2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Orda tek kreş olması da ne kadar garip.olan tek kreşin de bebek kabul etmemesi de ilginç okadar doktor,hemşire,öğretmen,memur,özel sektör çalışanlarını da çaresiz bırakıyorlar bir bakıma
Öyle malesef ki birde minicik yer hangi öğretmenin doktorun memurun çocuğu sığacak içine , napalim su gorevimiz bitsin de sagsalim tek istediğim o

Canım B Bebekannesiii hatırlıyor musun yada bir tahminin var mı, Çınar köpek dişini göründükten ne kadar zaman sonra çıkardı? Bizimkinin ucu resmen görünüyor bembeyaz. Ama çıkmadı, Kızımda heryeri ısırmaya çalışıyor, gündüz uykusunu tamamen kaldırdı. Ağlamıyor ama sürekli bir sızlanma. Bizi ısıramazsa kendi kollarını ayaklarını falan ısırmaya çalışıyor.

Canım benim oğlumun köpek dişleri 4.5 aydan beri etten görünüyor ama halaaaaaa ve halaaaaa çıkmadı.dişler dişetini aşağı doğru da zorlamış ama henüz çıkmadı.ablalarımın dediğine göre onlar yani köpek ve diğer köklü dişler 1.5 yaş civarı çıkmaya başlarmış.ilk 6 dişten sonra uzun bir süre rahatlayacakmışız.inşAllah maşAllah dedim çaresizce

Evet bikaçgündür benim oğlum da bacaklarımı,dizlerimi ısırmaya başladı

Bu gündüz uykuları beni delirtecek. Kaç saat uğraşıyorum uyutmak için. Uyuttum diyelim yarım saati asla geçmiyor Ne o dinleniyor, ne ben. Tüm gün mızlanıp duruyor. 2 saattir uyutamadım hala. Ruhen, bedenen çok yıpratıcı oluyor☹

canım çok pardon, üst dişlerin yanındaki dişleri tarif ederken köpek dişleri diye yazmışım. Aslında söylemek istediğim üst dişlerin yanındakiler canım... kafam karışmış, kusura bakma lütfen.

Yok canım ne kusuru.üst dişlerin yanındaki göründükten sonra bir hafta geçmeden çıktı canım.şimdi diğer yandaki çıkacak.üç gündür dişi görüyorum bugün eti daha belirgin yarmış.sanırım bir/iki güne çıkacak.çay kaşığıyla üstüne vurdum sabah.daha çıt çıt ses çıkaracak kadar çıkmamış.

Canım o görünen süt incisi olabilir mi? Bizde de var Dr süt incisi dedi.

hadi kurtardın canım, uzun süre rahatsın.. bizimde eli kulağında 5.si, ha gayret diyorum
Ay inşAllahh bir müddet rahatlarım çünkü buna gerçekten de çok ihtiyacım var.darısı başına canım ama şunu söyleyebilirim.hatay/iskenderunda yaşıyoruz ve aşırı derecede sıcak bir memleket.sıcak+nem.5 dişinde de beni resmen perişan etmişti.6.dişinde de tabiki sorunlar yaşadık,yine saat başından da erken uyandı sürekli emmek istedi huysuzluk diz boyuydu falan fistan ama en azından sıcaktan dolayı olan sorunlar yoktu.gözünü seveyim sıcak olmayan memleketin dedim.sıcak resmen bizi bitiriyormuş da haberimiz yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…