- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.373
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #33.821
anladım canım. kızım şimdilik yediklerine alerji göstermeyince acaba deneme günü sayısını 2 mi yapsam dedim ama risk almayayımBen hep 3 gün kuralına uydum.ama şöyle.mesela diyelim ki üç gün kabağı denedim.üç gün de patatesi.havucu deneyeceğim zaman üçünü karışık verdim.alerji olursa diğer ikisinden olmayacağı anlaşılır diye.sitenin birinde okumuştum öyle de yaptım bir sıkıntı olmadı çok şükür.
Bizi çocuk dr u yönlendirdi canımGöz kontrolüne giden arkadaşlar,göz muayenesi için çocuk doktorundan mı randevu alacaz,göz doktorundan mı?6.ay kontrolü diye mi geçiyor?Daha önce duymamıştım da.
Ağzını açmıyor. Eğer ağzına sokmayı başarırsak tiksinerekte olsa yiyor ya da parmağımı bandırıp ağzına sokarsam. File emzik alıcam tatlara o şekilde alışır belkiHiç mi yemiyor yoksa biraz yedikten sonra mı reddediyor?
Hmmm inşAllah o şekilde alırAğzını açmıyor. Eğer ağzına sokmayı başarırsak tiksinerekte olsa yiyor ya da parmağımı bandırıp ağzına sokarsam. File emzik alıcam tatlara o şekilde alışır belki
Yanındaki de çok sürmeden geliyor.Huysuzluk biraz daha sürüyor yanikızlar Alya’nın dişi baş vermişş.. parmağımızla alt damağına dokunduğumuzda sivri sivri parmağımıza değiyorAma kesinlikle kendi göstermiyor. 4-5 gündür had safhaya çıkan ağlamaları, huysuzluğu bu yüzdenmiş. Kucağımızda bile durmuyordu, uykuya direniyordu. Daha dün buraya yazdım hatırlarsınız.
Öyle mi canım, doğru söylüyorsun zaten o sıra kabarık. Ama en azından böyle ağlamasının , huysuzluğunun sebebini biliyoruz. Kendimi yiyip bitiriyordum bu bebek neden böyle oldu diye . Hepimizi asker etmişti. Senin bebişin kaç gün arayla çıkardı?Yanındaki de çok sürmeden geliyor.Huysuzluk biraz daha sürüyor yaniAlt yanlar kabarık şimdi doktor üstlerde hazır dedi. Ne zaman rahatlayacağız çok merak ediyorum
Ben öyle yapıyorum canım 3 gün kuralına hiç uymadım neredeysekızlar bu arada merak ettim 3 gün değil de 2 gün veren var mı ilk denediği şeyi?
Daha öncede demiştim rahat ol dişten diye. Ben de ilk başka bir sey var sandım. Acayip huzursuz, huysuzdu. Uykular zaten gitti. Ilk diş göründükten sonra bir hafta bile sürmedi ikincinin yerini gördüm. Zaten baş verdi bir iki günde. Ikiside büyümeye devam ediyor. Çok sevimliÖyle mi canım, doğru söylüyorsun zaten o sıra kabarık. Ama en azından böyle ağlamasının , huysuzluğunun sebebini biliyoruz. Kendimi yiyip bitiriyordum bu bebek neden böyle oldu diye . Hepimizi asker etmişti. Senin bebişin kaç gün arayla çıkardı?
Evet canım demiştin, ama işte insanın tahammülü azalıyor gün be gün, o diş hiç gelmeyecek zannediyor. Gündüz uykuları 10-20 dakikayı geçmiyordu. Ağlayarak uyuyor, ağlayarak uyanıyordu. Bu yüzden Evde hepimiz gerilmiştik. Bizde bekleyelim o zaman ikinciyiDaha öncede demiştim rahat ol dişten diye. Ben de ilk başka bir sey var sandım. Acayip huzursuz, huysuzdu. Uykular zaten gitti. Ilk diş göründükten sonra bir hafta bile sürmedi ikincinin yerini gördüm. Zaten baş verdi bir iki günde. Ikiside büyümeye devam ediyor. Çok sevimlieline dilim armut verdim geçen iz yapmış o minnak dişleriyle küçük kemirgenim benim❤
Yok canım püre haline getirmedim.şehriyeler zaten yumuşacık hiç reddetmeden yedi benim oğlumB Bebekannesiii çorba demişsin canım. Şehriyeleri nasıl verdin? Püre haline mi getirdin?
Canım ben alerjik olabilecek şeyler dışında dikkat etmedim edemedim hattakızlar bu arada merak ettim 3 gün değil de 2 gün veren var mı ilk denediği şeyi?
Canım biziö burada çeşme suyu içiliyor ben kaynatıp veriyorum seninde içine sinöiyorsa kaynat ver ama bebek suyu bebek kamerası felan diye fiyatları inanılmaz aetorıyorlar bebek hassas nokta dieKızlar bende Su için şunu sorucaktım. Evimize pınar’ın damacana suyunu alıyoruz. Fakat bebek için Hayat’ın bebek suları var pembe kapaklı , 330 ml’lik paketlerde.. ilk çocuğumda onlardan alırdık koli koli. Yine öyle mi yapsam yoksa gereksiz bir alışveriş mi?
Maşallah hayırlı dişler olsun bizimkide uyandığımdan beri ömrümü yedi asla durmuyor şimdi ayağıma aldım artık abisinin zıpzıpı dikkatini çekti onla oynuyorkızlar Alya’nın dişi baş vermişş.. parmağımızla alt damağına dokunduğumuzda sivri sivri parmağımıza değiyorAma kesinlikle kendi göstermiyor. 4-5 gündür had safhaya çıkan ağlamaları, huysuzluğu bu yüzdenmiş. Kucağımızda bile durmuyordu, uykuya direniyordu. Daha dün buraya yazdım hatırlarsınız.
Bende B Bebekannesiii nden güç olarak bugün kemik sulu kesme çorba yaptım yarım kase yedi ağzını şapırtadarakB Bebekannesiii çorba demişsin canım. Şehriyeleri nasıl verdin? Püre haline mi getirdin?
Ben avakado verdim ilk gün zorla yedi ikincidede bir kaşık verdim bıraktımkızlar bu arada merak ettim 3 gün değil de 2 gün veren var mı ilk denediği şeyi?
Aynen damak zevklerine ölürüm onlarınBen avakado verdim ilk gün zorla yedi ikincidede bir kaşık verdim bıraktımama tavuk suyuna şehriye çorbasına mmmm diye diye ağzını sapirtada sapirtada yedi yemekte seciyoruz
Bende B Bebekannesiii nden güç olarak bugün kemik sulu kesme çorba yaptım yarım kase yedi ağzını şapırtadarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?