kolum o kadar ağrıyor ki, yürürken duvara sürtünsem bile gözlerim doluyor. kızımı gün boyunca kucağımda taşırken o kadar zorlandım ki..şansıma onunda mızmız günü, ben yerde oyalamaya çalıştıkça kucağımı istedi. ikinci dozu vurulan arkadaşlar, sizde böyle bir kol ağrısı hissettiniz mi?
Sylphy canım doktorunuz gece beslenmesini neden kesti?
Üzülme hiç herseyde vardır bir hayır hiç veremeyenden tut daha bı kaç aylıkken bırakan var yani nasibi neyse onu alıyor sendenKilosu iyiydi 10 aylık olmuş artık kesebiliriz demişti. Başta ben de acaba nasıl olacak diyordum ama gece mıkırdadıkça su verdim böyle böyle alıştı şükür.
Tabi şöyle bir durum da var belirtmem gereken. Ben bebeğimi yaklaşık 8 ay emzirdim, çünkü 6-7 aylıkken ek gıdaya geçiş sürecini tam oturtamadım bi olmadı yani. Ben ek gıda yerine emzirmiştim çoğunlukla ama bu sefer de yetersiz beslenme oluştu bebekte ve memleketteki doktor da sen ne yiyorsan ondan ver bebeğine dedi. Ben de demek ki sütüm yaramıyor deyip emzirmeyi çok azalttım derken 8 ay civarında bıraktık. Böyle yani...
Üzgünüm bu konuda açıkçası, gerçekten üzgünüm çünkü sütüm vardı 6 ay boyunca hep olmuştu. Kan değerlerini öyle görünce suçluyu anne sütü olarak düşündüm sanırım, bilemiyorum.
Şimdi emzirmek istesem de emmiyor miniğim, oyun yapıyor.
Öyle tabi, sağol canımÜzülme hiç herseyde vardır bir hayır hiç veremeyenden tut daha bı kaç aylıkken bırakan var yani nasibi neyse onu alıyor sendensenin için rahat olsun 8 ay almış alacağını canım hiç dert etme
Öğrenirsen bizimle de paylaşKızlar bizim kızda iki diş var 3 tanede ucu hafif çıkan diş var ve dişinı gicirdatip duruyor neden yapıyor olabilir fikri olan var mi
Böyle bişey okudum ama doktora gidersem ona sorarım artikÖğrenirsen bizimle de paylaş
Bizimkinde de 4 diş var o da gıcırdatıyor içim bi garip oluyor. Bide dişlerini birbirine bastırıp geziyo sürekliKızlar bizim kızda iki diş var 3 tanede ucu hafif çıkan diş var ve dişinı gicirdatip duruyor neden yapıyor olabilir fikri olan var mi
Aynen benim bebeğimde öyle yapıyor yeni bişey keşfettiği için yapıyorlar gibi geldi banaBizimkinde de 4 diş var o da gıcırdatıyor içim bi garip oluyor. Bide dişlerini birbirine bastırıp geziyo sürekli
inşallah olmasın canım ya valla şuan daha iyiyim ama çok zorlandım.İlk aşıda benim kolum,bacaklarım ve başım aşırı ağrımıştı. Kolum şişmişti hatta o zaman. Annemlerdeydim çocuğa bakmışlardı eve döndüm bugün aşı oldum aynı şekilde olcak diye çok korkuyorum
saolasın canım, inşallah sende böyle bir etkisi olmaz. bebeğim kucağımda olmak istemese belki bu kadar zorlanmayacaktım ama onun da böyle mızmız bir günüydüBen 2.dozu Çarşsmba günü olacağım canım.inşAllah sıkıntıların sabah uyandığında geçmiş olur
belki biontech'in böyle bir yan etkisi vardır canım. benim ilk dozumda böyle bir kol ağrısı hissetmemiştim. ikinci dozda bu ağrıyı hissedince bir terslik mi var acaba diye düşündüm. o yüzden buraya danışmak istedim. Sizin aile de aynı etkiyi yaşamış ,Demek ki olabiliyorBen 2 dozu da sinovac oldum hiç böyle bir şey yaşamadım ama eşim annem kardeşlerim herkes biontech oldu ve hepsi de bahsettiğin şekilde yan etki yaşadılar. 3.doz olursam yine sinovac olurum diye düşünüyorum artık
Öyle demek ki canım aynen. Hemen geçsin inşallahinşallah olmasın canım ya valla şuan daha iyiyim ama çok zorlandım.
saolasın canım, inşallah sende böyle bir etkisi olmaz. bebeğim kucağımda olmak istemese belki bu kadar zorlanmayacaktım ama onun da böyle mızmız bir günüydü
belki biontech'in böyle bir yan etkisi vardır canım. benim ilk dozumda böyle bir kol ağrısı hissetmemiştim. ikinci dozda bu ağrıyı hissedince bir terslik mi var acaba diye düşündüm. o yüzden buraya danışmak istedim. Sizin aile de aynı etkiyi yaşamış ,Demek ki olabiliyor
Mantar derken böyle kırmızı kabarıklıklar mı pişiğe benzemeyen. Geçen haftalarda oldu kremler falan çok fayda etmedi. Kantoron yağı sürdüm yine de izleri uzun süre kaldı. Bir arkadaş iki kremi karıştırıyormuş ama doktora sormadan kullanmak istemedim. Bir de olduğu zaman tek yediği değişik şey karpuzdu. Alakası olmayabilir ama dikkat ediyorum sonrasında ilki kadar olmasada kızarıklık oluşuyorOğlumun poposu fena mantar olmuş nasıl geçer bu hamezinc iyi geliyordu geçirmedi o da
aaaa beni unutmayınnn.... gece 12 ye kadar ayakta. uyuduktan sonra saat başı kalkar. sabaha kadar . sabah uyanır 1 saat emer sonra hanımefendi aralıksız 2 saat uyur tabi o arada ben işe başlamış olurum. gündüz tek uyku yapıyorKisaasi tam kadro burdayiz sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?