- 26 Nisan 2019
- 4.505
- 6.688
- 158
- 39
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #33.381
Bizim uyku problemimiz hiç bitmicek galiba
Biz analara rahat yok vallahiiiBizimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim uyku problemimiz hiç bitmicek galiba
Biz analara rahat yok vallahiiiBizimde
ŞUan halimi görseniz gülersiniz kızlar; biz yattıktan sonra sivrisinek çıktı ortaya. Beni iki yerimden ısırmış. Tam öldürdüm diye sevinirken diğeri çıktı ortaya.. onu daha yakalayamadım. Kızı ısırıcak diye başında bekliyorum. En son kızın eline konmuştu gördüğümde hemen defettim, kızın yüzü dışında her yerini örttüm. Bu gecede sivrisinek nöbeti var
Canım sorma hiç.. kırk yılın başı bebek uyudu bu seferde sivrisinek çıktı başıma. Benim de aklıma o kitlerden geldi. Bugün aldırıcam eşime, yaz mevsiminde olsak tedbirli olurdum ama hiç aklıma gelmedi bu aylardaCanım nasıl geçti sivrisinek nöbeti şu prize takılan sivri savarlardan al bence rahat edersin ben eylül ekim aylarında kullandım çok rahat ettim o yüzden öneririm yani
Bende dayanamayıp dün iki çay kaşığı yoğurt verdim. Sıkıntı yok, yola devamöğle mamasından önce 2 çay kaşığı kadar yoğurt yedirdim kızıma. asayiş berkemal şimdilik
Aaa yarasın nasıl sapirtada sapirtada yedimiöğle mamasından önce 2 çay kaşığı kadar yoğurt yedirdim kızıma. asayiş berkemal şimdilik
öğle mamasından önce 2 çay kaşığı kadar yoğurt yedirdim kızıma. asayiş berkemal şimdilik
Ohh afiyet olsun bebeklerinize hayırlı iştahlı süreç olsunCanım sorma hiç.. kırk yılın başı bebek uyudu bu seferde sivrisinek çıktı başıma. Benim de aklıma o kitlerden geldi. Bugün aldırıcam eşime, yaz mevsiminde olsak tedbirli olurdum ama hiç aklıma gelmedi bu aylarda
Bende dayanamayıp dün iki çay kaşığı yoğurt verdim. Sıkıntı yok, yola devam
önce bi yadırgadı sonra allah ne verdiyse maşallahAaa yarasın nasıl sapirtada sapirtada yedimi
Odada lavanta yağı bulundurursanız sinek gelmez diye biliyorumŞUan halimi görseniz gülersiniz kızlar; biz yattıktan sonra sivrisinek çıktı ortaya. Beni iki yerimden ısırmış. Tam öldürdüm diye sevinirken diğeri çıktı ortaya.. onu daha yakalayamadım. Kızı ısırıcak diye başında bekliyorum. En son kızın eline konmuştu gördüğümde hemen defettim, kızın yüzü dışında her yerini örttüm. Bu gecede sivrisinek nöbeti var
Bizim sıpaların arasında 1 gün var sanırım. Bende dün akşam verdim bi dolu mama kaşığı tabağına koydum kaşığın ucuyla verdim yadırgadı başta tükürdü sonra yedi ama iştahsız bitsede gitsek dercesine. Bakalım bugün napcakönce bi yadırgadı sonra allah ne verdiyse maşallah
böyle böyle alışacaklar. bazen sevmeyecekler. kaç yaşında kadınım benim bile sevip yemediğim çok şey var valla kızımı da zorlayamam o yüzdenBizim sıpaların arasında 1 gün var sanırım. Bende dün akşam verdim bi dolu mama kaşığı tabağına koydum kaşığın ucuyla verdim yadırgadı başta tükürdü sonra yedi ama iştahsız bitsede gitsek dercesine. Bakalım bugün napcak
katılıyorum. gülmesinin ağlamasının ses tonunu bile ayırt edebiliyorum. çok tuhaf.Dişi epey kendini belli etmeye başladı kulağını tutup mızmızlanıyor huysuzlanınca calpol veriyo musunuz ağrsı var mıdır. O kulağını tuttukça bi fena oldum analık ne garipmiş. Hani türk filmlerinde ikizlerden birine zarar verince öbürününde canı yanar ya anayla evlat arasında varmış cidden o
Durum bu, bilmiyorum bana mı öyle geliyor off gerildim...Kızlar az önce bebeğimin bıngıldağının çevresinde morarma gördük eşimle, çok gerildim benzer durum yaşayan var mı?
