- 21 Nisan 2020
- 1.875
- 1.686
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #36.221
Mayo mutatildeki arkadaşlar ses verinnnbebişleri denize soktunuz mu? ilk tepkiler nasıldı? mayo olarak nasıl birşey tercih ettiniz?
Niye kız benim oğlumunda mayosu varMayo muayyyy inşAllahhh kızım olmadan ölmem.cicili bicili süslü püslü giydirildiklerinde hele ölüyorum kız çocuklarına
Ay yerim o oğluşu da onun mayosunu daNiye kız benim oğlumunda mayosu var
50 cm den fazlaysa özellikle baş üstü düşmüşse gidilmeli doktora diye hatırlıyorumKızlar, annemdeyim Alparslan yataktan düştü ne kadarlık mesafede dr a gidiliyodu tüm bildiklerimi unuttum canım çok sıkkın yanağı morarmış. Emeklemiş düşmüş
lc den bayağı mayo pareo aldım ben. denizi ve suyla oynamayı sevdi şükür. bebekler için simit ve kolluk da aldım ama kucağımda daha mutlu pek sevmedi onları.tatildeki arkadaşlar ses verinnnbebişleri denize soktunuz mu? ilk tepkiler nasıldı? mayo olarak nasıl birşey tercih ettiniz?
Benimki ne yattığı yerden doğruluyor ne emekliyor ne diş çıkarıyor canım bence seninki gayet güzel bir zamanda doğrulmusKızlar bebeleriniz yattıkları yerden doğrulabiliyorlar mı?benimki yaklaşık 1 haftadır yapmaya başladı.belki benimki geç kalmıştır bilmiyorum ama
Benim ki tam hacıyatmazdı zatenKızlar bebeleriniz yattıkları yerden doğrulabiliyorlar mı?benimki yaklaşık 1 haftadır yapmaya başladı.belki benimki geç kalmıştır bilmiyorum ama
Beşikte dikiliyo ayağa biraz yüksek olsa yatak kısmı tepe üstü aşacak Allah korusunKızlar bebeleriniz yattıkları yerden doğrulabiliyorlar mı?benimki yaklaşık 1 haftadır yapmaya başladı.belki benimki geç kalmıştır bilmiyorum ama
Benimki de iyice kaykılarak yattığı yerden doğruluyordu da tam yattığı yerden daha doğrulmuyordu.sanırım işine gelmiyorduBenim ki tam hacıyatmazdı zatenBayadır doğruluyor. Poposunu kaldırmak zor geliyor diyordum. Şimdi ışık hızı emekliyor
Henüz denizle tanışamadık biz. Havalar yağışlı serin gidiyor. Bikini gibi alıcam ben de daha miniğime. Mayo bezlerde kullanışlı oluyor sanırım. Gölgelikli simitlerden var ama boyunluk gibi olanlar mı daha kullanışlı bilmiyorum?
Hareketlerini gözlemle gözlerinde kayma varsa götür benim kız 5yadinda park kaydiragindan düştü o zaman bile ciddiye almamıştı Dr önemli olan tepe üstü düşmemesi ve hareketlerinde anormalli olmmamasj yine de uyutmayin 2saatKızlar, annemdeyim Alparslan yataktan düştü ne kadarlık mesafede dr a gidiliyodu tüm bildiklerimi unuttum canım çok sıkkın yanağı morarmış. Emeklemiş düşmüş
Ay Allah korusun.benimki de kendini kaldırmaya başladı yaa.bizimde yatağımız korkuluklu.büyük ihtimalle evimize gittiğimizde korkuluklarını tutup yatakta yürüyecek sanırım.gidişat onu gösteriyor gibiBeşikte dikiliyo ayağa biraz yüksek olsa yatak kısmı tepe üstü aşacak Allah korusun
Ama emeklemesi de lazım kas gelisimj için hem de o kadarcik mikrop da lazım bünyeye ben parkta bile serbest bıraktım çimlerde emeklediBenimki de iyice kaykılarak yattığı yerden doğruluyordu da tam yattığı yerden daha doğrulmuyordu.sanırım işine gelmiyordubir haftadır doğruluyor.emeklemesini hiç istemiyordum ama yere koyduğum minderde kendi çapında emekliyordu.bu bir haftadır polisevinde olduğumuzdan yatağın üstündeyiz hep ve benim sıpa emekleme konusunda master yaptı resmen
Geçmiş olsun canım.ben kesinlikle hastaneye götürüp gösterirdim.yanağı morarmış sonuçta.inşAllah güzel haberler verirsin canımKızlar, annemdeyim Alparslan yataktan düştü ne kadarlık mesafede dr a gidiliyodu tüm bildiklerimi unuttum canım çok sıkkın yanağı morarmış. Emeklemiş düşmüş
Örümceğe koyuyorum.ne bilim artık mikroplar bile eskisi gibi değil diye içimde vesveseler oluştuAma emeklemesi de lazım kas gelisimj için hem de o kadarcik mikrop da lazım bünyeye ben parkta bile serbest bıraktım çimlerde emekledi
Geçmiş olsun kuzucuğaKızlar, annemdeyim Alparslan yataktan düştü ne kadarlık mesafede dr a gidiliyodu tüm bildiklerimi unuttum canım çok sıkkın yanağı morarmış. Emeklemiş düşmüş
Örümceğe koyuyorum.ne bilim artık mikroplar bile eskisi gibi değil diye içimde vesveseler oluştu
Salon dışında emeklemesine izin vermiyorum. Mikropların dışında yerde ne bulursa ağzına atmaya başladı artık. Kontrol etmek zor oluyor. Valla bir yerden sonra ben de saldım artık. Mama sandalyesinde bilmem kaç kez oyuncakları atıp geri istiyor. Ortalığı yıkıyor o sıra. Yıkamaya yetişemiyorum. Ne yapalım alışsın bünyeleri. Yakında parklarda oynamak isteyeceklerÖrümceğe koyuyorum.ne bilim artık mikroplar bile eskisi gibi değil diye içimde vesveseler oluştu
Ben aşırı derecede ince düşünüyorum galiba.korona beni hastalık hastası etti.yemeğe indiğimizde bile önce masayı,mama sandalyesini,ellerini dezenfektan ile dezenfekte ediyorum.evde de emeklememesine rağmen heryeri çamaşır suyuyla siliyordum.çarşafları haftada iki kez yıkıyordum.oğlumu kuruladığım havlu her yıkanma sonrası hooop makinaya vs vsssss.az kaldı sanırım psikoloğa gidecem bu durum içinKendi evinizde sorun olmaz ya zaten geken giden bellidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?