- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #36.501
Nedir bu cahil kvlerden çektiğimiz. Benim psikolojimi çok bozuyorlar. İlk 6 ay gelip yardım etmedi, nasılsın demedi şimdi sevmelere doyamıyor. Hazmedemiyorum. Ona güvenip doğurmadım asla. Kızımsın diyorsa yalandan bir sor yemeğin var mı diye. Ciddi anlamda bu konulardan dolayı terapi almaya başlayacağım.Kızlar bebişi yürümeye başlayan var mı? Benim minnoş bikaç gündür sıralamaya başladı.kendi kendine sehpayı,çekyatı tutup ayağa kalkıp çekyat hizasında çekyatı ya da sehpayı tuta tuta biraz yürüyor.aslında bu hareketi daha önceleri de yapma girişimlerinde bulunmuştu ama çok yoğun bir şekilde arka arkaya diş çıkarınca sanırım diş sancılarından dolayı duraklamıştı.iki gündür yine inanılmaz derecede salyalandı ve gece sürekli ağlama kriziyle uyanıyor.tıpkı çıkan 6 dişinde olduğu gibi yani
Haa kayınvalide bayramda bayramlaşınca o iğrenç dilini yine hayatıma sokmaya başladı.evime de girdi oğlum bahanesiyle.geçenlerde oğlumu ablam götürdü 5 gün kadar.psikolojikmen hiç iyi değildim.hanımefendi de gördü zatrn sürekli tepemizde bizi izlediği için neyse akşamları eşimle oğlumu almaya gidiyorduk ya da bazen sabah eşim götürüyordu oğlumu.hemen kendi beyninden plan proje çizdi galiba.oğluna oyun oynuyır şimdi yani demek istiyorki bak oğlum ben torunuma baktığım halde senin karın torunumu bana vermiyor teyzesine gönderiyor.ama çok şükür ki eşim benim arkamda.oğlım dişimdem dolayı çok ağlıyor gün içinde hiç susmuyor.geceleri de hep ağlauarak uyanıyor.iki gün önce çocuk yine ağlama krizinde ama ben nasıl susturacağım diye kendimi parçalarken çaldı kapıyı eee çocuğu ağlatma diyo.kim bilerek ağlatır evladını diye çıkıştım ona.ikide bir balkondan terastn neden ağlıuor diye sorup duruyor çıldırıyorum.sanki çocuk ağladığında alnında neden ağladığı yazıyormuş gibi eşim gündüz vardiyasına geçsin de 5 gün boyunca beni evde bulabilecek mi acaba??
Babam çok hasta onlar gelemiyor doğum günü yapmak istemiyorum diyorum ben pasta alırım diyor. Ne hali varsa görsün.