Haklisin Bize de uzak aslında ama oturduğum yerde guvenebilecegim dr olmadı.cok gezdik ama Zeynep hanim icin oraya gidiyorum.. bebegimi de ona gotrumeye basladim. kizimin gıda degilde mevsimsel gibi alerjisi. Doc dr hikmet cetin nacaroglu ismi. Iyi mi bilmiyorum bir kac kere götürdük. Aslında sen orada gecen özel sigorta var deyince ve sana bilgi vermeyen dr.undan bahsedince atladim insallah ehli bi doktor bulursun ve rahatlarsinCanım doğumu orda yaptım zaten.kizimi bir kaç kez oradki drlara götürdüm ama yeni doğduğu için gelişimini takip edeceğiz bakacağız gelişimi iyi gidiyordan başka bir şey duymadım.Zeynep hanıma goturmedim ama hiç.Birde bize çok uzak trafikte gel git perişan oluyorduk bıraktım o hastaneyi.Ama yinede aklımda dursun alerji Dr undan memnunsaniz ismini alabilirim.cunki sanırım pediatrist ler benim kızın sorununu cozemeyecek.teşekkür ederim önerilerin ve güzel dileklerin için
Canim büyügumde baby clementoni soft blocks çantalı almıştım gerçekten guzeller. Banyoda da kullanabiliyosunkızlar memnun kaldığınız oyuncakların linkini ya da görsellerini paylaşır mısınız lütfen? deli gibi oyuncak alıyorum bu ara onlara da bakayım
Canim bebeginde sıkıntı var mi farkli bir durum vs? Sanki biraz renk degisimi görüyorum burdanDurum bu, bilmiyorum bana mı öyle geliyor off gerildim...
Eki Görüntüle 2796670
Gündüz girememiştim,keşke girseymişim. Bu mesajı şimdi gördüm canım. Prize takılan kitlerden aldırdım eşime, onu da aldırırdım.. taktım bakalım faydası olacak mı..Odada lavanta yağı bulundurursanız sinek gelmez diye biliyorum
Canım 23 Nisan haftasını bekle, migrosta oyuncaklar %50 indirime giriyor. Özellikle 5M migroslarda bebekler için çok güzel oyuncaklar, sesli ve hareketli kitaplar oluyor. Ben fisher price eğitici köpekçiğin kız kardeşi için migros indirimini bekliyorum şuan 229₺ , inşallah indirimde yetişebilirim. büyüğümden zaten çok fazla oyuncak kitap vs kaldıkızlar memnun kaldığınız oyuncakların linkini ya da görsellerini paylaşır mısınız lütfen? deli gibi oyuncak alıyorum bu ara onlara da bakayım
Yoo çok şükür gayet iyi, sağlığı keyfi yerinde elhamdülillahCanim bebeginde sıkıntı var mi farkli bir durum vs? Sanki biraz renk degisimi görüyorum burdan
Canım ben morluk göremedim. Kafa şeklinde bir değişiklik var mı? Bazı bebeklerde bıngıldak çökmesi olabiliyor. Bebeğin susuz kalması durumunda oluyor. İshal olduysa vs.. bıngıldak çökmesinde morarma olur mu onu bilmiyorumDurum bu, bilmiyorum bana mı öyle geliyor off gerildim...
Eki Görüntüle 2796670