2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Günaydın kızlar.idrar enfeksiyon u atlatan var mı. Benm afedersiniz ilk idrarim çok koyu oluyor.su içmeye çalışıyor um aslında .neden geçmiyor anlamiyorum
Ben idrar yolu enfeksiyonum belirti vermediği için atlatıp atlatmadığımı henüz bilmiyorum. İdrar tahlilinden sonra anlaşılcak. Ama idrarım önceden koyu renkli idi. Bulantım nedeniyle su içmekte zorlandığım halde bulantım azalınca düzenli su içiyorum. İdrarımın rengi açıldı. Bu arada kafein alımımı nerdeyse sıfırladım. Kahve hiç tüketmiyorum. Çayı dahi açık içiyorum.

Günaydın kızlar.idrar enfeksiyon u atlatan var mı. Benm afedersiniz ilk idrarim çok koyu oluyor.su içmeye çalışıyor um aslında .neden geçmiyor anlamiyorum
Kuzum ben ilaçsız atlattım. Bol su içtim midem deliye döndü ama şükürler olsun şu an geçti enfeksiyon.

Bende bulantidan dolayı çok icemiyorum bazen yudum yudum içmeye çalışıyor um. Genelde idrar sarı olursa oluyor. Kahve çay i emiyirum. Bakalım hayırlısı. Su içmeye calusiyorum. Sen atlatmisa benziyorsun

Hanımlar merhaba bende 6+6 anne adayıyım nasip olursa inşallah..
sizlere bi sorum olacaktı mümkünse, ya daha önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ve şuan hep korku içinde yaşıyorum.. her sabah ya bişe olduysa diye kafayı yemek üzereyim..
Böyle bir durumda belirti olurmu?
Rabbim hepimizin yavrularını sağlıkla kucaklarımıza almayınasip etsin inşallah

Benimde ilk gebeligim kalbi durduğu için kurtaj oldum ayni korkuları yaşıyorum ama cok dusunmemeye çalışıyorum..belirti olucani düşünmüyorum saglikla kucagimiza almak nasip olur insallah

Bide ben düşük tansiyon belirtisi yaşıyorum 8/5 normal mi ki..bayilicak gibi oluyorum yatıyorum kalıyorum oyle
Tuzlu seyler tüketiyorum anlık iyi geliyo sonra yine aynı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…